Kõik, mis Vengerfeldt postitas
-
Compacti 5x120 ketasõõts + 168 25% LSD 3.27ük
Pakkuda - E36ti compacti alt 5x120 ketaspiduriga komplektsed tagumised õõtshoovad. H:500€ E36 compacti alt 25% lukuga TYP168 LSD differ 3.27 ülekandega. Lukk toimetab - olen ise sõitnud lumel/jääl/kruusal ja nendel pinnastel töötab kenasti. H:500€ Asjad hetkel auto all ning huviline saab vajadusel proovida, samuti oodatud diil vahetuspakkumistega lahtise/kemppi diffri ja trummelõõtsade vastu. Võib pakkuda ka omapoolse hinnanägemuse! Asjad asuvas Tartus 53421kolm0kolm
- BMW 324td m62 (turbo) Touring '92 - Mr M
-
316 '86 - Sören
Krt see pruun velg oli ässam - hõbedane kuidagi ei istu selle auto alla.
-
touringust haagis tanel645
Kurb, et ratta asukoht nii vale, jääb kuidagi väga imelik mulje sellest treilerist. Oleks vaid saanud touringu tagaosa pikemalt kätte kuskilt..
-
320i kupee '83 "Baltikumi parim" - Mihkel
Ilus tuba, ilus auto, ilus velg, ilus värv - suurepärane!
-
318i toruring (m50b25 vanos) '92 - mmikkii
Ma ei tea nüüd täpselt, kas pilt petab - aga tundub, et kapott on hologramme täis. Kui ennast häirima hakkab, siis kirjuta. Teeme korda.
-
Lobamokkade rubriik
Kes otsib välja E30 M3 OEM tagaklaasi kõige parema hinnaga? Hetkel pakkumised pea 700€
-
320i kupee '88 - Tanel_P
Viks ja viisakas auto. Oli tore oma käed sellele kaunitarile külge panna. Meenutame siis ka vana kapotti -
-
320i kupee '88 - Tanel_P
205/45 või 205/50 R15 peaks ilusasti istuma seal all.
-
318i Touring '91 - Uku
Spotted eile Tartus. Hea vaadata, et mu essa rulla läks õigele omanikule seal maaülikooli parklas
-
Lobamokkade rubriik
Suhtlesin kunagi siit foorumist mingi tumesinise kupee/sedaanimehega, kes kasutas poolast tarnitud slikke. Kui keegi ennast ära tunneb, siis palun kirjuta mulle edit : leidsin ise - https://talsuriepas.lv/ tegu hoopis lätiga
-
318i Touring - Zius
ja kes selle ära ostab?
-
325i cabrio '91; 320i kupee '85 - Pocket
Ettevalmistust ma ei soovita sul endal teha, kui mõtled just eeltööd. Eeltöö värvimise juures kõige tähtsam asi, mis peab olema ühe mehe poolt tehtud, seda üle teha on veel raskem.
-
316i ( M50B25 ) 94a. - Ervin
Autoga nii palju vaeva näinud, ning nüüd selline pildiseeria? Mis sellise värvitööeest küsitakse? Värvisid ise? Värvivalik muidugi julge, aga seda asja poleeriga küll ''vaadatavaks'' ei saa ju?
-
Lobamokkade rubriik
Huvipärast kirjutan siia, küll valesse teemasse, aga kas kellelgi siit foorumist ei vedele uuematüübi M50 mootorit garaasis? Eriti oodatud on sellised variandid - M50B25 / M52B25 / M52B28, halvemal päeval käib ka M50B20 nonvanos. Vaja üks kiire E36 kuut sõitma saada.
-
Lobamokkade rubriik
Selleaasta viimased tõmbed.Sellel laupäeval 15.12.2018Ennekõike ootame talvepeetreid sest seekord ei võistle me vaid kõrgeima HP nimel vaid tasuta mõõdame ära ka kõige lahjema (puhtajää) külksipilli. Sikuska võid koju jätta sest see on tõesti piisav põhjus kodust tuld tõmmata ilma, et naine kahtlustaks. Präänikut ja sooja teed saab kaa, tee sisse valab külmumisvastast igaüks ise. Ole kohal!
-
316 m20b25 '87 - young fanatik
Selleks ongi mõistlik käia ühes ja samas ülevaatuspunktis iga autoga, igal aastal, siis on asjadega gramm lihtsam.
-
Pole küll foorumijutt, aga mul on/oli low-mount turboga E36 ning polnud ülevaatusel miskit probleemi. Otsi inimene, kes sind mõistab, auto veermik, tuled, mootor, CO, pidurid jms kõik korras, siis pole probleemi. Minul vähemalt polnud,
-
316 66kw '86 Kupee - Rahaboss
Tundub, et erxx on vist selle kätetöö omanik? Võtab jube palju sõna Carglassi kohapealt ning teab ka kommenteerida asjade käiku?
-
325i '88 M-Tech2 - Raitz330
suurepärane! Milline tahtmine peab olema, et selline töö ette võtta. Imeline vaadata ja lugeda.
-
Imelik, jutud suured, turbod veel suuremad, kohvitopsid väiksed ja vist rahatasku ka. Milleks ehitada endale turboautot kellegi teise kasutatud juppidega? FMIC.EU - leiad nii coolerid, lõdvikud, torud, pihustid, kütuselatid jms sellise kraami - odav ja normaalse olemisega Poola kaup, kuid kuna see teema tundub juba selline, nagu iga teine ''turbotamise'' teema, siis anna teada kui projekt seisma jääb - ostan ära.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Minge vaatama ennem, kui parastama hakkate.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
huumor - mitmendat aastat sa juba endale keret või rullikat otsid? Ega kassile ise hiir suhu jookse - tuleb p***e maast lahti tõsta kui kunagi midagi ehitada tahad.
-
316 66kw '86 Kupee - Rahaboss
Proovin siis ise targemaks saada - kas pole nii, et E30ne valikus on ainult sportistmed ja tavalised istmed. Ei ole comforti, sport-comforti ega ka teab mis muid valikuid istmete suhtes? Keegi täpsustaks? Minu arusaamistmööda on sul täiesti tavalised E30 originaal istmed... 🙄
-
BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
Okei, DOT tähis peal? Kelle tootja puuritud ketas on? Ka leedu kaup?