Hüppa postitusse
  • 0

m20b20 poob kinni ning tühikäik ujub.


Koik

Küsimus

Tere! 

Mure siis selles,et kiirendamisel 4 tuhat ja ülesse hakkab auto pooma,natuke läheb edasi siis korraks poob ja nii lõpuni välja.

Tühikäik läheb astmeliselt 800 pöörde pealt sekundiks-kaheks u 750 peale siis uuesti 800 peale ja nii pendeldab edasi-tagasi.Autol on vahetatud bensiini regulaator, küünlad,pöörete andur, jagajakaas,rootor,temp andur, benapump,filter.Diagnostikas käies öeldi ,et kõik muu on korras aga bensiini pump on lahja,ning kiiruse anduriga ei saa ühendus arvuti kuid öeldi ,et sellest ei saa see viga olla.Peale seda vahetasin pumba ära,kuid ei midagi. See viga oleks kui süvenev sest hakkab aina hullemini tegema. Vaakum lekkeid otsisin kuid ei leidnud. Äkki keegi oskab nõuga aidata.

Muudetud , muutis Koik
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 10 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

mul oli ka endisel rullil seline jama et ta tõmbas hingest kinni aga vahetasin küünla juhtmed ära ja enam ta hingest kinni ei tõmmanud.proovi ka küünla juhtmeid.

Proovin ära.

Diagnostis käies küsisin ka neilt,et kas juhtmed korras? vastus oli ,et jah need on korras.Küsimus veel selline,et mida see juhe teeb seal küünlajuhtme ümber?oli vist eespoolt vaadates teise juhtme peal.Kas detonatsiooni vastu vms?

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus