P2hkel Postitatud 12. august 2009 Jaga Postitatud 12. august 2009 Kusjuures kui õigesti mäletan siis sa vist ostsid minu käest isegi ukse ja tagumised polstrid. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
hry Postitatud 12. august 2009 Jaga Postitatud 12. august 2009 Ot mis valge nahk? Pidid ju drifti sõitma hakkama ? Korvid nahaga üle? Aga muidu väga ilus! Maitse asi,aga enda eelistused värvi suhtes,kui valida saaks,oleksidki vist royalblau-metallic,siis must ja alles siis see delfiinihall 8) parimat Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Turbiin Postitatud 13. august 2009 Autor Jaga Postitatud 13. august 2009 drifti jah sõitma, selle koha pealt tuli paar uuemat mõttevälgatust 8) Talvel alustab toruraamil e30'ne ehitust, joonised ja värgid juba olemas vaja ainult üks e30 PREFACE kere leida (Full M3 look tuleb) sinnani on veel aega, driftida kannatab praeguses seisus ka sellega esimene paar rehve läksid nädalaga juba traatideni, täna said uued kasutatud rehvid ette ja eest rändasid taha, nüüd on küll väga kena välimus ei ole taga enam sellina ballooooon! Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
mart154 Postitatud 13. august 2009 Jaga Postitatud 13. august 2009 kõvatamiseks on see võimsa m50 jutt hea küll reaalsuses on täiesti jõuetu see auto. kust ma küll tean? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Turbiin Postitatud 13. august 2009 Autor Jaga Postitatud 13. august 2009 3'ndaga kannatab kenasti driftida 8) suvalise lammutusest valitud mootori kohta piisab aga no jõudu pole kunagi üleliia Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Turbiin Postitatud 18. august 2009 Autor Jaga Postitatud 18. august 2009 Tartu Autoklubi rajapäeval sai käidud proovimas ja parimaks jäi 15,16s. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
mart154 Postitatud 18. august 2009 Jaga Postitatud 18. august 2009 vot sulle raju minekut Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
cobra Postitatud 18. august 2009 Jaga Postitatud 18. august 2009 vaadates aega, siis jah....pole see minek nii ulme midagi ja ma kahtlen et sa selle 3-nda käiguga enam midagi driftid....lihtsalt minu arvamus....mina oma motoga saan vaid 2 käiguga sõita normaalselt, seal veel kiirus on piirajas 100km/h aga muidu kena masin välimuselt Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
taytz Postitatud 19. august 2009 Jaga Postitatud 19. august 2009 Mina isiklikult olen 100 prossu kindel, et see auto on võimeline madalat 15 sõitma Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
oja87 Postitatud 19. august 2009 Jaga Postitatud 19. august 2009 masin ise on kena. aga kiirenduse teemal.söbral ka m50b25 vahel,sõitis 14,6aega ja 6,6 seki sajani. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Kaido S Postitatud 19. august 2009 Jaga Postitatud 19. august 2009 See on vist siingi juba korduvalt tõestatud, et hästi hääles originaalne 325i on veidi kiirem kui M50 mootoriga isend, eriti siis, kui võrdluses osaleb näiteks facelifti eelne 126 kW mudel. Samas - see vahe kiiruses on siiski marginaalne, E30 pole kunagi olnud väga kiire auto, küll aga suhteliselt kiire ja päris lõbus. Lõbusaks teeb auto sutike hirmu ülepingutamise tagajärgede ees, hea tunnetus ja võimalus kurjamit ka gaasiga juhtida - siinkohal saab ilmselt kõik plussid endale M50 ja seda tänu suhteliselt odavale võimalusele saada mõned lisajõud ja laugem momendigraafik. Vaadake nüüd ise - ilus sire pill, kumm põleb esimese kolme käiguga ja hääled vallandavad eeslinnas migreenipuhangu - piigad langevad niidetult ning seda ju vaja ongi... Ühesõnaga - emotsionaalne värk, tegelikult E30ga vist enam naisi ei saa 8) , kuid me kõik ehitame ju neid omasuguste seltskonnas kõvatamiseks - selleks otstarbeks on M50 täiesti OK - jämedam litraaz teeb ju alati pikemaks Lahe auto, kiitus tehtud tööde ja veljevaliku eest. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eix22 Postitatud 19. august 2009 Jaga Postitatud 19. august 2009 kõvatamiseks on see võimsa m50 jutt hea küll reaalsuses on täiesti jõuetu see auto. kust ma küll tean? no ei ole mõtet üle ka pingutada! sina ja mõned veel olete ja siin teada tuntud nn profid.. palju on siin foorumis neid inimesi, kes viitsiks oma auto niimoodi nullist pihta üles ehitada? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Turbiin Postitatud 19. august 2009 Autor Jaga Postitatud 19. august 2009 õhus on väheke viha ärge nüüd kõike sõnasõnalt ka võtke, kelle jaoks on stock M50 kiire ja kelle jaoks mitte. Minu masin teeb 15" rehviga kolmandaga burnouti aga mis näitaja see on? 15,16s 402m on näitaja aga arvestades, et tegu on 3a. seisnud lammutuse mootoriga sis minumeelest kärab igapäeva sõitudeks küll ja veel..... Antud mootor läks peale kuna kere sai valmis ja oleks nagu see aasta sõita ka tahtnud. Turbokana teda seesuvi liikuma poleks veel saanud arvestades pisividinate tarneaegu.... cheers 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
El`Lango Postitatud 19. august 2009 Jaga Postitatud 19. august 2009 No kui onud 141kW mootoriga e30 sõita ei oska/saa, pole ju nnde tüüpide süü, kes sellise auto endale ehitavad. Ma paneks kindlalt 2,5l kui mingi 3,5l. Juba küttekulu pärast Tagumistest klaasidest läbi näeb üldse? Maru kuudika effekt on praegu. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Turbiin Postitatud 19. august 2009 Autor Jaga Postitatud 19. august 2009 tagumised klaasid on hästi läbi nähtavad seestpoolt, väljast on peegeltooni efekt 8) 24 klappi on ikka 24 klappi Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Yux323 Postitatud 20. august 2009 Jaga Postitatud 20. august 2009 vaadates aega, siis jah....pole see minek nii ulme midagi ja ma kahtlen et sa selle 3-nda käiguga enam midagi driftid....lihtsalt minu arvamus....mina oma motoga saan vaid 2 käiguga sõita normaalselt, seal veel kiirus on piirajas 100km/h aga muidu kena masin välimuselt 2,3 110kw pärnus sauga rajal 3käiguga terve rada külg ees ... kolmandal drifti etapil... seega... pigem on asi tihendis aga et siis seda konkreetset elukat võistlustel ei näe ? vai oled tulemas homme Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Turbiin Postitatud 20. august 2009 Autor Jaga Postitatud 20. august 2009 see aasta kahjuks ei jõua, järgmine kohal. Kui ma oleks tark olnud, sis ma oleks omale korraga PowerFlexsid alla pannud aga hetke seisuga on tagantjärgi tarkus.... Auto on ikka väga pehme, uue nädala lõpus saab kätte täis ringi P.Flexe Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
mart154 Postitatud 21. august 2009 Jaga Postitatud 21. august 2009 Mardo, kui linna juhtud, helista mulle. Ma teen sulle 525eA-ga sõitu Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Yux323 Postitatud 21. august 2009 Jaga Postitatud 21. august 2009 see aasta kahjuks ei jõua, järgmine kohal. Kui ma oleks tark olnud, sis ma oleks omale korraga PowerFlexsid alla pannud aga hetke seisuga on tagantjärgi tarkus.... Auto on ikka väga pehme, uue nädala lõpus saab kätte täis ringi P.Flexe viskad ehk ps-i mulle pukside hinnad ja koha kust tellisid Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Dreamon Postitatud 21. august 2009 Jaga Postitatud 21. august 2009 viskad ehk ps-i mulle pukside hinnad ja koha kust tellisid Ole hea sama siia ka! Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Jaxa13 Postitatud 21. august 2009 Jaga Postitatud 21. august 2009 Ole hea sama siia ka! Kergem siis juba siia kribada , kui 7mele mehele ps-se saata =) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tito santuario Postitatud 22. august 2009 Jaga Postitatud 22. august 2009 Kergem siis juba siia kribada , kui 7mele mehele ps-se saata =) Umbes maksid kõik puksid 18 naela tk ( väiksemad olid odavamad vist 9 suured kõik sellise hinnaga ) kui palju keegi kääre vahele paneb on iseasi, mina tellisin Olari kaudu keiseist ja ootasin lõputult vist 1 kuu ja miskit peale. Muidugi ei pea tellima inglismaalt powerflexe, miskid sommid teevad ka ja mõistliku hinnaga saab need ka kätte :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Turbiin Postitatud 23. august 2009 Autor Jaga Postitatud 23. august 2009 Mardo, kui linna juhtud, helista mulle. Ma teen sulle 525eA-ga sõitu Eks ma helistan sulle kui sinnakanti satun, ma usun, et sept. algul mingi kas 6'ndal või 5'ndal :wink: PowerFlex'id sain ühe rootslase käest kellel need üle olid (hea hinnaga 8) ) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
mart154 Postitatud 23. august 2009 Jaga Postitatud 23. august 2009 Eks ma helistan sulle kui sinnakanti satun, ma usun, et sept. algul mingi kas 6'ndal või 5'ndal :wink: PowerFlex'id sain ühe rootslase käest kellel need üle olid (hea hinnaga 8) ) viiendal on AC Drag Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Turbiin Postitatud 30. august 2009 Autor Jaga Postitatud 30. august 2009 Paar pilti kogunemisest.... ....ja üks pilt tähistamaks uute rehvide ostu: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse