Hüppa postitusse

GTA

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis GTA postitas

1. Check control tagatulede ploki juhtmed? Need kaks kruviauku, kuhu see plokk käib on sul igatahes tühjad. http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/433/119/01083098114e48f.jpg
  2. Mõne mehe garaazivalgusti tuleb korralikum ja sirgem kui enamikel meist sõidumasinate esiotsad on Väga viis.
  3. B20 hoovastik oli nagu B25 omast pikem küll, hästi ei mäleta küll aga ehk mõni mees siis mõõdab üle ja on teada värk. Kastid ju erinevad mõõtudelt ka.
  4. Kuna lisasin pilte ja muutsin teksti siis upin vahepeal seda kuulutust ka
  5. Kas see komplekt mitte PFL kerele pole originaalis? Et kas said käpa peale tervele ringile ja esistange on üle? Muidugi, et selliseid asju Eestis üldse leidub on päris huvitav http://i461.photobucket.com/albums/qq334/m3dom/BMWE30BBSFlarebodykitView.jpg http://i993.photobucket.com/albums/af55/awejee/REAR_BBS.jpg
  6. Te olete ka head ärimehed siin koos, inimesel suht lihtsad nõudmised ja müüte siin komplektse obc ja uue nakamichi juba ühekorraga mehele maha :D
  7. Tglt see pronks värv on päris kift, mustale autole sobib küll Kõik ei peagi ühesugused olema. Kui esiotsa mustaks teed, siis need neerude kroomosad jäta ikkagi sama värvi esialgu MIM-id on ka alati rulli all viis pluss.
  8. Alustada võiks sellest, et selle müüja kontaktid/kasutajanimi avalikuks teha, et vähemalt teised ei peaks temaga tegemist tegema. Kuulutus on alles veel? Minul tekib küsimus, kust teadis müüja, et see kindlasti 2.5 mootor on? Millega tema seda tõestab, passis oli kirjas või võttis 2.5 originaalis olnud auto pealt, või tõmbas jube hästi istmesse/sõber ütles? Tuleb igal juhul edasi nõuda ja enne mitte jätta kui selle kamaka tagasi ostab. Muidugi enne sellist ostu tuleks selgeks teha need väiksed erinevused ja koodid omale et rohkem sinna orki ei astuks. Kui ma näiteks oleks ära ostnud iga difri mis jutu järgi LSD on, siis oleks mul neid juba päris mitu tükki
  9. Noh, ma upin seda teemat ka
  10. Kuskohast veljekapslid leidsid siis? 9-tollised A-d saavad ikka edevad olema seal all. Kui valmis saad tee pilte ja sõidust videot ka Huvitav kohe kuidas lõpptulemus jääb.
  11. Difri kaane kinnitus on küll hea lahendus, selliseid võib mõni teinegi tahta Aga originaalid ei lähe mitte ise katki vaid lõhutakse puksi vahetusel ära enamasti, vanal tuleb rõngas katki saagida ja enne uue sissepressimist auk hoolikalt puhastada ja määrida. Aga töö on ilus, kohe hea vaadata puhtaid asju ja korras töökoda (Y)
  12. Siin mingi MS Design spoilaringi teema? Kogu komplekti küll silm ei märka aga esistange näiteks? http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1548619
  13. Äge värk, autot ikka ehitatud omajagu ja kui sõidud vastu pidas siis on hästi tehtud ka Kuskohast selle difri leidsid, kuulutuse peale või mõne tuttava kaudu? Teema pealkirja saad muuta nupust "muuda" ja kui siis tuleb uus aken ette otsi alt teine nupp "täiustatud muutmine".
  14. Summuti paigalduse kuldreegel näiteks on, et igale poole peab pöial vahele mahtuma, siis ei hakka üheski olukorras vastu käima. Usun, et kehtib ka mootoriruumis
  15. Võin ka veljed eraldi müüa.
  16. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Kes pilte ja peegeldusi oskab vaadata siis mõlke on ka esitiibadel ja juhipoolsed uksed on puhta laines Eelmisel omanikul sõitis üks ettevaatamatu Passatimees külje maha... Samas juhiuks on roosteta ning samaväärset aga sirget juhiust pole ma suutnud krabada. Tagauks on olemas, ka eixilt kunagi ammu ostetud juba. Küljelisasid ei hakka vist niipea külge panema, vähemalt see hooaeg ei torgi kindlasti, sõidan suve ära ja siis vaatan jälle mis piiratud tingimustes teha võimalik on
  17. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Suured tänud Eixile, tellis ta mulle pikema jututa selle lukuremondi komplekti ja minu ülesanne oli see siis kokku klappida Täitsa lihtne töö oli Vana luku jäänused: Uus lukk algosadena: Ja juba kokku laotuna: Nüüdseks lukk juba auto küljes ja toimetab hästi. Kahjuks on orig võti pisut kulunud ning deadlock-asendisse saab keerata ainult siis kui bmw logo sihib auto tagaosa poole Samas, järele tehtud võti, mida lukud enne omaks ei võtnud, keerab nüüd ilusti. Teine üllatus oli, et ka kunde ukse lukk asus nüüd ka tööle, mingis asendis olid ilmselt juhi poolel need mehhanismid, mis segasid kuidagi kunde poolt. Jäänud siis veel pagassi lukk korda teha Keerab küll aga tolmuluuk on kuhugi kadunud ja ega ta käib juba raskelt ka. Lukuteema jätkuks, peal on nüüd ka hiina ime-puldiga kesklukk. Mõtlesin tükk aega kuhu plokk paigutada, kust voolud saada ning kuidas asi viisakalt vormistada. Enda meelest väga puusse ei pannud, ploki paigutasin pagassi kust vajalikele juhtmetele hea ligipääs ja ruumi ka. Plokk siis tagatulede check-control ploki külge tõmmatud juhtmetrippidega, paras urgas kus istuda sel Juhtmed ühendasin tinutamata kuna see võiks kergemini korrodeeruma hakata. Kasutasin hülsse ja termokahanevat ning orig. juhtmestikuga ühinemise kohas keerasin tekstiilteibiga jälle kenasti kokku, sellest lõppfaasist küll pilti teha unustasin Ühesõnaga värk toimib kenasti, massid ühendasin selleks elektriantennile mõeldud kohta ning plussiga polnud ka probleemi, aku ju pagassis. Nagu kuskil siin teemas enne mainida sai, siis rullika peal on kõik tänapäevased mugavuslisad vähemalt 3x efektsemad ning puldist lukustamine tulesid vilgutades käib samuti sinna kategooriasse Võibolla mõnele tundub mu elevus ehk liigne aga arvestage, et kokku 5 rulle omatud aasta jooksul pole mul olnud muud võimalust kui pagasnikulukku kuidagi hädapärast kasutada. Nüüd siis korraga pmst kõik toimima saadud ja veel lisavõimalusi ka juurde tekkinud Vahepeal kogunenud manti ka: Zenderi laiendid, mis käivad pmst komplekti konkreetse tagatiivaga. Kuna Zender tootis pudinaid paljudele teistele tuuningfirmadele siis pole kokkusattumus, et leidub komplekte kus Hartge, AC Schnitzer ja Zender kasutavad samu karbikatteid. Erinevus seisneb pelgalt logos. Sellega seoses siis pushin oma ostuteemat: http://foorum.e30.ee/topic/11540-o-hartge-v%C3%B5i-zenderi-p%C3%B5llelisasid-fl-kerele/Päris huvitav oleks ju selline ajastukohane keresari külge pookida aga noh, erilisi lootusi ma samas ka ei hellita. Siis M-Tech 1 rool on autol hetkel peal, elav müüs Kas see külge ka jääb, ei tea aga hetkel meeldib täitsa. Vahepeal oli suure diameetriga MT2 rool ka küljes aga päris jube näeb see minumeelest välja nii et jah, selle loovutasin kellelegi kes seda ilusamaks peab No ja siis veljed on ka all Täitsa harjumatu silmale ja esimene reaktsioon oli küll, et millega ma hakkama olen saanud krt. Samas nüüd hakkab juba tunduma et väga mööda pole kah, offsetid-laiused kõik paigas ja no mis seal ikka vinguda Lihtsalt tagasiminek 15" peale, ei olnud meeles et need nii pisikesed auto all tunduvad esimese hooga. Talvel hoiustamisest tulnud tolmu pesin maha ja eks ma poleerin selle õnnetu kriimu/mõlgihunniku üle kah enne kui tänavale lähen jälle. Aga on orig värvi all ja pole mitte kuskilt pahteldatud A ja tagatiib on ka küljes Panin külgedele läbipaistva 3M teibi ka värvi kaitseks nagu Hiis õpetas. Mis siis veel, kojamehehoovastik on kokku pandud, määritud ja tagasi tõstetud. Ei liigu enam nurgeliselt, täitsa sahinaga käib üle klaasi. Kulunud muidugi hoovastik on aga vähemalt töötab veel. Siis salongipuhuri vahetasin kunagi aitähi eest saadud 86 aasta oma vastu, kuna selle auto omal oli küljelt küljele ligi cm loksu ja käis kärinaga vastu puhuri katteplastikuid. Nüüd hea vaikne. Ah pikalt jutustatud küll Eks tuleb veel nipet-näpet teha asju, ja kahe nädala pärast tahaks natuke ringi kaarutada juba. Muide kui ma nüüd vin-dekoodri lehte õigesti mäletan, siis ülehomme saab selle auto tehases kokkumonteerimisest 25 aastat
  18. GTA vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    @ Margo, jäta ikka 325 vaim sisse autole Mis see M50 targem on, poole rohkem juppe ainult vaja osta kaaneremondiks Päris ehtne 325 on palju rohkem thumbs-up masin kui järjekordne swap-rats.
  19. Offset? Kapslid on alles?
  20. Mul on näiteks kombineeritud kellaplokk, töötavatest tükkidest Enamus kraami on Motometer, spidokas aga VDO oma. VDO-l on võimalik spidonäitu potensiomeetrist korrigeerida, tänu sellele olen saanud GPS-i abil näidu päris täpseks. Tahhomeetri jaoks on pistik ja selles vastavad pin-id olemas, kuna enda originaalplokil põles trükiskeemil paar rada maha ja doonor oligi vist 316 päritolu ja suure kellaga siis kasutasin plaati selle seest. Kõik klappis ja probleeme polnud. Tahhomeetrid peaks ka samad olema, mille jaoks see tablett muidu on.
  21. Tere Raul! Patareid nagu patareid ikka, 1.5 volti tükk nominaal ja 3v jadas, selle kanti peaks ka välja andma. Kui patareid lekkinud on siis silmaga näha, et plaat hukas. Pmst saab patareisid ka vahetada ja kui endal tehnikat selleks pole siis mõni arvutite/koduelektroonikaga remondiga tegelev ettevõte saab sellega hakkama küll.
  22. Sellist ligikaudset võrdust kasutatakse, et miinus 10kg on sama mis mootorile 1hj juurde leida. Et alates miinus 200kg või pluss 20hj hakkad vahet ka ise tajuma, vähemaga on selline suht statistiline vahe. Samas on igaüks tundnud ju kuidas auto minek kahaneb võrreldes kas istud seal üksi või on kõik 5 kohta hõivatud.
  23. Turboasjadest ma ei tea aga see täitsa must esiosa nagu ei istu sellele autole Uued veljed muidugi üle prahi.
  24. Väljamaal on üldlevinud neid Corrado alt võtta. Sadulaid kasutatakse siis Mazda RX-7 oma aga ehk saab ka midagi vähemeksootilist välja otsida. Vahetükid tuleb nagunii meisterdada. Üldiselt nii väikse vahe puhul on mõttekam ehk korralikku klotsi ja pidurivedelikku investeerida? Saaks ju tunduvalt asisemaks orig. pidurid.
  25. 325-l on aku pagassis muidu, Pole hullu, vahel juhtub kõigil vast, ja see e30 kuulutuste sirvimine ajab inimesed elevile lihtsalt

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.