Hüppa postitusse

Noup

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    15
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Kasutaja Noup saavutused

Õpipoiss

Õpipoiss (3/14)

  • Esimene postitus
  • Kaasalööja
  • Vestluste alustaja
  • Esimene nädal tehtud
  • Üks kuu hiljem

Hiljutised märgid

0

Reputatsioon

  1. Noup

    M: E30 touring

    Aga anna teada!
  2. Noup

    M: E30 touring

    Kui jupitama hakkad pakkuks huvi tagu luuk, (mis seisus) ja uksed? Ja mis seisukorras tagumised istmed on?
  3. Ega juhuslikult selle mettalik musta touringu pealt , mis pildil esimesena - kapotti ja parempoolset tiiba pole alles?
  4. Noup

    Facelifti roolivõimendi

    Ei Keera, ise peab ikka aitama. Aga nüüd peale pikemaid sõite asi kipub paremaks. Muide üks teemast mööda, kas esituledega on ka mingeid tüüp vigasid, vaskapoolne kustus ja enam põlema ei lähe.. kontrollisin kõik juhtmed jne.
  5. Noup

    Facelifti roolivõimendi

    Said õieti aru. Kui rääkida rõhust siis 2.0 - 2.2. Ja täna panin 17" 205 ja natukene peale pikemat sõitu hakkas asi ilmet võtma. Kui rattaid maha sain siis oli enamus kinni jäänud tugisid.
  6. Noup

    Facelifti roolivõimendi

    Võib olla tõesti ei olnud kõige parem võrdlus tunnistan, kuid sai oma esimesed õppetunnid tehtud Nivas , sai siis küll mõnusalt lihased trimmi To GTA - Suurtänu ,et aega võtsid ja nii põhjaliku ja abistava teksit kirja panna viitsisid! Kuna alles aasta tagasi sain e30 pisiku , seega alles avastamis järgus. Kuid nüüd juba garaazis teine e30. Seega tekkiski arusaamatus , et 1990 mudel touring rooli keeramine käib ühe sõrmega siis arusaamatuks jäi alles soetatud sedaan 1989 , mis ka facelift. Et äkki on juba liiga tehtud ja juppe maha võetud. Eks homme vaatan kogu asja üle , auto on muidu korralikult seisnud ka , sellest võis see kõik tingitud olla. GTA-l on õigus, all ongi 215 laiad pastlad koopas 80mm madaldusega. Kuid mulle tundus , touringu pealt et kui seal laiad pastlad olid siis see rooli keeramine läks veel kergemaks, võrreldes 14" talvekatega.
  7. Noup

    Facelifti roolivõimendi

    Kas oskad ka äkki kommenteerida, kas midagi annab teha, et naiste rahvas ka autot nautida saaks.
  8. Kas 1989 m40 mootoriga on võimalus ,et pole roolivõimendit ja et rooli keeramine käib nagu nival?
  9. Uuriks , et kas keegi juba endale peale esistanget on pannud , jagaks ehk kogemusi antud toode kohta? Peale kogu värvitööd, millisena lõplikult välja näeb?
  10. Noup

    mootoripöörded ja kiirus

    Kuidas saaks teada mis mootor on kas 110kw või 95kw?
  11. Küsimus on järgnev - sai soetatud siis e30 millele on peale tõstetud 2.0 varem oli 1.8. Mure selles et 90ga sõites on mul 3500 pööret. Millest see tingitud võiks olla? Sellest tingitud ka soliidine bensu kulu. Tavaliselt peaks ju kuskil 2000 - 2500 vahele jääma? 5 käiguga.
  12. Palju sellise projekti eest tahad?
  13. Ostan e30 Touring madaldusvedrud . -40mm voib pakuda ka -60 / -40
  14. Noup

    m: -40mm madaldus R6

    Kas on endiselt saadaval?
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus