Hüppa postitusse

GTA

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis GTA postitas

1. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Niisiis, nuka profiilide võrdlus silma järgi. Kui kedagi huvitab kuidas saab nukka vahetada kaant maha võtmata siis: radika august saab eemaldada alumise nookurilati. Ülemist pole tegelt vaja puutudagi vist, nookurid tuleb sättida nii, et need keerata ülesseasendisse, nukkidel jalust ära. Selline paras nikerdamine Sai likvideeritud ka oma lollus: plokikaane poltidele olin jätnud seibid alla panemata Järelpaigaldus siis uute poltidega ja need seibid lisatud (krt kuidas nii tummised seibid saavad kahe silma vahele jääda???) ning vast hullem ei saanud. Vahetatud sai ka nuka simmerling ning hetkel mingit õli ei paista lekkivat. Sügisel läks leke päris koledaks, loigud olid töötaval mootoril kiirelt all ning aru ei saanudki kas see tuli kaanetihendi vahelt või nuka tagant. Tahaks tänada veel Mihklit korraliku lekkevaba ja ka sellele mootorile õige termostaadi korpuse eest ja Margot selle transpordi eest See nire ka nüüd enam ei nirise, too põlv mis seal all on, käis juba mitu aastat pinda aga nüüd oli põhjus vahetuseks kui nagunii jahutusvedeliku välja lasta sai. No aga mis diiva selle peale kostis, et likvideerin lekkeid tal? Hui vam, nagu kapotialuse kokku sain ja läksin välja proovisõidule oli bensurada taga. Neli aastat vana voolik lõhki nagu vana marliside. Ühesõnaga selle auto lemmikhobi nr. 1 on vedelike lekitamine ja ootan juba põnevusega mis järgmiseks välja mõeldakse Aga nüüd siis kindlustus peal ja käula väljas värske õhu käes, see aasta küll päris varakult aga ma suurt läbisõitu ei ennusta ja kuhugi maanteedele kohe vehkima ei lähe Aga värske nukaga on päris hea lasta, mootor käib üsna vaikselt kui generaatori sume krigin (justkui ritsikad oleks väljas aga pole veel ju augusti õhtud) välja arvata ja njuuton-meetreid ja hobu-jõude on ilmselt rohkem kui eelmine hooaeg küll. Minek on veidi tummisem. Võibolla saab mõnest TDI-st või TSI-st see aasta maanteel mööda ka sõita kui veab Talvel peale nukavahetuse ei teind tegelt rohkem muhvigi, kui välja arvata see üks asi, et õnnestus saada el. luugile õige alusplekk ja see ülejäänud süsteemiga niiviisi ära paaritada et kogu luugimajandus liigub nüüd päääris hästi. Ja laepaneel pole enam punnis ka. Nii et asju saab ratsida küll aga õige asi on parem Ainult et see laepaneel pole enam esimeses nooruses, kui kellelgi oleks ehk pakkuda? El. luugi, check paneeli variant ja ära pudenemata papiga? Noh, loota võib ju. Lolli järjekindlusega teen veel õlivahetuse ära, nagu igal kevadel - mis siis et läbisõit harva üle 4-5k suvel tuleb. Nagu rituaal rohkem. Igakevadine tunne on ka see esimene 15km kus tundub et jõle imelik auto on, aga peale seda hakkab jälle meeldima
  2. Tegelt on nii et ülemine kruvi on reguleerimiseks, alumisega kinnitub udukas raami külge. Pirnivahetus on natuke inimlikum ikkagi, eemaldad ainult selle keskmise punni all oleva kruvi ja sikutad lambi raami seest välja. Raam jääb põlle külge. See otsik mida tundsid on toitepistik, enamasti on see oksüdeerunud ja natuke nässerdades hakkab tuli põlema ka. Edit: ise olen pirnivahetuseks eemaldanud ka pidurijahutuse õhusuunaja tule kõrvalt, kinnitub kahe tüübliga. Pehme riie vahele ja suurema lapiku kruvikaga kangutada siis tulevad lahti. Hõlbustab oluliselt seda lambi raami seest väljavõtmist.
  3. Kui pakutakse paari siis olen huvitatud defektideta parempoolsest. Ebay hindadega olen kursis, sellise hinnaga ei soovi
  4. Vala korgitäis õli küünlaaugust sisse enne mõõtmist, kui surved jäävad samasse auku (bolje-menje 0,5 bar-i) siis võiks nagu ülemist otsa kahtlustada küll. Kui sa juba mõõteriistu ehitad siis tee omale vaakumkell ka ja uuri veel elu natuke Vaata mul teemas, mingi paar lehte tagasi mässasin sellega. Suur see õlitarbimine ja suitsemise iseloom on siis? Käivitumisel? Koguaeg? Kui surved head aga õli kaob kolvigrupi kaudu siis on veel võimalik et kolvil rõngasoon ära murdunud aga kuna sul kõik küünlad ühte nägu siis nii musta stsenaariumiga ei hirmutaks Imelike anomaaliatega auto sul, nagu minulgi M20 FTW though.
  5. Vasakpoolne väiksem mõeldud tagumise kontuuri välja lülitamiseks ja parempoolne on 25A kaitselüliti. Istmesoojenduse nupud oleks ju kässari juures. Plaanid tehtud juba kuhu sõita? Sellist asja ma garaazis kinni ei hoiaks, ikka mingile pikale tiirule kohe
  6. Teoreetiliselt pakutakse uusi ainult mingile Ronalile aga väga võika hinnaga. Sa kui viitsid nokitseda siis tee omale originaalist vorm ja klaasplastist koopia. 150mm oz koopiaid olen näinud aga see sulle ka ei sobi ju. Uued vuhvelkleepsud leiab ka, neid võin aidata tellida kui asi niikaugel on.
  7. Kaks tootjat oli. OZ ja Ronal. OZ-l ainult poldiga kapslid, Ronalil mõni üksik mudel oli ka poldiga aga suurem jagu klambritega
  8. Tänks, oleks sarnastele velgedele kõiki nelja vaja. Aga kapsel on järelikult erinev tollide kaupa, see vähendab veel nende leidmise võimalust Muud midagi.
  9. Kuule ole hea ütle selle veljekapsli läbimõõt ja mis sinna taha kirjutatud on? M-288 ja 150mm?
  10. Eelmine aasta v mingi aeg otsiti kuuma jälje saatesse punast rullnokapemmi, soovitaja kaudu jõuti ka minuni aga kui mitu päeva hiljem lugesin selle värbaja kirja oli juba diil tehtud. Pärast tuli välja et autos tehti ka vägistamisstseen, et sellist kuulsust poleks soovinud Värbaja kirjas oli aint et mingi burskiputka ette tuleb sõita ja süüa ja bensu antakse
  11. Kui valmis saad siis ära savitskile laena, paneb kohe mingisse imelikku videoklippi tahtsin juba enne kirjutada aga kuna sa juba volvo mängu tõid, ei saand enam vait olla 😂
  12. Autole on üritatud vist E28 hainina teha koduste vahenditega. Olen seda autot näinud mingi ~6-7 aastat tagasi tartus võru tn. ühe tehnikamaja hoovis, sel ajal oli ilus sile masin, bensupaagi luugi peal stickerbomb Kuskil väga vanas kaustas pean pildi ka leidma, miskipärast meeldis see aparaat ja jäädvustasin telefoni... Ei saa mainimata jätta et väga põnev ja siinmail vähelevind velg
  13. ... ja müügipildiks panevad ikka sellise kus tõstuki käpad karbiäärte peale pandud
  14. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Riiulis ta ongi aga raske on see tilkuri elu. Näed midagi ilusat müügis ja ongi raha läind jälle Kui nii mitu korda aastas juhtub siis ülejäänd asjad jälle seisavad. A no kui on vaja siis järelikult on vaja.
  15. Väga hea meeleolukas lugemine, sedasi see pisinokitsemine käibki Seda ettevõtmist lugedes läksin järjekordselt närvi oma auto ühe eelmise omaniku peale kes otsustas mingid jumala sitad 50-kroonised tviitrid supetatakiga otse armatuurlauale liimida. Olen proovinud neid koledaid plärakaid likvideerida aga päris ära ei taha ka vinüüli sulatada. Oleks et siis mõni mu defekt ka armatuuril oleks aga pole midagi Juba kuuendat aastat võtan hoogu et ükskord mingi korralikum armatuur otsida aga tundub et enne saavad need ideaalilähedased asjad otsa kui mul see mott peale tuleb.
  16. GTA vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Ukselingi küljes on väike mikrolüliti, kui linki ülestõstetud asendis hoida siis soojendus järgi.
  17. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    @hiisVäga mitte, varutud on küll Schrick 272 nukk aga kas see annab ainult podiseva hääle või natuke ka jõudu juurde saab alles näha 272 iseenesest on küll lahja lahendus on aga vähemalt saan öelda et sportnukk ja chip nah ja loodetavasti ei saa sõiduomadused sealjuures kannatada.
  18. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    @Aaro Tegu on originaalidega, mõlemad on puhtaks pritsitud ja värvitud. Küll mitte algupärasesse skeemi aga no, hea et niigi läks
  19. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Selline aasta algus siis: Tühjad lubadused Tegelikkus
  20. GTA vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Umbes nii? Olen kohapeal käies bemme vaatamas kuulnud ka paari päris head hüüdlauset: Tagumised pidurid on pimedaks tehtud aga esimesed on päris head. "M3 tagasild" - osutus typ 168 ja trumlitega variant olema. Keema läheb ainult kuuma ilmaga, muidu on korras.
  21. *soovituslikud kõik asjad ka odavamad pole, vähemalt m20 mootori detaile on mujal ka soodsamalt, mulle tundub
  22. Ei no teema algus on puudulik. Varustuse nimekirja pole, ma pean nüüd ise mõistatama, kas sel autol oli siis tehasest tuledepesu ka või polnud? Iluvõrel justkui üks pesudüüs paistab. Aga sellest saab ühe väga kena asja, pole kahtlust ka mitte
  23. Kuidas saaks MNTameti postitused suruda ühte teemasse, a la liiklusinfo 16.00 võiks olla üks teema mitte sada eraldi teemat. Samuti liiklussündmused ühes teemas. Lihtsalt kui kasutada värskemate postituste sirvimise reziimi siis näiteks tänase libeda päevaga muud juttu polegi kui sündmus-sündmus-sündmus-liiklusolud-sündmus ja ekraan on risustatud lihtsalt, muud ei olegi midagi tglt. Palju meil siin neid mehi on kes e30ga talvel sõidavad ja/või oma liiklusinfot just siit foorumist ammutavad? Iga teine kasutaja kes sedasi teemasid vorbiks saaks küll modedelt noomituse ma usun
  24. Oleks võind juba mootorivahetuse ka passi kanda kui arvelevõtuga nagunii tegelema pidi T-d on ühed mu vanad lemmikud, 4D sedaanile sobivad kuidagi paremini kui teistele keremudelitele. Oledki neljaukselise usku või satuvad järjest?
  25. Püsikas: Leks tellib h2-st ka asju soodsamalt. Võta temaga ühendust ja näiteks tulede regull mida soovid ongi ainult uuena tellimise lugu. Arvan et mõistlikum on ka katted ja konsoolid uuena tellida.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.