Hüppa postitusse

GTA

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis GTA postitas

1. Esiklaas - lihtne lugu - tihend paika, klaas sisse ja kiilu ettevaatlikult pessa tagasi. Tihend on metallprofiiliga, nööriga tirides venitab selle välja, servad loperguseks ja ei pruugi enam vett ka pidada.
  2. Värv jäi 308/3? Alguses mainisid pärlat, metallikut vms Teised värvid on mulle isiklikult nii ja naa aga värske kärtspunane ilma igasuguste efektideta ja paari kihi lakiga on ikka über alles.
  3. No aga kui doonoriks oleks 3L rida kuus turbobensukas, tehasest? Mitte isearetis? See on lihtsalt eksootilisem valik, kuid jõunumbrid - ma ei ütleks et seal nüüd nii ilmsed vahed on. Küttekulus ilmselt küll, kuid moodsad mootorid ja tänapäevane mootorijuhtimine on vaks vahet sellega mis 25 aastat tagasi, samamoodi nagu need vanemad diislid nii kärmed ja ökod polnud midagi. Suured diislid on kättesaadavad, vanasti oligi ainuke alternatiiv oma M20-le diisli vänt või B27 alumine ots sebida Aga midagi öelda targemat pole ka, endal pole midagi ette näidata, lihtsalt arutelu jätkuks
  4. GTA vastas urmas90 teemale, kohas Veljed - Rehvid
    Kuulutuse pildilgi on näha ET tempel 37 . Teine kuulutus kus 7,5 numbriks, on samalaadne loogikaviga
  5. GTA vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Surudes jah, kui ära tahad saada siis tõmmates ja kui tulla ei taha siis natuke plastkõrvakesi painutada millegiga.
  6. Põlle kõveraks plaanid sõita siis ma võin sulle pisikõverustega punase asemele anda
  7. See on kõik inimeste kivinenud eelarvamustes kinni. Üks tuttav vanamees raiub nagu rauda, et saksast ei saa autot tuua, kõik mootorid on kohviks sõidetud kiirteel. Vot hollandist tuleb tuua, neil pole kiirteid. Samas ostis ise Dalingerist (!) Passati, millel rool oli reaalselt tükkideks murenenud ja kõik muud viited suurele läbisõidule, odo ilusti 180 000. No ja ei usu, et võibolla ei pruugi ikka päris õige LS olla. Lihtsalt mõttetu on mõne asja osas inimestega vaielda, igaüks usub seda mida tahab. Kurb, et ausat autot ei õnnestu müüa nii lihtsalt kui mõni rahvalegendi asi kokku langeb - st läbisõit üle 250 000, päritolu midagi peale itaalia, saksa, belgia, hollandi või liikluskindlustuse minevikus mingi väiksemgi kõks kirjas. Loll saab kirikus ka peksa, kogu jutt lühidalt kokku võtta
  8. A ma nägin selle masina eile ära Aastakäigu kohta ikka liiga sile (tekitab liialt kadedust), väga hea leid ja tore et omanik kavatseb ikka algupärasena seda hoida. Salong on eriti maasikas, istmed on väga kenasti üle tehtud nahaga, polstrid-plastikud-armatuur kulumata ja sirged-terved. Mõnus
  9. GTA vastas group teemale, kohas Probleemid
    Surve mootoris? Kulunud rõngastega pääseb osa rõhust karterisse ja see omakorda surub õli karterituulutuse ja klapikambri kaane toru kaudu sisselaskesse. Mõõda silindrisurved ja peale seda pilt selgem. Kas küünlad on ka õlised?
  10. Punane silt ja tavalise välise kuuskantpeaga õlipunnid viitavad jah, et tehases täideti see kast ATF-iga. Sisekuuskandiga, rohelise sildi või ilma sildita kastid võtavad GL-4 süntõli. A no ühele ulguvale 5-käigulisele Lada kastile panin TAP-i sisse, kui käike välja pilduma hakkas, viisin Bollverki remonti. Tehti ilusti korda, üleandmisel öeldi et tore, et enne ikka neile tõin kui päris banaanikoori sisse pressima oleks hakanud
  11. Rahakoti raskusest sõltuvalt võib isetegemise asemel tolle vidina lausa osta http://www.ebay.ie/itm/Adapter-with-Polyurethane-Bush-90-ShA-Large-Differential-BMW-E34-to-E30-Drift-/182016842092?hash=item2a610c996c:g:rsIAAOSwabhUV4OB Usun, et tulevikus saab E30 kaante lõppedes sellest hädavajalik toode. Lihtsalt teadmiseks, ma ei aja peale midagi
  12. Kui mingi 3.91 või 3,73 ülekande otsa komistad ja korpus pealt nelja poldiga, siis vahetaksin hea meelega samaväärse E34 kaanega 3,46 ülekande vastu :P See mulle natuke liiga kiire. E34 pooltelje flantsid sobivad otse E30-le, erinevalt E28-st näiteks. Tagakaane kinnituse võiks meisterdada näiteks selle halli diiselkupee näitel mis siin foorumis on, ei pea tingimata originaalkaant miljoni euroga ostma. Grimesi müüdav differ oli visko, ja müügis enam pole ka.
  13. Kas iX-il see swap nii lihtne on kui tagaveolisele M50 panna? Lubage kahelda.
  14. ebay-st saab, pole üldse defka kaup http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xe30+side+repeaters.TRS0&_nkw=e30+side+repeaters&_sacat=0
  15. No kas auto on käes ? Teema algas sellega, et homsest olen autoomanik. Mind huvitaksid pildid kapotialusest, mis tootja torukolle seal pesitseb?
  16. Kui tagumist ukseliistu vaadata siis see kuulub 4-ukselisele. Esiots on süvendiga et ust avades eesmisele sisse ei sõidaks. Aga kuidas selt pildilt touringu tagaluuki tuvastada? Äkki on sedaan toorikuks olnud?
  17. BMW kastikas sobiks ka sinna rivisse OK, tegelikult on see Piaggio Quargo/Tata Ace
  18. Kõige targem, yeah right, pigem kõige tüütum. Mul sama marki masin ja samad probleemid. Olen otsinud neid samu torusid, tüübleid, difreid, salongitükke, pihusteid jne jne Tüübleid ja muud kraami leiab ju varuosamasinate küljest ka. Seda enam et palju asju pole tihti e30 spetsiifilisedki, saab teiste bemmide küljest kah. Lugesin teema otsast läbi nüüd, veits liiga palju mulisen siin küll, peab madalamat profiili hoidma
  19. Plastikud on õiged, tüüblid valed Nendel käivad veel plastikkraed ka pleki sisse vastuseks. Mugavam kasutada, muud vahet nagu pole. Selle kahe kaasapandud vidina point on ühendada õhufiltri kastiga ja kui on vaja tuletagune kate ära võtta siis on võimalik need paika jätta. Sul ABS ka peal? Igavene nikerdamine on filtripoolset katet paika toppida, kui selle pump ees on
  20. Kasutatakse veel E90 vedrutaldrikuid ~10mm madalduse saamiseks sama vedru ja amordi juures.
  21. GTA vastas siimp teemale, kohas Varuosad
    https://hlautoosad.ee/?page_id=10&m=40&typ_id=37&pg=10101&g=10843&g2=10637#p3261350_4125661 Uus poolakas kliendihinnaga 26 euri, istuvust ja kvaliteeti ei oska kommenteerida aga vähemalt on olemas suhteliselt taskukohane alternatiiv.
  22. No aga väga paljudel rullidel on need ovaaliaugud duubeldatud ka aknalaua pleki sisse - nagu mul. Nii, et ostja kindlasti leidub. Mul on aga heleroheline rulooga aknalaud, millel orig. kõlari augud ja mitte ei raatsi ovaali auke sisse teha. Nii, et kui keegi tahaks orig. suuruses kõlareid panna siis ostku see ja tehku minuga vahetust
  23. Tundub, et suurem osa roostest on salongi kogunenud veest, näha on et kõige madalamad kohad põrandal ja konstruktsioonides on läbiva auguga. Ehk siis katkise katusega kuskil lageda all seisnud pikemalt.
  24. Lihtsaim variant - kasuta nii aeglast peaülekannet kui maanteesõidul kõrvad välja kannatavad Kuigi ma ei tea mis sel M10 mootoriga autol originaalis seal all on juba. Mootoriga tehtavatest nippidest on elulisim esiteks teha korralik väike hooldus: otsi ja kaota väikesed õhulekked, asenda värsketega süüteküünlad (õiged vahed kindlasti!), -juhtmed, jagajakaas ja rootor, õlid-filtrid (õhk ja bensiin!), lase süüde paika panna stroboga ja veendu et jagajal mingeid lokse poleks aga samas vihid ja vaakumid funksiks nagu ette nähtud, massid lihvi ka puhtaks. Usun, et saab paar grammi särtsakamaks küll.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.