Hüppa postitusse
Postitatud
comment_21022

Auto on tehasest välja vuranud 1994. aasta esimese kuu kahekümneneljandal päeval. Eestisse jõudis 2007. aasta augustis ja minu kätte neli kuud tagasi.

* Kere liigutab 83 kilovatti.

* Istumise all on bmw sportistmed.

* Toa teeb hubaseks must lagi.

* Salongi õhku puhastab mikrofilter.

* Turvalisuse tagab Airbag.

* Rooli keeramisel abistab võimendi.

* Uksi aitab avada kesklukustus.

* Nupust avaneb katuseluuk.

* Teel hoiab ABS.

* 4 x peatoed

* Udu tuled

* Välimust kaunistab hõbedane M-Tech II

Lisatud

* 4 x el. aknad

* Salong valguse aegviite relee

* Tulede pesurid koos inensiiv pesuga

* Esimene käetugi

* Istme soojendused

* Automaat käigukast

* LSD TYP 168 ülekandega 4,45

* M3 kellad

* OBC TYP 4,1 (318is)

* Suur helisüsteem, koos Bavaria Electronic CD II

* Tagumine ruloo koos paki võrguga

* Külje suunatuled

* Mustad Hella originaal tuled

* Taskulamp kindalaekas

* Tööriista kott komlekteeritrud

Vahetatud: kõik pidurikettad ja klotsid; summuti; mootori-, käigukasti-ja reduktoriõlid

Tehtud on plokikaane remont.

Tehniliselt heas korras auto, kuid välimuse kallal on vaja natuke nikerdada.

img2503i.jpg

w908.png

img2518k.jpg

w908.png

img2520s.jpg

w908.png

img2500n.jpg

w908.png

• Vastuseid 124
  • Vaatamisi 19,2tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Nii, kuna plaanis ikkagi autole ka ülevaatus teha ja võib-olla mõned ringid teha, siis sai vahepeal ette võetud ka pidurite remont. Nagu tavaliselt väljub asi kontrolli alt ja liivaprits sai kõvasti v

• See kolmekodaraga velg on hea mõte, kuid selliseid mul ei ole. Kuid võib ju midagi muud panna.

• Eix, ega sa ise oled samasugune.  Ma arvan, et hallituse eest päästis see, et auto ei olnud päikese käes, mis oleks kondentsi tekitanud. Sõbrad ei lubanud selle auto piinasid veel ära lõpeta

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

comment_13595

sul oli teistsugune edition ju?

Mul lilla asemel lihtsalt punane, tegelikult rohkem huvitaski rohkem see hall riie mis äärtes on, nn külgtuge pakkuvate osade küljes. Ilmselt joppamise küsimus kas leiab kuskilt kangapoest mingit analoogi.

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_13392

Mõnda aeg tagasi sai paigaldatud OBC. Puudu on veel pasun ja kang. Enne paigaldamist sai kohendatud ja lapitud ka juhtmeid. Keskmist kütusekulu paneb tublisti kohe puusse aga ülejäänud funksioonid toimetavad.

pilt0557.jpg

Muusikat mängib ka imelik raadio.

pilt0558.jpg

Ja lisatuled ka külge, kahjuks mitte kõige paremad.

pilt0616.jpg

• Autor
comment_13357
tema ei tuuni oma touringut...:D

Kuna keskmisele pildile lisa on oodata?? kondinupp, numbritega soojenduse taust... :)

Aga ma ei olegi tuuninud. Mootor, sillad, puksid, pidurid ja veljed kõik on originaalid. Toonklaasi ka ei ole paigaldanud. Täiesti tavaline vanameeste auto.

Kui keegi pakub soojndus nuppu, millel on numbrid peal, siis võib loomulikult pakkuda.

img0036uy.jpg

• Autor
comment_13356
Sellist bavaria makki ma näen küll esimest korda.Kas on tegemist E30 ajastu originaal makiga või on see kuskilt mujalt pärit ? Mõnus vanakooli CD mängija, mulle meeldib. 8)

Kui keeruline seda OBC värki külge on installida ?

See on e30ne originaal, sellega käib kaasa veel võimendi, juhtmestik ja võimsamad kõlarid koos kõrgheli kõlaritega, tegu on e30ne Hi-Fi süsteemiga.

OBC paigaldamisel midagi konttimurdvat ei ole.

• 3 nädalat hiljem...
  • 2 kuud hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...
comment_11270

olen omanud analoogset cd raadiot,sellel raadoil käib cd plaat miski kasseti sisse nagu ma aru sain?

minu omatud makil oli se vist puudu kuna polnud kohta kuhu plaat pista...

to raadio kadus jäljetult minu varudest kuni kord kasutaja lamelink albumit vaadates nägin seda cd raadiot oma üllatuseks sugulase endise 325i sees :P ilmselt oli enne kasutajale face müümist to sinna sisse jäänud

• 1 kuu hiljem...
  • 7 kuud hiljem...
  • 8 aastat hiljem...
  • Autor
comment_135246

Vahepeal teema nii unarusse jäänud. Ega siin väga midagi toimunud peale seismise ei olegi. Kõigest seitse aastat. Võtsin täna vastu otsuse, et proovin käima panna. Ja kuramuse läkski ja vana kütusega veel.   

IMG_20191227_105108.jpg

IMG_20191227_105844.jpg

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.