Hüppa postitusse

Toivoku

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Toivoku postitas

1. esimene stangelisa pakkuda 25.-
  2. ahh ei kaota midagi, alati saab plekkvelje alla tagasi kruttida Tore lugeda sellist ajalooga auto teemat Lisab veidike emotsiooni.
  3. Toivoku vastas carrating56 teemale, kohas Autod
    http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=2573062&rhash=eaad
  4. Toivoku vastas carrating56 teemale, kohas Autod
    seeon müügis
  5. Õliradikast oleksin huvitatud.
  6. Mäletan kui see männikul vedeles ja Karts rääkis,et ükspäev tehakse korda, tollel hetkel tundus võimatu projekt, sest kere pidi olema ikka meeletult roostes. Aga täielik austus ,et ära tegid
  7. vedru alla mõtled? kui nii siis mul peaks mõned vedelema
  8. Veits imelik küsida, aga kuidas see mootor ametlikult seal kapoti all on? mingid vangerdused või saidki kuidagi? v8 4,0 näiteks ei lasta ametlikult panna. Seeon see räigelt tuunitud e30 325 ehk siis face endine?
  9. pange parem strongflexi, puks samashinnaklassis ja kestab ka kauem,
  10. HAH, sul mingi tehas nende kardaanide jaoks? Ma saanud kasutatuna 2 samasugust rooli kardaani
  11. uus salongi radikas jah mingi 32 euri.
  12. Udutuled hella omad on ju mõistliku hinnaga täiesti saadaval, mina pakun 110.-paar.
  13. prefacele saab 130nega hella udutulede elemendid, raame ei saa
  14. kui ma nyyd õigesti aru saan siis need peaksid olema jahutusvedeliku voolikud mis drossel klapist läbi voolavad
  15. minu meelest sobiks see sinna ette nagu mustikas karuperse
  16. Toivoku vastas -Kaido- teemale, kohas Varuosad
    lahtine differ tallinnas müüa 50.- 3.91 peaks olema.
  17. pooltes kohtades polegi mingit amorditesti
  18. 4 tunniga? ulme, kuldsete kätega mehed
  19. tra kus see kuulutus on, panen pildi sinna kohe sellest samast makro sitast.
  20. Mõnest kohast katki, värvuseks helepruun. Sedaani oma Hinnaga on raske, ag apaneme alustuseks 100.-. Kuid paremameelega vahetaksin millegi huvitava vastu. ala mtech1 esistange või mtech1 tagastange või sportiste kupee jaoks, igatahes midagi huvitavat.
  21. ega sul yvl keegi ju polstrite alla ei piilu.
  22. müstika millist s***a tehakse .
  23. 250 euri tutikas a osa
  24. ma arvan,et seepilt moonutab, sest see radikas ei olnud see pisike kitsas radikas.
  25. tutikad preudutuled hellad 120.- paar

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.