Kõik, mis ints postitas
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Kui arvad,et Baure tehti vaid pre kerega,siis eksid: http://www.baur-tc2.de/tc2-fakten/statistik-zahlen.html
-
karteripõhja mahavõtmine?
Kusjuures nii oligi nagu 007 kirjutas. Lisaks veel niipalju,et karteripõhjatihend on tänapäeval õhuke veinipudelikorgist tehtud ja selle paikasättimine oli veidi tüütu. Tänud heade nõuannete eest.
-
Sääsed ka söövad rsk! Annan kindlasti teada
-
Endale tundus ka nii. Teine variant oleks vb roolilatt lahti lasta,aga tean et roolikardaan on kinni nagu vana kurat nii et see ei sobi hästi. Proovin õlipumba vabastada.
-
Kuidas võetakse karteripõhi alt ära kui mootor auto peal? Mulle tundub,et õlipump segab? Mingeid nippe? Kiire
-
Lobamokkade rubriik
Kuulge miks on E30 foorumi päises Seati reklaam ?
-
m20b20 poob kinni ning tühikäik ujub.
Nii, ja palju kw on? 92 või 95 ?
-
Lobamokkade rubriik
mul peaks olema, nv proovin garaazhist üles otsida
-
O: M TechII originaal tagatiiba
minul on pm.olemas pildid leiad müügiteema all
-
M tech 1 tagatiiva paigaldus?
Ok,tänud.
-
M tech 1 tagatiiva paigaldus?
Tahaks oma autole paigaldada,aga mul pole aimugi,kuhu augud kapotile puurida. Kas kellegi võiks olla joonist aukude puurimiseks? Või on keegi seda teinud ja oskab nõu anda?
-
kergemad autoremonttööd keilas.
Ematala puksid.
-
kergemad autoremonttööd keilas.
Palju tagasillapukside vahetus maksab? E30
-
Mure mootori pööretega.
Mis mõte on diagnostis käia,kui autot ikka korda ei saa? Mina laseks uuesti üle vaadata sest raha on ju makstud.
-
tahaks osta m teh 1 või 2 rooli
küsi grazy e30-e käest,tema müüs minu arust m tech 1 rooli mingi aeg
-
Siis oled järelikult vähe ringi vaadanud siin foorumis
-
www.h2.ee
Mul on esimese otsa PFL kinnitused olemas kui huvi pakub. Tutikad.
-
www.h2.ee
Helista oma panka ja räägi neile jutt ära. Mina sain niimoodi abi. IBAN arve numbrilt tuleb mingid arvud eest ära jätta ja asi korras.
-
Õige Eestlane ikka kahtleb asja õigsuses kui hind tema arust odav on.
-
K: Esiklaas
autoklaas1 müüs suvel hinnaga 53€ Vist oli rohelise ribaga Helista neile ja küsi
-
M20B20 Vaakum
See: http://bmwfans.info/parts/catalog/E30/2-doors/Europe/320i-M20/LHD/M/1984/browse/engine/vacuum_control_engine-2/ Või see: http://bmwfans.info/parts/catalog/E30/2-doors/Europe/320i-M20/LHD/M/1984/browse/engine/vacum_control/ aastaarv oleks ka abiks
-
K: 323
Eix, Sina tead kõiki foorumikasutajaid ja nende autosid peast. Palun kirjuta siia vähemalt kahe kasutaja nimed kellel on tehasest 323 , tahan ka ise oma auto kapotialust võrrelda. Jaan,kui Bauriga linna satun ,võtan ühendust.
-
Oli,nüüd 323 Kusjuures vanem 323 (105 kW?) on vaakumisüsteemi poolest identne 92 kW 320-ga. E21 foorumis seltsimehed on pidevalt M20B20 mootoriga hädas aga ei midagi keerulist,hakkan vaikselt asja selgeks saama. Vähemalt oma mootori olen enam-vähem jooksma saanud.
-
Ma võiksin tulla aga hetkel ei tea, millal jälle linna satun. Mis sind vaevab?
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Sai ka siis täna esimest korda kohal käidud. Tänud 19 võtme laenanule ja sry et eriti jutukas polnud, väsimus tahtis silmanägemist võtta