Kõik, mis Toivoku postitas
-
O: 325 lõdvikuid, paisupaaki
1. 7.- tutikas kohapeal olemas 2. 20.- tellida 3.19.- tellida 4. 17.- tellida 5. 30.- tellida
-
M: E30 320i Touring, Alpinweiss II 1200.-
tavaline 320 passis kirjas mu teada.
-
Auto ei vasta ARKi nõuetele rehvimõõdu pärast
mnjaa, mul passis 205/40 17" ja ka sõbral nii.
-
Auto ei vasta ARKi nõuetele rehvimõõdu pärast
phahaha ,ma tahan näha kuidas see 205/55 sinna rullika alla ära mahub . krt nad ikka nussivad :S, neid probleeme ikka sitaks olnud inimestel siin.
-
M: amordid ja sarniir
esimesed bilsu amordid väikesele püstakule ,45 euri tk ja üksik sisemine ehk pikk sarniir lemförder 15.- . asjad tutikad ja asuvad tallinna kesklinnas.
- M20B25
-
Kerevenitus
Kasutaja Valgma vahepeal sai orgunnida selliseid asju sirgeks.
-
Lobamokkade rubriik
hind kontakt?
-
Lobamokkade rubriik
sisselaset kindlasti maha võtma ei pea. saad selle alt lahti lasta ,kui ka ülevalt, seal ruumi palju ju
-
Lobamokkade rubriik
forssist või saad kõik käigukangipuksid kui vaja. Starteri pead kindlasti ära võtma või noh kasti küljest lahti laskma.. vahetada võiksid vändasimmerlingi ja kasti simmerid, neid tunduvalt mugavam teha kui kast maas
-
O: FL Kupee juhipoolset ust.
Mul vedeleb, mittek üll väga heas korras arvatavasti aga mõlkis pole, alt vast roostes . küsiks hinnaks 25.-
-
M:e30 sidemarkerid
kasutamatta, uued pakendis. ei ole originaalid, hind 35.- 4 tki.
-
Lobamokkade rubriik
Lauril ääsmäel kindlasti selline relee olemas ja ma suht kindel,et ka mul vedeleb sellist kuskil
-
Müüdud lukku
ärge ajage oma talve juttu, see stangelisa on minu auto hind on jah tonnikanti. Ja keegi ei taha seda rohkem kui mina, mul on e21l bbsi lisa e12 bbsi lisa, pean nyyd ka rullile saama bbsi lisa. Ja kuskile garaazi nurka selle stange peitmine oleks ka patt mu meelest, oleks ikka tore kui see mõne auto küljes rahvale näidata oleks
-
Müüdud lukku
MIna tahan esistange lisa, sellest näpud eemale
-
Lobamokkade rubriik
miks see nii viltu seal olema peab saan aru,et maitsemeeled on erienvadja ka minu looming summutite osas kõigile ei saa meeldida aga fakk noh
-
Lobamokkade rubriik
Kurat ma ei saa aru mis teema nende summutitega on, nahhui sellist õudust vaja teha on`.
-
Coiloverid
tagant jääb nii vedru kui amort pikaks e46 omadel. Aga minul nii eest, kui tagnat kõige madalam aste, ja siiani ma eisaa aru miks see pill eest nii madalaks vajus, vbla sellepärast,et läbilöögipukse polnud
-
Coiloverid
mida sa saavutada tahad? madalaks? jäigaks?
-
Coiloverid
Mdalaks ei saa ainult nende jommidega ainult Mul ka rullal need all ja eeston normaalne aga tagant vahetükid ära võetud ja ikka uppis Samas ühel tuttava autol sellel on kõik 0 keeratudja tundub nagu oleks tavaline mtech madaldus, tal muidugi 17 velg ka veits balloon rehviga aga siiski. Ise leian,et igatepidi on mõistlik e36 compacti omad võtta ja esimesed püstakud ümber keevitada.
-
Lobamokkade rubriik
äkki ei leki radiaks vaid see sooja kraan hoopis?
-
Lobamokkade rubriik
alternatiiv on ühemassiline. ENda autol on aga mulle üldse ei meeldinud,
-
M20b20 jõnksutab.
Ma nii küsiks nii ajaviiteks, et mis kändelseid (küünlaid) kasutad, enamus kukimikude küünaldega tekivad probleemid mida isegi aimata ei oskaks.
-
Jututoa sulgemine 1. mai 2017
Ma kasutan siiamaani IRCd oma sõpradega
- Head muusikat autosse :)
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus