Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
  • Registreerus

Kõik, mis eix22 postitas

1. Miks ei saa selline kulu olla?
  2. Jube kus soomest ajab rulle peale nüüd:) Huvitav et karbid läbi on...tuledepesu on maha roogitud? See rull ka ilmselt ilma katita variant,ehk siis 75kw. Tavaline on 73kw, äkki saad ps panna vin koodi 7viimast?
  3. Jh ,minu viga. Kas peale rooli väljakeeramist rool tagasi keerab ise otseks?
  4. Poisid, see on hüdraulika, korras süsteemi puhul ei mängi sellised asjad rolli. Minu töö masinal on ülemised tugilaagrid kinni,keeramisel vedrud krigisevad taldrikute peal, rooli kergus on ikka normaalne.
  5. saadeti minu toru siis sulle ära hoopis Vaata kui avastavad mingi jama, siis küsivad. Ma küll teiste kaupa saanud ja ise ilma jäänud asjadest
  6. Üldiselt on nii, et roolivõim peaks kõik need suured rehvid ja kehvas seisus veermikudetailid ära kompenseerima. Minul on ka võimuga variant suht raske, ilma võimuta oli jälle maru kerge. Võimuga variandil on kõike vahetatud, kaasa arvatud veermiku osasi, aga rool kuidagi naljakalt kange. Uus latt saab peagi üle käidud tihendite ja väikese modimisega, eks näha ole kas miskit muutub
  7. Ei tea, tundub suht tavalise väikse vahega olema see ,seda peaks saama panna siis nii et kardaan ette ei jää jne? Kolmas on see vent toru eest taha, seda vist pre faceliftil ilma katita variandil ei ole. Keegi teine tegi tellimuse sinueest? See kolmas toru on bmwfansis eraldi lehel paagituulutuse juures ja pildil lühike jupp
  8. Tundub ,et sul liigub see tegemine niigi hästi ja kiiresti Või on hulga asju juba varem riiulisse ostetud?
  9. Lihtsalt teie nõudmised ja korralikkuse tase on järgmisel tasemel, kas neid kõiki asju meil üldse reaalis vaja vahetada/näppida jne on üldse tarvis
  10. Pildil tavaline shifter ju... Need kässerijubinad oleks minukäest ka saanud, galvaanikast läbi ja on samasugused. Huvitav, et torud sul nii kaua tulid, mul olid nad läti laos üsna kiirelt.
  11. Aga kuidas pusadega jäi, saab neid veel võtta?
  12. Seal tehakse siis ainult velgesi või võtab sillaosasi ka vastu? Mul jah kahjuks rohkem see rida.
  13. Räägi sellest liivapritsi teenusest, kas on pikk ooteaeg ja mis hind neil on, tunnihind või kokkuleppehind?
  14. Klaasi ja tihendi juures pole mitte midagi vaja tavotiga teha, see on ikka suurim lollus mida kuulnud ja ka näinud olen oma silmaga (mitte muidugi sinu auto juures)
  15. Kas kesklukku pole veel tööle saanud? Aknad toimivad nüüd korralikult? See tavotiga seotud lause oli ilmselt üks suur nali?
  16. Suht uskumatu, et sellises konditsioonis masin läks nagu soe sai. Eks veljed ja mõni muu nime kombinatsioon teeb imet
  17. Uskumatu, pole vist 2 nädalatki veel möödas ja juba niipalju sõitmist olnud. Õige mees, tagaotsa tulebki tõsta,mitte esiotsa madaldada
  18. Kas ülevaatusevennad on linkide puudumise kohapealt maha rahunenud?
  19. Ikka h2 ja väikse alega,ju mingi löpukas,sest varem oli kallim.
  20. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Mismöttes eestpoolt? Ees on köigil tüdrukutel löikejälg
  21. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kas söbrannal on suitsiidimötted olnud
  22. eix22 vastas MPO teema asukohas Probleemid
    Need pikad siinid lähevad seal tagumises otsas ikka vahele. Mootori töö kohta juba ütlesin sulle ju, et sellel on lõpplülitiga reziim mis on sul paigast. Reaalselt peab see ühe pealhoidmisega lõppu jooksma ja siis ise välja lülituma, ilma et peaks mitu korda klõpsutama. Sama asi on kinni ja luuk üles asendis. Näpp peab muidugi nupul olema koguaeg, automaatikaga see luuk veel pole Sellega ära vaeva pead enne,kui saad luugi liikuma. Lisaks on mootoril sidur, mida saab peale keerata, aga ka seda pole väga mõtet näppida, enne kui asi on lahenduse saanud.
  23. Soovitan osta 50euri eest nahatatud ja valgustatud M-märgiga nupp.
  24. Kui mootor korras, siis liigub vabalthingavana ka edasi küll.
  25. eix22 vastas MPO teema asukohas Probleemid
    Kui luuki küljes pole, siis peaks ju üsna lihtne olema vea tuvastamine. Kas käega ka tross ei liigu seal torus ja siini peal need jullad?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.