Kõik, mis eix22 postitas
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Kui palju sellel autol on siis neid kilovatte?
-
O: tagumine pidurikelk
Eeldan, et pead silmas suporti raami? See oleks olemas.
-
Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
Drooni tean See rsvp endiselt täiesti tundmatu ja arusaamatu lühend ,logo vms...
-
Mis need goprod on?? Mis see rsvp on??
-
Ostan esimesi istmeid
Terv Kas 84 algus vöi löpp? Istmed on erinevad. Samuti mis värvi ja kas r4 vöi r6 ja keretüüp.
-
Tagatulede tihendid
Jäi ükspäev garaazis näppu noortehnikus müüdav mürasummutusmatt ustele, see tundub samasugune materjal olevat. Aga maksis mäletamistmööda 10€ leht, seega tuleks neid tihendeid rohkem toota, siis tasuks ära.
-
O: 316 '87 kupee esiistet
Terv Kummat istet? Jutt käib tavalisest istmest? Törva kandis leiaks.
-
Ostan bmw 1.8 või 2.0 mootorit
Terv, mis aastakäigust jutt käib? Neid 10 erinevat varianti. FL 2.0 oleks pakkuda.
-
Lobamokkade rubriik
Neid körvu saad kerede küljest ka löikuda vöi ise teha..
-
O: Fl esistange amordid.
Terv Amordid olemas, 10€ tk
-
Tagatulede tihendid
Teema läheb pääris kreisiks, aga kodus olen vast ise paar korda olnud pakki vastu vötmas, enamasti toob tööjuurde vöi objektile, kus töötan. Seega pean telefonile vastama ja ütlema kuhu vaja tellinud isegi teistele kaupa ja lasknud otse nendeni viia eelneva kokkuleppe alusel.
-
Lobamokkade rubriik
Mmmm, kanakints. Mul on boschi kaupa, aga selliseid pläkerdatud mitte. Ilmselt sellepärast ta sisse lendaski, et tuli oli tagant must
-
Tagatulede tihendid
Aga um peab 2 korda kohapeal käima, mis on kulukam kui see h2 postikulu. H2 puhul istud ainult arvutis ja ootad kullerit uksetaga, mugavus ikka loeb ka. Üldiselt väikese koguses asju ei tasu kummastki kohast vötta. Eelmine kuu sai um tellitud isolatsiooni matt, um tuli see hinnaga 27€, h2 aga 21€ , isegi koos postikuluga oleks olnud odavam, kui um.
-
Tagatulede tihendid
Need on üksikud juhused. Ise olen vast 6-7a tellinud h2, tuttav jällegi um, samapalju asju kui ülejääk foorumirahvas kokku, seega vördlus täiesti olemas. Väiksed asjadki päris rajuda hinnavahega. Köik pisividinad maksavad um 1€, see on seal miinimumhind. H2 on need enamus kövasti alla euri. Köige odavama asja olen saanud 1 sent tükk, um oleks pidanud 1€ maksma, seega 100 kordne hinnavahe.
-
Tagatulede tihendid
Soodustust vöivad nad head saada, aga alghind on nii üles kruvitud, et löpphind jääb ikka rajum kui h2. Paljud asjad, mis h2 maksavad 200€ on um hinnaga 300€ näiteks.
-
Tagatulede tihendid
Kindlasti on see 32€ odavam, kui mööda linna sellise materjali tagaajamine ja hiljem ise tegemine. Vöimalus ka korralikke vanu otsida, köigil tuledel pole katki. H2 tellisin paar kuud tagasi 10e tk UM vöite töesti ära unustada, sellest aastast see nii möttetuks muutunud oma suurte hindadega, ilmselt oma töötajad ei saaks ka sellist soodustust, millega saaks H2 hindadega konkureerida.
-
Lobamokkade rubriik
Foorum ei lase stopperseib kirjutada
-
Lobamokkade rubriik
Ma ei näe millegipärast ka, tahaks näha, kuidas tagasi saada
-
Lobamokkade rubriik
Ikka istub Sild täpselt sama. Erinevad on suured puksid ja diffri puks, ning väljapoole olevad rummud/ kettad.
-
Ei ole eriti mingeid variante rohkem,mötled transporterit ve
-
Mul läheb alles värvimisse. Siis vaja kokku panna, mootorgi veel pukis.
-
esisild
Nii ongi ilmselt, kui taga ketaspidur. Pleki küljes hoidvad tiftid lahti.
-
Lobamokkade rubriik
Sel juhul ei ole vähemalt pooled siin foorumis olevad autod enam rullid, tuleb autoteemasi kustutama hakata siis
-
O: kupee sisu
Tervitus Lihtsalt infoks, et kupee asjadega pole kabrio juures midagi teha. E.
-
O: Recaro plastikuid, erinevaid pre juppe jne. Uuendatud!
Ei saa nüüd miski 120€ kanti ja neid on suht vähe alles ka veel.