Kõik, mis ints postitas
-
Spidomeetri jama
Spidomeeter töötab,tahhomeeter töötab,tujurikkuja töötab Aga kilomeetreid ei loe ei üleval ega all. Milles võib olla viga? Autoks ex 320 ´85a. ,praegu 323 peale tõstetud
-
Mingi elektri jama.
Loogika ütleb,et kuskilt on mass puudu aga eks targemad parandavad mind kui eksin
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Kui arvad,et Baure tehti vaid pre kerega,siis eksid: http://www.baur-tc2.de/tc2-fakten/statistik-zahlen.html
-
BMW 318i Convertible 1992 - karlk
Punane on ilus,üks mu lemmikvärve E30 puhul. Number on ka hea!
-
karteripõhja mahavõtmine?
Kusjuures nii oligi nagu 007 kirjutas. Lisaks veel niipalju,et karteripõhjatihend on tänapäeval õhuke veinipudelikorgist tehtud ja selle paikasättimine oli veidi tüütu. Tänud heade nõuannete eest.
-
Sääsed ka söövad rsk! Annan kindlasti teada
-
Endale tundus ka nii. Teine variant oleks vb roolilatt lahti lasta,aga tean et roolikardaan on kinni nagu vana kurat nii et see ei sobi hästi. Proovin õlipumba vabastada.
-
Kuidas võetakse karteripõhi alt ära kui mootor auto peal? Mulle tundub,et õlipump segab? Mingeid nippe? Kiire
-
Lobamokkade rubriik
Kuulge miks on E30 foorumi päises Seati reklaam ?
-
m20b20 poob kinni ning tühikäik ujub.
Nii, ja palju kw on? 92 või 95 ?
-
Lobamokkade rubriik
mul peaks olema, nv proovin garaazhist üles otsida
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Täna hommikul Kernu vahel tulid sina mulle vastu?
-
316i kupee '89 - eix22
Taustal oleva tanki peal on juba proovivärvimist tehtud?
-
O: M TechII originaal tagatiiba
minul on pm.olemas pildid leiad müügiteema all
-
BMW 316i (m50b25) '93 - RocketBunny
Kõva teema - viinapudelid,kurikad ja rippuvad juhtmed.
-
M tech 1 tagatiiva paigaldus?
Ok,tänud.
-
M tech 1 tagatiiva paigaldus?
Tahaks oma autole paigaldada,aga mul pole aimugi,kuhu augud kapotile puurida. Kas kellegi võiks olla joonist aukude puurimiseks? Või on keegi seda teinud ja oskab nõu anda?
-
kergemad autoremonttööd keilas.
Ematala puksid.
-
kergemad autoremonttööd keilas.
Palju tagasillapukside vahetus maksab? E30
-
BMW E30 325i '88 - -Kaido-
Täitsa kobe! Minu poolt ka sulle paksu rahakotti,sest nagu klassikud ütlevad: Kui autot hakkad restaureerima,siis arvesta kõige hullema stsenaariumiga,korruta see summa rahulikult kolmega ja ikka jääb puudu. Omast käest tean et kahjuks nii ongi
-
Mure mootori pööretega.
Mis mõte on diagnostis käia,kui autot ikka korda ei saa? Mina laseks uuesti üle vaadata sest raha on ju makstud.
-
316 Baur '85 - Rauno
Lihtne. E30 ei ole haruldus kuskilt otsast ja sul ei ole mõtet oma originaalsuseihalust igal pool ja kõigile peale suruda. Las igaüks ehitab oma autot nii nagu heaks arvab. Peaasi et ta teeb seda hästi ja kvaliteetselt.
-
316 Baur '85 - Rauno
Ja mis siis? Parem kui oleks kuskile aianurka ära lastud roostetada?
-
tahaks osta m teh 1 või 2 rooli
küsi grazy e30-e käest,tema müüs minu arust m tech 1 rooli mingi aeg
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Siis oled järelikult vähe ringi vaadanud siin foorumis