Hüppa postitusse

GTA

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis GTA postitas

1. http://www.ebay.de/itm/BMW-E30-325i-Touring-325iA-Sehr-gute-Ausstattung-Ol-im-Wasser/390620927960?rt=nc&_trksid=p2047675.m1851&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D287%26meid%3D8935709369622042487%26pid%3D100005%26prg%3D1073%26rk%3D5%26sd%3D190863873488%26 Üsna viisakas ja korralike lisadega kuut, mootoriprobleemidega kahjuks kuid hetkehinna eest ehk ahvatleb kedagi? Ja üks pedereerimata iS ka sekka http://www.ebay.de/itm/BMW-318is-E30-LIEBHABERFHZG-TOP-GEPFLEGT-SELTEN-/281130565768?pt=Automobile&hash=item4174b00088
  2. Kast on näiteks M20B20 mootoril küll Getrag 240, 260 on kahepoolese rida rohkem Istuvad 1:1 ja erinevused tulevad sisse käiguhoovastikus ja kardaanis, need peavad siis ka kastipõhised olema. Kardaanileevendi samas on jällegi ühte marki. Neljasilindriste Getrag kastid on küll mudelilt samad aga sidurikoda teine, ei tohiks külge istuda. Ning G240 kasti võib leida veel Opel Rekordilt jne, tegu ikkagi laiatarbekaubaga A ja kaalu hoorattad üle, B23 peaks evima kergemat hooratast, 6,5kg vs hilisem 8,5. Ka see istub uuemale mootorile probleemideta. Milleks raisku lasta kui selline juba olemas on
  3. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Ilusat pole küll eriti miskit, lähedalt on teda päris piinlik vaadata Aga tänud ikkagi Oore kohta ei oska veel miskit kosta, huvi tulla on küll aga oleneb kuidas töögraafik jälle joppab, Rapla kardikal osalemine jäigi selle taha kahjuks
  4. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Oli väike puhkus nädal aega ja sel puhul sai mõni ~700km läbi ka sõidetud mööda linnu ja külasid. Auto kestis iseenesest kenasti koos oma seniste heade ja vigadega Kuna omajagu oli kruusateid siis ainuke pahandus mis juhtus oli see, et teel Pärnusse andsid summuti klambrid saba ja kukkus teine lääpa alla Kuna tööriistad kaasas olid siis väike quick fix teeääres oli täiesti edukas, ning sõit jätkus ja jätkub selles seisus tegelikult siiamaani. Paar asja on tehtud saanud ka. Näiteks hakkasid auto juures inetult silma täiesti halliks pleekinud ja tükati ka värvist ilma jäänud peeglid. Tänud siinkohal kasutajale Ivar130, kes laenas oma rullilt mulle niikaua asenduseks valgeid peegleid (tema käest sain veel salongilambile plastkinnituse lakke ja ühe korraliku uksetihendi) kuni minu tükid Joeli juures värvimises käisid Vahepeal oli siis selline: Ja uue kuue saanud peeglid hoopis sellised: Pilt ei suuda edasi anda kui punased ja läikivad need ikka on, kurja, kus on hea meel ikka väikse asja üle! Muidugi ülejäänud autoga võrreldes on siiski näha, et originaalvärv on vaatamata poleerimistele oma õige tooni minetanud ja kaldub rohkem sinna roosaka varjundiga roima poole. Samas on proovitükkide najal näha, et kui see auto peaks kunagi läbi ime uue värvi saama, siis kindlasti originaaltooni, jubedalt meeldib. Nüüd siis tuleb autot vaikselt ÜV jaoks kõbima hakata ja kuigi tööd pole palju siis natuke ikka. Nimelt on vaja summutile uued klambrid teha, seekord siis vist loobun vitstest ja teen mingid asisemad tükid mis otse selle B-osa püti külge keevitan. Lisaks on veel tekkinud auk eriti lolli kohta - pükste peale enne lambdaandurit. Nii, et terve jooks saab alt ära krutitud ja kriitiliselt üle vaadatud. Ülejäänud osas loodan pääseda vaid käsipiduri reguleerimisega ja ei tohiks suuremaid takistusi nagu olla Mingi hetk tuli meelde, et õhufilter ka juba aasta vana ning oli teine must küll juba. Viimase aja varuosamant ongi laual: Tugilaagrid sain kasutajalt lauri89i niivõrd soodsa hinnaga, et kuigi vanad veel mingite imelike helidega end meelde ei tuleta siis lihtsalt pidin need ära rabama. Mis veel, käiguhoovastiku panin siis originaali külge, mis Eixilt sain ning külge läks originaalnupp, ilma nahata. Lust ja lillepidu, käigud lähevad nüüd sisse ja puha, luks Ei sobinud see shortshifter miskipärast sellele kastile, kuigi ma ei usu et hoovastikus mingi põhimõtteline viga on. Ju siis pole too kast enam esimeses nooruses. Rehvid sai ka lasta uuesti tasakaalustada, paartuhat läbisõitu ja viskas vaikselt vibra sisse juba. Nüüd jälle aus ja hea Nii, et kuigi vigu on siis ei lase end ma hetkel morjendada ja otseselt päris ei karju ka hetkel midagi, suvi on sõitmiseks ja talv suuremaks remontimiseks, let's try and keep it that way
  5. Algul ei osanud miskit arvata aga nüüd kummitab. Ning tundub just kuidagi autosõiduga sobivat
  6. Rullis täna Kohila kandis vastu maanteel... kena-kena...
  7. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Kiletatud jah, lk. 10 lõpus on pilte ka. Light Black
  8. Kollektor järgi saad kohe aru, b25-l jämedam ja sujuvamate nurkadega. Segusiiber ka suurem. b20: b25: B25 kaanel on esimese ja teise küünla vahel ümmarguse ringi sees märge 2.5/2.7, B20-l puudub nii ümmargune ring kui märge. Tootekoodi lõpp on B20 omal 721 ja B25-l 885 aga neid ei ole tavaliselt kõntsa seest näha, asuvad muidu sisselaskekollektori taga ülevalt piiludes aga kui kolle peal on seda raske silmata. Ploki tunned ära jagaja plommi või jagaja (oleneb aastast) all olevast siledale pinnale stantsitud numbrist: B20-l on algus 20 6 xx ja B25-l on algus 25 6 xx. Esindavad siis töömahtu ja silindrite arvu. Näiteks oleks head siis 25 6K 1, 25 6E 1, 25 6K 2 (k peaks tähendama 8.8 surveastet ja E 9,7 surveastet tehasest, katalüsaatoriga autol siis madalam ja ilma katita kõrgem - kuna kaas on sama siis ilmselt kolvid erinevad?). Viimane number näitab mis autolt pärit: 1 on E30 ja 2 on E34, kuigi seda saab aru ka sellest kas õlivarda auk on plokis (E30) või karteris (E34). Kaheksakohaline kood on osadel veel, sealt loeb välja millal toodetud ja kus tehases. Loe ise juurde aga kaheliitriste kohta siin juttu pole, usa turu materjal on too: http://www.jaypix.com/files/engine.pdf Siin siis 2.3 mootor: All servas siis: Jagaja erinevused on aastast olenevad, mitte mootorist. Faceliftidel on nuka otsas kontaktideta süsteem ja süüte Motronic ajuga juhtmine. Vanadel on vist L-jetronic ja mehhaaniline jagaja. Üldiselt on kasulik teada jah, mu esimese rulli juurde räägiti ka legendi et 2.5 sisse- ja väljalase 2.0 ploki peal aga tutkit, kõik oli originaal, ikkagi kaheliitrise kraam
  9. Oi-oi, poeuued Borbetid või ? Mis rehv peale läheb? Lõhnab rullimise järgi ja isegi peale seda hakkab täiskoormaga vahel vastu kraapsatama - vähemalt mul 16x9ET15 @ 215/40 on selline lugu... päris jõhkralt koopaid laiemaks venitama ka ei hakanud. A nende reklaamide eest saab raha või tasuta pileteid, kütust või mida? Alati olen mõelnud et kui palju mulle keegi maksma peaks, et sellist reklaami kannaks Vaata, et peojärgsel hommikul maha ka kraabid ikka, liikluses on päris naljakas kohata a'la 2008 airport jammi reklaamiga masinat
  10. Räägi sellest TB suurendamisest, oli too suur töö ja kust uue siibri said, lasid lõigata või sobitasid mõne muu mudeli oma? Käiguvahetuse said korda? Vaevlesin ise sama asjaga ja enne käike normaalselt sisse saama ei hakanud kui originaalhoovastiku tagasi panin. Huvitaval kombel just G260 kastiga see koostööd teha ei tahtnud, G240 allus provokatsioonidele täielikult.
  11. Sai vaiksem jah, vahed olid kohati 0,4-0,5 ja päris normis polnud ükski. Ma sättisin 0,3 lehega tuugalt. Uued rehvid on ka vägevad, välimus on väga viis nendega Lisaks sain innustust ja täna remontisin enda autot ka natuke
  12. Ei no teemaalgataja jutust võib mõista et ta 316-l pole võimendit. Või sain ma valesti aru? Kui jõud taga, ehk siis hüdraulika, siis läheb muidugi kana läbi mesipuu ka Ega muidu need vedrud "ootamatult" pooleks ei lähe.
  13. Huvi pärast, mis rehvides rõhud on? Mul sama laiusega ikka 2.5 vähemalt sees.
  14. Kuna olen omanud roolivõimuta isendit, siis selle roolimise raskuse üle küll kurta ei osanud. Lihtsalt tehnika peab korras olema. Mis rehvimõõtu kasutad? Kui võimu pole ja all mingid laiad pastlad, a'la 215 ning rool ise ka pisike spordikas suure originaali asemel siis kahjuks ongi selline trenazööri aseaine Võib üle kontrollida liigendite seisukorra, mis rooli raskeks muuta võivad - šarniirid, rooliotsad, amordi tugilaagrid (nende laagrite kinnijäämisel läheb rool raskeks, nõksuliseks ja pööramine käib koos vedru painamisega kuni viimasel mõni keerd murdub), roolilatt ise (äkki kaitsekummid katki ja sisenev sodi on lati ära rikkunud). Kui kõik see korras siis sillastend ka paha ei teeks, kokkujooksud paika ja rool peab sõidu peal ise otseks ka jooksma. Enne sinna minekut võiks kontrollida veel õõtsapukside seisu ja vajadusel need vahetada. Võimendita autol on paigal seistes muidugi rooli tiba raskem pöörata ja sellega peab harjuma. Ise Ladaga alustanud ja sealt sain õppetunniks selle, et seisval autol rooli keerata pole mõtet, see käib ikka sõidu pealt Kui kõik on normis ja lihtsalt häirib, et võimendit pole siis võib selle muidugi ka paigaldada, vajaliku pumba koos kronsaga ja lati koos voolikutega saab siit foorumist kindlasti ka komplektina soetada. Lisaks võib veel orig. lati asemele hoopis E36 lati sebida, sel on äärest-ääreni pöördeid vähem kui E30 latil, ülekanne on kiirem
  15. On ikka, roolivõim on lisavarustus. Nival on siiski tigurulliga roolikarp ja lisaks nelivedu pärsib pöörderaadiust, E30-l on hammaslatt siiski, nii, et ühiseid nimetajaid eriti ei leia
  16. Shifter 2.5 või 1.9 mootoriga Z3 päritolu? 325i alla ei saa pikemat tükki panna kui pikihooba ennast ringi ei keevita või natuke väänamist ei tee. Kardaanil hakkab see suur vibraleevendi (mitte kummimuhv) vastu käima. Tean, kuna isetegevuse reziimis olen neid junne kolm korda ringi keevitanud et õige pikkuse saaks 320i-l seda leevendit polnud ja tollele sai korraliku pika shifteri teha.
  17. Väga viisakas Ainuke asi, loodan, et see istmete nahatamise isu sul üle läheb sest iS-i mustriga spordikad oleks küll kahju sellise töö toorikuks võtta. Need tüki haruldasemad kui muud mustrid ja üsna raske leida. Jõudu-jaksu!
  18. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Mingi lambine update Uudist pole midagi. Sõidab nagu jaksab ja timmida on piisavalt, et mitte rahul olla Kütusekulu on kukkunud muidu meeldivalt, eks need pisitogimised, pihustite puhastamine ja vaakumlekete kõrvaldamine on natuke paremaks midagi teinud vast, hetkel maantee pluss linnas töristamine kokku ~9,3l/100km. Ökoautoks ei klassifitseeru, aga kui alla kümne võtab on meeldiv siiski Panen paar pilti parem: Uus jupp: Väike kümblus : Saksa keele nurk: Eixilt sain uue käigukangi, aitäh talle Algse kangi on mingi insener salongi poolt lühemaks lõiganud, et super tuuning nuppu paigaldada. Vahetamiseni pole veel jõudnud, loodan kuskilt korraliku nahkkattega nupu leida aga jäängi otsima vist. Originaal on olemas muidu küll.
  19. Lahe igatahes, keset liisingupillide merd selline kena särav vana klassik Kaugelt hakkas silma juba.
  20. Eile Sarkopi juures ei seisnud see? Väga sarnane masin paistis hoovis aga maanteelt spetsiaalselt sisse nillima ka ei sõitnud
  21. GTA vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Paned cooleri 15 kraadi nurga alla ja sebid sellise esiotsa Siis mahub ära ja jääb alumine serv kõrgemale ka
  22. Veljed minu käula all jah, aga et karma, jing-jang ja feng shu tasakaalus oleks siis minu käest on ses masinas sportistmed ja nüüdsest ka rool Tagapaneeli osas täiesti õige märkus, seda praegust lappima hakata oleks paras jõu- ja ilunumber
  23. Eraldi ära visata pole ka pointi kui just katti kokkuostu viia ei taha... mul '88 320i oli ka passis ainult bensiin. ÜV-l mõõdetigi nende normide järgi (tühikäigul CO 3,5 ja CH 600), mis siis et katt ja lambda ka küljes olid.
  24. Sest, et 20mm flantsi on vahel Ja kõrge auto pole see ikka mingi valemiga 195/55 oleks paras sinna, visuaalselt jääb suht samaks ja lahendab hõõrumise mured, kütust võtaks ka grammi vähem
  25. Üks vähe räsitud kupee oksjonile sattunud: http://www.osta.ee/bmw-316-36810551.html

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.