Greger Postitatud 28. september 2011 Jaga Postitatud 28. september 2011 Palju täna rahavast tuleb ? Ja kas mõni mehanaik ka tuleb kes tegeleb remondiga ? Ajaks kohale ja uuriks asja vetis Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 28. september 2011 Jaga Postitatud 28. september 2011 Mõned inimesed ikka olid, aga samas kui pole väga kirjutatud kes mis tuleb siis korra võib ikka läbi sõita pea iga nädala on keegi ikka kohal. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ander Postitatud 28. september 2011 Jaga Postitatud 28. september 2011 Käisin poes ja imestasin,et niipalju rullikaid.Siis aga meenus,et kolmapäeval kuskil kogunete vms. Kuna aga kedagi ei tea ilmselt seltskonnast ja pole suuremasi hängija ka siis seekord sai edasi koju sõidetud. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
klenn Postitatud 28. september 2011 Jaga Postitatud 28. september 2011 Ander,järgmine kord astu sekka sest keegi ei ole paha ja ära ei aja Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 4. oktoober 2011 Jaga Postitatud 4. oktoober 2011 Homme platsis nagu viis kopikat! huvitav palju se eurodes on :roll: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 4. oktoober 2011 Jaga Postitatud 4. oktoober 2011 Vaatan mõtlen kui kaaslane ka huvitatud on siis äkki tulen. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
m20b20 Postitatud 4. oktoober 2011 Jaga Postitatud 4. oktoober 2011 Vaatan mõtlen kui kaaslane ka huvitatud on siis äkki tulen. Aa et sellel üritusel kõlbab käia jh Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Riho Postitatud 4. oktoober 2011 Jaga Postitatud 4. oktoober 2011 kui jõuan siis ilmun ka lõpuks oma offroad nina e30 vällja mis täitsa laiali kistud alles Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 4. oktoober 2011 Jaga Postitatud 4. oktoober 2011 Ma VIST kah homme viitsin end liigutada ja kohale tulla, polegi tervelt kuu kohalt käinud, kui välja arvata eelmine nädal Kus kõik olid juba kella 21-ks lahkunud, peale ristot-i Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 4. oktoober 2011 Jaga Postitatud 4. oktoober 2011 Aa et sellel üritusel kõlbab käia jh ÄÄ ma elan mustika kõrval kohe Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Riho Postitatud 4. oktoober 2011 Jaga Postitatud 4. oktoober 2011 ma sama moodi hetkel mustika kõrval Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 4. oktoober 2011 Jaga Postitatud 4. oktoober 2011 Vaatan mõtlen kui kaaslane ka huvitatud on siis äkki tulen. SUSS oled Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 4. oktoober 2011 Jaga Postitatud 4. oktoober 2011 SUSS oled Ole Kuss ! Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ristot Postitatud 4. oktoober 2011 Jaga Postitatud 4. oktoober 2011 Ma VIST kah homme viitsin end liigutada ja kohale tulla, polegi tervelt kuu kohalt käinud, kui välja arvata eelmine nädal Kus kõik olid juba kella 21-ks lahkunud, peale ristot-i No ma ei tahtnud alla anda ja nii vara koju minna Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
AllanJ Postitatud 5. oktoober 2011 Jaga Postitatud 5. oktoober 2011 Keegi nõmme kandist läbi ei tule? Oleks küüti vaja Mustikapoole? täpsemalt siis kuskilt nõmme keskuse juurst vms. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 12. oktoober 2011 Jaga Postitatud 12. oktoober 2011 Kui täna mingi kogunemine on kas kellegil on üle esilisa kinnitus klambreid Oleks soov ikka nende vastu Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Riho Postitatud 12. oktoober 2011 Jaga Postitatud 12. oktoober 2011 Sai käidud järgmine nädal jälle Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Riho Postitatud 18. oktoober 2011 Jaga Postitatud 18. oktoober 2011 Kes siis see kolmapäev tuleb Mustikasse ??? Siim tuleb nii või naa ta lubas mulle ette madaldus vedrud tuua Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Siimu Postitatud 18. oktoober 2011 Jaga Postitatud 18. oktoober 2011 meeles ja valmis otsitud kah Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 18. oktoober 2011 Jaga Postitatud 18. oktoober 2011 Mina kah kohal. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Riho Postitatud 19. oktoober 2011 Jaga Postitatud 19. oktoober 2011 noo keegi ikka veel tuleb ???? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
AllanJ Postitatud 19. oktoober 2011 Jaga Postitatud 19. oktoober 2011 tulen ikka vast, aga seekord vast ilma oopelita:) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Riho Postitatud 26. oktoober 2011 Jaga Postitatud 26. oktoober 2011 Mina tana kohal arvatavasti ka AllanJ kui oma skiffi tagab katte saada Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tiit Postitatud 26. oktoober 2011 Jaga Postitatud 26. oktoober 2011 Tulen kaa Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Rubiksr Postitatud 26. oktoober 2011 Jaga Postitatud 26. oktoober 2011 n2gin ainult kaks turingut, punase ja mustat v2rvi... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse