Hüppa postitusse

ints

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ints postitas

1. ints lisas teema asukohas Probleemid
    Spidomeeter töötab,tahhomeeter töötab,tujurikkuja töötab Aga kilomeetreid ei loe ei üleval ega all. Milles võib olla viga? Autoks ex 320 ´85a. ,praegu 323 peale tõstetud
  2. ints vastas rauno72 teema asukohas Probleemid
    Loogika ütleb,et kuskilt on mass puudu aga eks targemad parandavad mind kui eksin
  3. Kui arvad,et Baure tehti vaid pre kerega,siis eksid: http://www.baur-tc2.de/tc2-fakten/statistik-zahlen.html
  4. Punane on ilus,üks mu lemmikvärve E30 puhul. Number on ka hea!
  5. Kusjuures nii oligi nagu 007 kirjutas. Lisaks veel niipalju,et karteripõhjatihend on tänapäeval õhuke veinipudelikorgist tehtud ja selle paikasättimine oli veidi tüütu. Tänud heade nõuannete eest.
  6. Sääsed ka söövad rsk! Annan kindlasti teada
  7. Endale tundus ka nii. Teine variant oleks vb roolilatt lahti lasta,aga tean et roolikardaan on kinni nagu vana kurat nii et see ei sobi hästi. Proovin õlipumba vabastada.
  8. Kuidas võetakse karteripõhi alt ära kui mootor auto peal? Mulle tundub,et õlipump segab? Mingeid nippe? Kiire
  9. ints vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kuulge miks on E30 foorumi päises Seati reklaam ?
  10. Nii, ja palju kw on? 92 või 95 ?
  11. ints vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    mul peaks olema, nv proovin garaazhist üles otsida
  12. Täna hommikul Kernu vahel tulid sina mulle vastu?
  13. Taustal oleva tanki peal on juba proovivärvimist tehtud?
  14. minul on pm.olemas pildid leiad müügiteema all
  15. Kõva teema - viinapudelid,kurikad ja rippuvad juhtmed.
  16. Tahaks oma autole paigaldada,aga mul pole aimugi,kuhu augud kapotile puurida. Kas kellegi võiks olla joonist aukude puurimiseks? Või on keegi seda teinud ja oskab nõu anda?
  17. Palju tagasillapukside vahetus maksab? E30
  18. Täitsa kobe! Minu poolt ka sulle paksu rahakotti,sest nagu klassikud ütlevad: Kui autot hakkad restaureerima,siis arvesta kõige hullema stsenaariumiga,korruta see summa rahulikult kolmega ja ikka jääb puudu. Omast käest tean et kahjuks nii ongi
  19. Mis mõte on diagnostis käia,kui autot ikka korda ei saa? Mina laseks uuesti üle vaadata sest raha on ju makstud.
  20. Lihtne. E30 ei ole haruldus kuskilt otsast ja sul ei ole mõtet oma originaalsuseihalust igal pool ja kõigile peale suruda. Las igaüks ehitab oma autot nii nagu heaks arvab. Peaasi et ta teeb seda hästi ja kvaliteetselt.
  21. Ja mis siis? Parem kui oleks kuskile aianurka ära lastud roostetada?
  22. küsi grazy e30-e käest,tema müüs minu arust m tech 1 rooli mingi aeg
  23. Siis oled järelikult vähe ringi vaadanud siin foorumis

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.