Hüppa postitusse

sild

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    63
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Hiljutised profiili külastajad

Hiljutiste profiili külastajate paan on keelatud ja ei näidata teistele kasutajatele.

Kasutaja sild saavutused

Entusiast

Entusiast (6/14)

  • Esimene postitus
  • Kaasalööja
  • Vestluste alustaja
  • Esimene nädal tehtud
  • Üks kuu hiljem

Hiljutised märgid

0

Reputatsioon

2

Foorumi lahendused

  1. sild

    M: 320i 2.5 125kw

    Olen unustanud siia teema ülesse. Auto on müüdud ja teema palun panna LUKKU
  2. sild

    külmalt uputab üle.

    Ise küsin ja ise vastan. Viga leitud ja kõrvaltatud. Probleeme tekitas siis vigane õhulugeja. Minu poolt võib teema LUKKU panna.
  3. sild

    külmalt uputab üle.

    Tere kõigile. Nüüd on ühel minu rullikatest mure. Kui auto on öö otsa seisnud siis hommikul käivitades mootor plöttab ja tohutu bensiini hais käib üle pea. Kui umbes 5 minutit lasta paigal käia hakkab ilusti tööle. Selline tunne, et külmalt saab masin tohutult bensiini peale. Jääb selline mulje, et mida soemaks ilmad muutuvad seda suuremaks probleem läheb. Mida teha ja kust viga otsima hakata. Unustasin mainida,et tegemist m20b25 mootoriga
  4. sild

    M: 320i 2.5 125kw

    Selle nädala pakkumine. 1900 euri. Autot on võimalik näha laupäeval.
  5. sild

    M: 320i 2.5 125kw

    Panen müüki oma Rullika. Masin on aastast 1988. Mootor: 2.5 (125 kW) Kütus: bensiin Vedav sild:tagavedu Käigukast: manuaal Värvus: tumesinine Reg. number: 637TDB VIN-kood: WBAAD510302053054 roolivõimendi, kesklukustus,elektrilised välispeeglid. Mehaaniline katuseluuk, toonitud klaasid. Tekstiilpolster, sportrool,Pioneer stereo (CD) 6x kõlarid. Talverehvid (naastrehvid) ilukilbid. Auto on 320i E30 Paigaldatud on 2.5 125kw mootor. Esisillas on Vahetatud kõik puksid, kondid, sarniirid, rooliotsad. Taga uued õõtsa ja silla tala puksid. Uus diferentsiaali puks. Vahetatud karteri tihend, termostaat ja kardaani vahepukk. Mootoris uus õli ja filter. Mootori rihm vahetatud 15000 km tagasi. Veepump vahetatud 6 kuud tagasi. Uus bensiini torustik aasta tagasi. 4x uued piduri klotsid. 4x uued amordid. uus bensiini pump ja soendus mootor. Põhi keevitatud Oktoober 2014 Küljed värvitud November 2014 Salongi põhja paigaldatud Pigi + müra matt. Originaal 4.10 diferentsiaal vahetatud 3.25 vastu. Vahetuseks võib pakkuda 318 is e36. Vaatan läbi ka muud pakkumised. Eestis arvel, ülevaatus kuni 09.2015 Sõiduki asukoht: Ida-Virumaa, Eesti http://www.auto24.ee/used/1915189 Hinnaks 2200 euri. Hind ei ole kivist. Helista 53542136 või kirjuta siia
  6. sild

    vibratsioon autos

    tere jälle. Sai nüüd kardaani vahepukk vahetatud ja vibra kadunud. Huvitaval kombel ei olnud pukki ümbritsev metall osa mille sees kumm ja laager enam ümmargune vaid ovaalne.
  7. Tere kõigile. Vaja siis Stabika kinnitust. Seda metallist detaili mis hoiab stabika varda puksi paigal. Antud pildil jupp number 3 ja 5 http://bmwfans.info/parts-catalog/E30-4-doors/Europe/320i-M20/L-M/browse/front_axle/stabilizer_front/#1127202_5
  8. sild

    vibratsioon autos

    Kardaan nuutidest liikus. Vähemalt enne alla panekut. Ülejäämud asju hakkan nädalavahetusel uurima. Ei saanud hästi aru mida see mulle annab kui hoo pealt mootori seisma jätan?
  9. sild

    vibratsioon autos

    Rooli värin ei jõua. Veljed sirged. Proovutud mitmeid erinevaid velgi. Nii plekke kui valukaid. Sõites on ühtlane väike vibra sees. Eriti hästi aga annab tunda paigalt minnes või käiguga pidurdades. Kui panna enne ristmikku näiteks neljanda käigu pealt kolmas ja päästa sidur lahti. Kõige paremini on tunda just sellel hetkel kui sidurit päästad ja mootor uuesti pidurdama hakkab. Endal ikkagi kahtlus, et ehk peaks veel korra kardaani vahe pukki vahetama. Mingi aeg sai vahetatud diferentsiaali. panin auto kohapeal sõitma. Poolteljed olid siis ühendamatta. Ka siis oli vibra tunda.
  10. sild

    vibratsioon autos

    Tere rullijad. mure järgmine. Auto sõites vibreerib. Vahetanud olen difetentsiaali, veljed, kardaani, kardaani leevendus muhvi. Käigukasti otsast siis. Enam mõistus peale ei hakka. Kas seda saab tekitada käigukast või selle padjad? pooltelgedes lõtke ei tähendanud.
  11. sild

    O: Type 188 Diffrit

    Soov siis osta tavaline ( lahtine) Diferentsiaal. Õlekande arv võib olla 4.10- 3.25. Kõik ülekanded mis siia vahemikku jäävad on sobilikud. Asi peab olema korras. Ei tohi esineda kõrval helisid ega lekkeid. Tagumise kaane olemasolu või korrasolu pole tähtis. Asjaga väga kiire. Pakkumised teha siia teemasse koos telefoni numbriga.
  12. sild

    M: BMW e30 kupee 320 Varuosadeks

    Kas kardaan 88.a 320i sedaanile sobib ?
  13. Soov osta siis kardaan mis sobib 88.a 320i masinale. Ristid ja vahepukk peaksid olema korralikud.. Asjaga väga kiire. Pakkumised oodatud Ida- Virumaalt. Rakvere kandist , Põltsamaa / Jõgeva ja tartu kandist. Pakkumisi võib teha ka mõjalt.
  14. sild

    topelt või paksem plokikaane tihend?

    Nookurid vahetatud ja paksem tihend vahel. Ehk nüüd kestab. Minu poolt palun teema LUKKU
  15. Tere kõigile. Sai täna oma plokikaaned laiali võetud ja natuke nukkvõlle uuritud. Mõlemad nukad on 885 lõpuga kaante seest. ja mõlemad kaaned m20b25 mootorilt pärit siis tekitas küsimust mis on nukkadel erinevat peale seeria numbrite. Leidus siis järgmised numbrid. vaadatuna rihmast taha poole. 5 258 EP6185 ja 5 663 rohkem numbreid polnud. Mis nukkadega võiks olla tegu ? mis on neil erinevust. Antud numbrid ei ütle mulle midagi.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus