Hüppa postitusse

Aaro

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Aaro postitas

1. Aaro lisas teema asukohas Varuosad
    Tere. Kupeele komplekti B piilari katteid vaja. PS või 52 10 726
  2. Aigariga nõus, olen ise ühe turvavõõ rulli laiali lammutanud ja uuesti kokku pannud. On võimalik kodus ka teostada aga see vedru kokku kerimine ja kogu mängu paika panemine on paras peen käsitöö.
  3. Aaro vastas Leks teema asukohas Vaba teema
    Makdaleena tänavas täna õhtul poole üheksa paiku seisis kena puhas hall sedaan laiade plekk velgedaga.
  4. Mis see 420 tähendab, mingi püha?
  5. Aaro vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Margo samas võib ju ka olla tihendi paksus ikkagi kaane vahel olles ja mõõdetuna ettenähtud pingutus jõude kasutades.
  6. Elasin 4 aastat teiselpool maakera ja asjad said ostetud ja müüdud. Elu sai ka elatud.
  7. Maksan kuni 20 eur. Otsige oma tolmunud kastidest jupp välja.
  8. Vanasti olid ikka summutid aga see selleks. Kui palju selline töö maksab ja kas vahetatavad detailid (mootor, käigukast, piduripaun jne) peavad endal kaasas olema? Mootoriruumi korrastamine on ainult keevitamine? Värvitud tervet ruumi pildil justkui ei oleks?
  9. 250 eurise kaubaväärtuse eest, mis sul ta tuleb, koorib maksuamet 74 euri veel omale. Usun, et euroopast saad kindlasti odavamalt.
  10. Austraaliast vaiba saatmise kulu võib üsnagi rahakotti erutav teema olla, + tolli ja käibemaksud.
  11. Selle müüjaga jäädki kummi venitama. Mina lõin käega kui aprillis avaldasin soovi ühte detaili osta ja augusti lõpuks veel ostuga kuhugi jõudnud polnud.
  12. Aaro vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Väga tip top koht. 0 probleemi, ise muidugi käin tellimusel järgi, postiga ei ole lasknud saata.
  13. Ja keegi ostiski selle pool komplektse roostekäkki ära sellise hinna eest.
  14. Kui 100% originaalsust mitte taga ajada, siis tulemus ju kiiduväärt. Väga kena on jäänud.
  15. Mul sama soov, seega kui kellegil paar velgi üle siis ilmselt saame Leksiga kaubale.
  16. Pildil olev detail. PS või 5210726 eelistan pildiga pakkumisi.
  17. Kas touringule üldse musta lage tehti?
  18. 320i’90 - chrislinsepp
  19. "Oled just sisse loginud seadmest, mida me pole sind varem kasutamas näinud." Kas seda teavitust välja ei saa lülitada? Pidevalt piiksub ja mõtled, et sõnum kasutajalt aga hoopis mingi mõtetu teade.
  20. Pildil olevad veljed müüa, 4 x 100. ET - hetkel peast ei ütle, et alla sobiks annan tsentreerimis rõngad kaasa. Mingid pastlad olid ka peal. Hinnaks 100 eurikut.
  21. Aaro vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Mina olen selle asjaga teinud, ega surnud asja enam ellu ei ärata aga abiks ikka: https://www.amazon.com/Meguiars-G15812-Ultimate-Plastic-Restorer/dp/B0055PD1H4
  22. Väga tubli.
  23. Mulle meeldib eriti see vasaku jala pedaal. Päris orikas või replica?
  24. Täitsa saadaval asi, ise just kuu - kaks tagasi tellisin.
  25. Kui selle sama teema esimeselt lehelt lahti teed, siis ilmselt leiad mida otsid.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.