Hüppa postitusse

klenn

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    31
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Kõik, mis klenn postitas

  1. Aga veel on veidi aega, anname nüüd foorumile tuld kes kohal
  2. Ma veereks kohale küll kui keegi tuleb Kasvõi Mustikasse.
  3. Kurat, ilm vist ajab täna Mustikasse aga Ranno vaatame järgmine nädal,sest praegu pole aega olnud:/ aga ajame siis ennast täna Mustikasse ?
  4. Ma vaatan,et see kogunemise teema pole enam kuigi aktiivne,olgu selleks soojad ilmad või pikad tööpäevad,aga mina olen siiski täna kohal, Arenal
  5. Olen platsis, aga mul ka väike ettepanek, kui õhtul on piisavalt soe ja huvilisi siis äkki teeme isegi esimese Arena hängi ?
  6. klenn

    Roolivõimuga mure!

    võib lukku panna.
  7. klenn

    Roolivõimuga mure!

    Sai uuesti pump maha võetud, voolikud samuti maha võetud ära puhastatud. Roolivõimu potsiku kiskusin maha puhastasasin ära panin kokku tagasi ja ikka ei miskit. Ilmselt siis on see pump ka seal samuses. Aga huvitav ongi nüüd see et vana pump mis küljes oli ta undas rõvedal aga mingit kohinat küll roolist ei tulnud. Ilmselt kes kolmapäeval hängile veerevad saavad kuulata.
  8. klenn

    Roolivõimuga mure!

    No loomulikult aga eks paistab, loota võib et asi on selles ainult.
  9. klenn

    Roolivõimuga mure!

    Point nagu selles ongi,et seda õli ei mahu sinna potskasse ja ma ise kahtlustan siiski et see õlipotska on umbes mis latti jookseb sest ma lasin pumbast kõik välja ja läks juurde ainult 1 potskatäis. Aga nüüd kohe varsti lähen kisun õlipotska maha,puhastan ära ja vaatan mis siis tegema hakkab.
  10. klenn

    Roolivõimuga mure!

    Tere! Mure siis nimelt selline,et vahetasin roolivõimupumba ära,panin uue rihma,uue õli kõik peaks olema timmis kuid ei miskit ikka hakib rattaid keerates, rihm on pingul kuid ikka viliseb vahepeal, õlipotskal kork maha keerata siis see nagu vahutaks seal sees, ja kõige huvitavam on see,et kui autos istud siis on kuulda läbi rooli nagu latis keeks midagi või selline sahin/kohin naljakas heli. Ehk on kellegil kunagi midagi sarnast juhtunud.
  11. klenn

    LUKKU

    Võin pakkuda sulle enda 16`` ``Azevid``.
  12. Ander,järgmine kord astu sekka sest keegi ei ole paha ja ära ei aja
  13. klenn

    Hädas lamdaga!

    Nüüdseks sain auto liikuma. Vahel ei viitsita kohe kõige litsamatest asjadest alustada nagu näiteks küünlad Uus lamda,küttesegu paika,uued küünlad ja asi töötab
  14. klenn

    Hädas lamdaga!

    Nii, nüüd sai autole lamda vahele pandud. Ei muutunud mitte midagi :/ ikka 3,5-4 tuhande pöörde pealt hakkab pooma. Esmaspäeval läheb Truumu juurde diagnostikasse. Saab küttesegud ja asjad paika eks siis näha ole mis saab. Kui kellegil vedeleb 2,3 l aju pistikut siis võib pakkuda.
  15. klenn

    Hädas lamdaga!

    Hmm..okei,jälle targem kuid aju mis tal on, on 2 liitrise oma ja 2,3 liitrise aju pistikuga on suhteliselt kitsas käes,sest seda eriti ei ole saada. Praegune lahendus olekski lamda panna. Muretum muidugi üks korralik 2,5 sinna tõsta aga hetkel ei ole selleks võimalusi.
  16. klenn

    Hädas lamdaga!

    Sorry, ei kirjutanud päris täpselt miks seda panna tahan. Autol vahetati mootor ära ning tehti ise uus sumpsijooks eest taha ning originaalis peaks sellel motol olema lamda vahel ehk hetkel on ta ikkagi puudu. Algselt oli mootoriks 1,8.
  17. klenn

    Hädas lamdaga!

    Tere! Olen hädas veidike ja vajaks targemate inimeste nõu. Nimelt autol vahel 2,3 liitrine moto. Autol pole lamdad ja kui nüüd seda külge hakata pookima tekkis probleem millist lamdat panna. Kas on mingi tõsine vahe kui panna 1,8 2,0 2,3 või 2,5 lamda sinna? Samas pakutakse ka erinevaid universaalseid lamdasid aga noh kui töökindlad nad jälle on. Kui on keegi kes teab kasvõi kedagi kes on sellist asjadega varem kokkupuutunud siis abi on igati teretulnud:) Tänades Klenn
  18. Tere, mul on probleem kupee katuseluugiga. Nimelt kunagi on keegi selle tõsise jõuga püüdnud avada ning need külepeal olevad sellised jublakad mis peaksid arvatavasti liikuma siindidel mis tõstab luugi üles ning liigutab päris lahti on katki ja tahaks teada kui raske selle luugi süsteemi lahti võtmine võiks olla ? Kui kellegil väikseid õpetusi jagada siis vabalt võib teada anda:)
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus