Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
  • Registreerus

Kõik, mis eix22 postitas

1. Mul isegi tutikad rullikud loksunud, võibolla see normaalne või lihtsalt odavaotsa kraami probleem olnud.
  2. Algajad ei peagi aru saama, mis on haruldane ja mis mitte, nii et see on sulle täitsa andeks antav.
  3. mis põhjendus see selline on siis??
  4. Klaas võib vägagi läbinähtav olla veel ja noh neid kleepse saab osta veel ja uuele klaasile ka panna Üsna sile pill, loodan et jätad originaaliks. Miks muidu sisu tahad vahetada? Porilapakad on kasulik lisa ja ma jätaks küll alles. Lisaks see pagassi lip kuulub lisa alla sellisel autol, seda muidugi koos karmima esilisaga, mida ei ole sel autol. Seega see lip taha ise pandud või karmim esilisa eemaldatud Elektripeeglid ka lisa sellisel autol, samuti katuseluuk, kui see on, ei näe piltidelt .
  5. vända andur üle kontrollida, samuti seal ees olev hooratas.
  6. Terv, kas lõplik hinnakiri on selgunud (samuti laste särgi nind) ja kuhu raha kanname?
  7. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Leks,selline pilt on pigem haruldus, kõigil ei pea ju suured kompud ja möllud olema. Veel haruldasem oleks olnud esimese otsa pre puhul, siis soojendusel ka 3 astet ainult
  8. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    See suht vana pilt Aga vähemalt on 325
  9. See asend võis ka enne paigast olla. Õige on siis kui luuk jookseb kinni ja lahti näppu lülitil hoides ja jääb ise seisma õiges kohas.
  10. Plekk ja el luugi sirmikate on sama oluline selle kraami soetamisel kui see mootor. Kusagil kunagi oli juttu tavalise plekiga installist, aga see jama ei tasu ilmselt ära ennast.Oluline on mootori nn null asend paika saada, kui see paigast aetud. Kindlasti pole mõtet poolkinnise või halvasti installitud mootorit tööle panna, hambad on kiired maha kuluma.
  11. nukk kulunud. Silindrisurveid oled mõõtnud?
  12. võta see veetemp pistik, kui on kahe juhtmega, pane sild peale, kui ühe juhtmega siis pane massi, süüde peab sees olema ja seier peab põhja minema. Kui kõik on nii, siis viga ikka anduris.
  13. Kas sellise asja eest 1€ on tõesti nii vähe, et paneb ütlema "ei maksa midagi" See on UM minimumhind ja kõik peene puru maksab niipalju ju.
  14. Hull möll käib Supportile uusi kolbe,tihendisarja ja muud möllu ei panegi?
  15. Ma ei usu et see ka teiste autode kohta mingi reegel on, lihtsalt erandid. Kunagi üks vend ajas mulle et e30 diislil on kiirema ülekandega roolilatt originaalist Tõsi küll, et dislal on paljud asjad teised, aga veermik on ikka sama.
  16. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Volgaklubis sattusin ka ühe asjaliku taastamise otsa.
  17. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kui sa imestad juppideks võtmise üle, siis minu punane oli sama laiali, kui see auto. Ainukesed asjad, mis mul autosse jäid ja temal eemaldatud on pigimatid ja põhjamastiks. Tõsi küll, ma tegin lihtsalt korda, seal taastatakse, kuigi pole veel kõige kaugemale jõutud asjaga:) Sinine auto on ka ja vaata varsti läheb see punane poolikuna müüki seal foorumis nagu eesti "projektidki" Kõiki selliseid resto projekte on põnev vaadata, siiani on ühe m3 taastamine kõige asjalikumana tundunud
  18. Kas patareid mitte oilservice ja inspection teema pole? Igatahes on kellaplokid pre ja faceliftil erinevad, sisud erinevad aastate lõikes, toimima saab. Kollane pistik on digikella või obc jaoks.
  19. Ma ei saa aru millest või millisest autost pärineb selline legend, et diislitel on alati mingid kõige kangemad jupid Seda lauset olen ma siin foorumis võibolla 10x juba kirjutanud. Esivedrud peaks erinema lihtsalt r4 ja r6 mootoritel, samuti atm kasti ja kondi olemasolu mängib rolli. Kataloog näitab isegi r4 ja r6 vedrusi samasse auku.
  20. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Seda teemat mitukorda sirvinud varem, täiesti tavaline tegemine Kutt on kahmanud ka ikka 2 korraga tegemisse.
  21. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    4tk näitab igatahes ark arvel, neid võib niisama rohkem ka olla, nende andmete järgi seal mingit statistikat teha ei kannata, võibolla mõned m3`ed lihtsalt 323i`na arvel 325ix`e on ka üle kahekümne ,millest touringuid ainult 3 Reaalselt ikka neid rohkem, lihtsalt vanatviisi 325i`na arvel. Ei mahu mulle see pähe kuidas selline lohakas ja tegemata töö seal toimib.
  22. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Neljast ühte ei tea, ülejäänud 3 siis Lille, Raimo ja Kaido autod (viimane siis see v8)
  23. Ma värvisin uuesti üle. On ka võimalus neid säilinuna otsida, aga lihtne tegevus see vast neljaukselisel masinal. Ülevärvimisel pidi halb olema see, kui neid eelnevalt silikoonitatud on värskema ilme pärast. Seda ei pidanud hästi maha saama, väidetavalt isegi matistamisega?
  24. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Eestis 4tk selliseid arvel ainult.
  25. See ajab su eelarve lõhki.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.