Hüppa postitusse

Midaasja

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Midaasja postitas

1. Tahaks loota, tegelikult pidin sellega juba eelmise aasta suvel sõitma, aga unistused ja keretööd on siiski täiesti erinevad asjad. Sõltub kuidas värvitud saab ja siis kokku ladumine, milleks kuiva kohta pole (ja sellega on mu masin viimasel aastal vägagi harjunud), sest minu enda juures toimuks kõik vägagi vabas õhus ja seetõttu sõltun valitsevast välitemperatuurist.
  2. Asi liigub tasapisi edasi ja paneks pilte ka juba teema püsti aetud. Nt. kõige odavamad esitiivad mida kaubandusvõrgust leidsin, arvasin et Eix käseb kuhugi kaugustesse heita aga pani külge ja pidavat sobima, kuigi poleks imestanud kui need ka doonoriteks ei oleks kõlvanud. Mastiksit ka Nüüdseks juba isegi värviruumi jõudnud
  3. No esimene peaks miski kõlarite reguleerimine olema ja edasi immovärk. Pigem küsiks kuidas see 1,6 automaadiga ennast liigutab? Üht M10 mootoriga sain proovida, too oli küll vanaemale paras, kuid kindlasti võib temaga hobiautona kulgeda, sest rullikasõidu element hakkab nende masinate vähenemisega ka üha ebaolulisemaks muutuma. Istmetest võiks pilti panna siis juba kogu ulatuses, istmekatted on ka muidugi armsad.
  4. Täitsa nõus et kui sõitmise masinat tahad siis odavam osta enam-vähem sile mis on 2-3k kandis hinnaga, kui osta 1k projektikas mis läheb kallimaks, aga see kõik on maitseasi. Minu masinat käiakse praegu kergelt üle, Eix teab paremini kui kerge see on.....
  5. viimasel ajal pole nagu midagi, viimati oli huvitavaid müüke eelmise aasta märtsis-aprillis, näiteks http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=2219431 , ära müüdi sellised masinad maksimum paari päevaga ja mõned nii ruttu et kuulutustki ei õnnestunud näha.
  6. Huvitavad klaasid, niipalju kui pildil näha on siis udutule tähis B puudub, selle asemel on A (ääretuli) ja HC/R - milles H (halogeen), C (lähituli), R (kaugtuli) ning E tähise taga 12,5 tähistab kaugtule valgustugevust. Seaduse järgi oleks tegemist ääretuld sisaldava lähi/kaugtule laternaga (võiks ette kujutada H4 lampidega), lisa lähitulede paigaldamine on keelatud, seetõttu selline imepärane ja vastuoluline variant.
  7. Tüüpiline E30 asend talvisel ajal või muidu pikema aja vältel........minu masinaga kuidagi nii sarnane.
  8. Need porist/roostest/mastikust puhastatud E30 põhjad tunduvad alati nii hõredad olema.......
  9. Seda on väga rahustav lugeda, siis vajub kere ilusti 0-punkti tagasi.......
  10. Ei, see on täitsa arusaadav, et kui keegi ikka talveune ajal paksu rahakotiga külje alla ujub ning mille võimalus üleliia suur pole, siis loomulikult müüks ja tegelikult on ju pea kõik müüdav - kõik sõltub vaid hinnast. Armas on veel ka see et minu masin on samasugune potisinine, aint uksi on nats rohkem.
  11. Käib see vast kähku, kommirahast pole juttugi ja miks mitte, kui keegi ca 5x rohkem pappi peo peale peaks lugema.
  12. Rõõm näha et Tartut selline masin ilmestab, kui kommiraha eest millalgi müüa plaanid võta ühendust Kusjuures kassetil olev muusika on tõesti igati ajastu kohane: https://www.youtube.com/watch?v=ykX8tQzxYHo
  13. Tähistaks siis kergelt ka oma masina keretööde esimest aastapäeva. Sellises asendis on masin veetnud viimased ca 9 kuud: ja nüüd külmadega asi jälle liigub: Edu uuel aastal ka teistele ehitajatele!
  14. mul pole ükski bensukas (ei pea silmas BMW-d) linnas alla 10L sõit, nt. poisil oli Golf 2 1,8 automaat ja keskmine kulu puhta linnasõiduga 11,millegiga, oma E30 nii vähe sõit et keskmisest kulust suurt aimu ei ole, kuid ei usu et automaadiga mis tahes mootoriga alla 10 võimalik oleks.
  15. Mihkli masin on muidugi ekstreem ja see projekt on vist juba 3,5 aastat töös ning lõpp tundub hetkel veel päris kaugel olevat, eks see ole igaühe valida kas ehitad või sõidad ja mõlemad variandid tähendavad tihtipeale ühes või teises asjas kompromisse. Kui kere on enamvähem siis miks mitte ka lihtsalt sõita, sest tõepoolest, roostekohtade välja ajamine tähendaks pea kõikide E30-te n.ö. vardasse ajamist ja kuude pikkust (tegelikkuses aastate) keretööde tegemist, kuidas aga kellegil selleks tahtmist ja võimalust - on juba igaühe vaba valik.
  16. Need on asjad mida kiiresti vist ei saa, pigem ajapikku otsides aga kes teab.
  17. Sõidetakse ka ilma plekkideta, pean muidugi tunnistama et endal kogemus puudub, aga targutada meeldib
  18. Katuseliistud sain isegi elusalt kätte (puidust klotsiga koputasin alumist serva väljapoole), aga uste ümbristega on lihtsam komistada, nii kui nõks ära käib on kõver ja võib minema visata. Painutasin neid üksjagu ära, akna servast tuleb võtma hakata, peaks tehtav olema ilma tööriistadeta, seal on ka plekkklambrid mis minul igatahes hävisid, kuid H2-st tellitav kraam. Klambrite asukoht kui peaks oluline olema:
  19. Ei absurdselt pole siin midagi, näiteks neid mehi on väga palju kes naisele ei maini palju miski hobi pappi neelab - mina k.a. Ja teema on hoopis värvikam, pilte oleks võind ka ikka panna
  20. Pigem ikka taastada, vaatan et hulk huvitavat pereelu vahepeal kaduma läinud, sel teemal on kohe teine käik. Kere tundub küll päris karmi tööd tahtvat aga nii need 30-d on, mädaneb Asconaga samas tempos, aint et Asconasid pole enam üldse.
  21. Pole siin midagi lohutada, kui kere mäda pole siis igati hea hind ju ja varustusnimekiri on põhjalik - mu masinal enam-vähem täpselt sama + 2 ust.
  22. Ehh milline ilu ja veel minu lemmikvärv potisinine, ma alul vaatasin endale eakohast pilli ikka - MB W123, aga tegin ühe tiiru sellega ning tunne oli nagu oleks diivaniga tänavale eksinud ja edasi komistasin juba populaarse E30 peale, hetkel olen armunud kirstu e. 700 või 900 seeria Volvo universaal. Mis hinnaga saksast masina püüdsid kui saladus pole? Mõni lisa ka või ainult rool ja pedaalid nagu 316-nes kombeks?
  23. Samas võiks teha ka äraarvamist, raadiole on pandud külge vägagi tuttav ja nostalgiline nupp: Ahjaa, tegemist siis nõuka ajal väga levinud transistorraadioga VEF-202, mida isegi sai Saraatov külmkapi peal lapsepõlves krutitud: Mobil.de-s märkasin ka eesti päritolu masinat müügis, foorumis vana tegija 007 - punane bemm.
  24. kuidas puuduvad kilod leidsid? vähem kütust paaki?
  25. Niisiis, nuppude saamiseks on vaja tuttavat makiparandajat või UM. Tuttavalt sain ühe vajaliku nupu ja ta oli vanad makid kunagi koos servaliistudega minema visanud, millest on natuke kahju, aga pole eriti suur teema. Ja nuppu saab ka UM-ist tellida (kunagi keegi nagu mainis ka), maksab teine 13 kopikatega (sealkandis on vist makkide hinnad ka enamvähem vist), servaliistudega on vähe keerulisem kuid kõvem soovija vist saaks neidki sealt, 18 kopikatega tükk.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.