Hüppa postitusse
Postitatud
comment_29637

Tõin lõpuks Saksast ära,

BMW E30 cabrio 2,5 mootoriga, 88a.

Masinat on juba seal veidi tuunitud:

Värv: Porsche RS sinine

Veljed:16x9" Dezent(4 velge) + tutikad kummid 215/40/16

Sisu: König sport sisu tumedast nahast

Tuled: nii ees, kui taga Hella toon tuled

KN koonus filter,strutbar, sportsummuti, madaldus vedrud, ees paistab olevat isegi 60mm madaldus, Koni amordid, 4x el. aken, istmesoendused, sportrool,-käigukanginupp,-pedaalid.

Pildid lisan varsti!

• Vastuseid 462
  • Vaatamisi 88,1tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Ei ole neid e30 üritusi küll, seda üritustki mitu aastat plaanitud juba, ei tea kas nüüdki teoks saab...rahvale on suva iga nädalavahetuse joomingud olulisemad, kui aastas kord sellisel üritusel käia

• Paar kevadist klõpsu   ...ja lõppu üks link http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1343358 Ilusat kevadet!  

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_6645

Jõudsime õnnelikult autoga Inglismaale. Kokku sai maha sõidetud 2300km pea-aegu jutti, (2h Poolas magasime autos esi istmetel- mis ei olnud kuigi mõnus). Sõit oli muidugi väga väsitav, ja elusees ei taha enam sellisel kujul sellist trippi ette võtta.

Auto pidas aga selle nii öelda kestvus sõidu ilma viperusteta vastu. Kerge klapi klõbin tekkis mootorile juurde, see on nüüdseks juba eemaldatud.

Kütust võttis oodatust isegi vähem, maanteel sai u. 9L/100km isegi hakkama...Sakasas bahnil muidugi sõites seda väita ei saa...kui mootoripöörded juba üle 3000 on siis näeb kütuse seierit ikka tunduvalt kiiremini langemas.

Leedu ja osa Poolat sai ilma katusetta isegi sõita ja kiire pikniku isegi pidada :)

photo0268om.jpg

dscf3895f.jpg

Saksas oli ilm tunduvalt külmem.

photo0273w.jpg

Täna regul. klapid ära ja pesin masina puhtaks :cool:

photo0276v.jpg

photo0282m.jpg

photo0279l.jpg

Lähitulevikus tahaks tagaosa ikkagi veidi madalamaks saada ja Xenonid ette panna.

Hetkel veel ei tea kas 6000K või 8000K. Kas nähtavuse vahe on suur neil???

Täiesti juhuslikult sattusin nägema saksas tanklas veel ühte EST nr E30..tegemist oli vene rahvusest isikutega, ei oska öelda kas omanik ka siin foorumis on, masin oli tume roh. sedaan mustade velgedega..reg.nr. lõpp oli AJU

Minu poolt ilusat kevadet teile kõigile.. ::D:

Gristo.

• Autor
comment_6624

4300 on kõige valgem jah, kuid sellisele autole sobiks veidi sinisem,

seega usun et kaldun sinna 6000 poole ega see nüüd nii hullult halvemini ka ei näita kui 4300.

mõni töökoha ees tehtud pilt kah tänasest 8)

pilt1j.jpg

pilt4.jpg

pilt2.jpg

pilt3.jpg

comment_6603
Mida te vaidlete siin teise mehe auto teemas :evil:

Vaidlusest selgub tõde 8)

Oleks kohe öeldud, et tulede värv võiks sulanduda auto värviga :D

ma pole küll lugenud seda teemat väga aga küsiks esitulede kohta

miks just need?`angeleyes pärast? või näitavad paremini kui korras

originaalid?

Auto on "perfect" minumeelest :)

• Autor
comment_6575

..see on koera mängimis pall :D

Ausalt öeldes angel eye ma enam ei kasuta, kuna siin tulesi päeval ei pea kasutama. Tuled ise enesest meeldivad mulle ja jätan nad külge kuid inglisilmadest võtan pirnid välja ja jätan ülesse otsa paar pirni sisse siis peaks parktuli nagu orig. tuledel ülesse kulmu alla jääma. Näitavad hetkel vähemalt sama hästi kui orig. tuled, kuid sile klaas näeb lihtsalt parem välja. Lisaks on mul tervel tulede ringil 8% tooniga kivikaitse kile peal.

• 2 kuud hiljem...
  • Autor
comment_4503

Vahepeal on nii mõndagi juhtunud. Mootorisse on tekkinud kahtlane klõbin, mis vist osutub kepsusaale hääleks, vähemalt nii üks mehhanik siin arvas. Plaan oli tegelikult see masin siin Inglismaal müüki panna, uurisin juba kordategemist siin, mis on päris kallis, kuid järelikult saatus tahtis teistpidi. Kolin üldse koju tagasi, kuna see maa siin ei ole ikka see koht kus tahaks elada. Arvatavasti tulen jäädavalt koju tagasi..aitab küll. Nüüd mis saab bemmist? See tuleb ka koju tagasi. Ostsin siit treileri ja van-i ja toon ta mööda euroopat koju tagasi..kus saan ta ise korda teha. Auto on juba treila peal, väga,väga napilt küll läks sinna peale, kuid eks ta saab korralikult kinnitatud ja ei lähe sealt kuhugi.

photo0362a.jpg

Sõit tuleb muidugi jube pikk ja tüütu jälle, kuid ausaltöelde kuskil mujal ikka pole parem kui omas kodus..vähemalt nii tunnen mina ja minu elukaaslane.

Loodetavasti näeb seda masinat veel see suvi Eestis liiklemas, koju jõudes võtan moto alt lahti ja vaatan olukorra üle. Seniks aga peatse kohtumiseni Eestis ja loodaks et suvi veel kestab pikalt.

comment_4488
Oleks täitsa pakkuda korralik 2,7eta mootor. e28 pealt.

Mootor töötab ilusasti ja proovimis võimalus täitsa olemas.

Hind kokkuleppel!

se mota oma 10a käinud vähemalt juba,ning saalevahetus vast loomulik kulu, mahakanda seda motat pole kindlasti mötet.loodan et saab asja ning ehk isegi proovida üle vàga pika aja.
comment_4485
Vahepeal on nii mõndagi juhtunud. Mootorisse on tekkinud kahtlane klõbin, mis vist osutub kepsusaale hääleks, vähemalt nii üks mehhanik siin arvas. Plaan oli tegelikult see masin siin Inglismaal müüki panna, uurisin juba kordategemist siin, mis on päris kallis, kuid järelikult saatus tahtis teistpidi. Kolin üldse koju tagasi, kuna see maa siin ei ole ikka see koht kus tahaks elada. Arvatavasti tulen jäädavalt koju tagasi..aitab küll. Nüüd mis saab bemmist? See tuleb ka koju tagasi. Ostsin siit treileri ja van-i ja toon ta mööda euroopat koju tagasi..kus saan ta ise korda teha. Auto on juba treila peal, väga,väga napilt küll läks sinna peale, kuid eks ta saab korralikult kinnitatud ja ei lähe sealt kuhugi.

photo0362a.jpg

Sõit tuleb muidugi jube pikk ja tüütu jälle, kuid ausaltöelde kuskil mujal ikka pole parem kui omas kodus..vähemalt nii tunnen mina ja minu elukaaslane.

Loodetavasti näeb seda masinat veel see suvi Eestis liiklemas, koju jõudes võtan moto alt lahti ja vaatan olukorra üle. Seniks aga peatse kohtumiseni Eestis ja loodaks et suvi veel kestab pikalt.

Soovitan soojalt auto teistpidi treila peale panna, et mootori raskus oleks ees, kuna võib hakkata pikki rööbastes vänderdama ja see ei ole just meeldiv tunne. Olen kogenud seda kui sai oma e30 kunagi treilaga veetud oli valetpidi peal ja kus alles vänderdas rööbastes :P

• Autor
comment_4480

kahjuks pole võimalik seda teistpidi peale enam panna, eest treila äär on kõrgem ja masin madal...üritan võimalikult palju asju pagasnikusse panna et raskuskeset ettepoole saada, treilal on kast ka ees, viskan sinna ka midagi sisse, ehk pole väga hull. See auto peale saamine oli ka omaette kogemus juba...mingi 3-4h vähemalt mässasin, krt masinat ei saa kõrgemaks ka et rahulikult peale sõita...igavene k**p on selle autoga pidevalt :x

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.