Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 02.04.2016 kõikidest kohtadest

1. Lisan siis mõned pildid ja juttu juurde Algatuseks on kokku tellitud miski hunnik pudinaid H2 .. Hinnaliselt kokku vast miski 1500-2000€ vahel Piltide järgi ei saa nagu õieti arugi mis seal maksab.. Suurem osa on igasugu erinevaid tüübleid, klambreid, uksetiftid, ukselingid, uued märgid ette taha jne jne jne Pilt vähe udune küll... Aga miskid pildid pudinatest Sellel pildil ei ole päris kõik originaalid jupid (esituled, xenonid, diffri puks) Varem juba ostetud mudru Üks tellimus on veel lisaks H2 tulemas alles.. Ja ühe peab veel mingiaeg tegema Aga nüüd siis auto tegemistest ka vähe.. Kindlasti suudaks siin pildimaterjali kõvasti rohkem lisada, kuid kisuks liiga kirjuks. Seega sellised üldisemad pildid Enne kokku panekut sai natuke tehtud eeltööd jällegist.. Tööjärjekord vähe vale olnud küll, kuid mis parata Parem kui tegemata jätmine Ühesõnaga sai siis liivapritsiga puhtaks lastud keevitus lapid ja rooste alged Seejärel happekrunt ning peale tavakrunt Seejärel liivast ja tolmust suurpuhastus ning oli aeg mürasummutust tegema hakata.. Nimelt siis läks enamjaolt kasutusse kahe kihiline pigi/müramatt koos.. Kus vähem ruumi sinna kas siis ainult pigimatt või müramatt. Eesmärk auto võimalikult vaikseks saada, et ka maanteel mõnus oleks kulgeda. Nüüd oli järg sealmaal et põhjamatt sisse ning sai hakatud tasapisi komplekteerima Ahi sai ka pulkadeks kistud, sai kõik vajalik üle käidud ja puhastatud ning uued tihendid. Et kõik klapid, trossid jms töötaks tõrgeteta.. Lisaks ka puhuri kopsik müramatiga üle mähitud Ei hakka nüüd päris igast pisiasjast ka pilte ja juttu välja tooma, kuid on palju pisiasju mis üle käidud, uuenduskuuri saanud või uute juppide näol välja vahetatud. Kuna uksed olid täitsa paljaks roogitud, siis sai ustel liisturing külge pandud (välised liistud ja vahepostid said kõik uue poolmatt musta värvi),lisaks siis pigimatiga algust tehtud (läks 2 kihti osaliselt pigimatti ja lisaks müramatt) M-Tech 2 küljelaiendid jms tasapisi tee autokülge leidnud.. Kongiklaasid ja tagaluugi klaas külge liimitud Ning tasapisi tagantpoolt kokku laduma hakatud Tagaots juba hakkab ilmet võtma 8) Plaanis ka avalaksule jõuda.. Mootori poolepealt küll kahjuks ei jõua selleks ajaks kõiki plaane teostada mis mõttes mõlkusid .. LÕPETUSEKS ! Suured suured tänud Eix-ile kes selle kogu komplekteerimis jamaga hetkel tegelenud on !
  2. Selle koha peal kus on toimunud ruumi kindlasti selleks pole, niisamagi mahtusid autod häda vaevu ära
  3. 1 punkt
    Tervist Sai siis mõeldud pikalt et tahaks oma igapäevase auto kõrvale ka mõnda hobi masinat. Kaalutud sai mitmeid eri variante ja lõpuks langes otsus ikkagi e30-ne peale. Paar kuud hoidsin siis pakutavatel masinatel silma peal ja lõpuks hakkas silma siis üks punane 320 touring. Pärast kahe nädalast kaalumist ja mõtlemist, sai siis masin erinevate inimeste vahendusel ja kaasabil minu õuele. Kahjuks masinast ühtegi tervikut pilti ei saanudki teha sest enne suutsin ta laiali tõmmata.
  4. Terekest klubikaaslased ! Kaua kaua aega mis ma endale E30 ihaldanud olen. Sai siiski lõpuks üks ligi võetud Nagu pealkirjas siis mainitud, on tegu diisel isendiga.. Keegi vist olevat kunagi natuke pumpa ja rõhku näppinud. Iseenesest liigub täitsa viisakalt kuid mõningad asjad tahaks üle vaatamist siiski.. (palju ülerõhku, turbo olukord jne) Kere olukord on rahuldav.. Juhiuks mäda, ja esimesed tiivad vähe hapud (mõlkis ja ka roostes alt otsad) Muidu kere väljast kõik originaal värviall mis on hea (väljaarvatud kapott) Ning tahaks lähiaajal kindlasti kiiremaskorras poleerimist. Sest värv jube tuhm... Salongipoolepealt siis mõned kuud tagasi õmmeldud istmed, rool jms. Sillad.. Muidu vaiksed ja ilgelt madal (karter 7cm maast umbes) Tagasilla suured puksid tahaksid vahetust ja vist ka diffri padi. Ees siis el aknad, kompu, m.tech 2 rool, udukad ees, must lagi (tahab külgepanemist) Ostes oli algselt kohe siis karteri põhi katki... (omanik proovisõitu tehes sai teetööde alal pihta asfalti servale) See sai ajutiselt keemilise metalliga ära möksitud. Ja ootab Eix-ipoolt saadetavat uut karteripõhja Siis peaks mõtlema natuke selle Makita madalduse asendamisele. Natuke oleks vaja kõrgemaks saada, või siis coilid panna. Hetkel siis tundub ka laadimisega mingi kala. Nimelt laadimine väga nõrk. Kondekas on taga bagassis olemas ja sealt näitab siis 13.4 laadimiseks kui tarbiaid taga ei ole... 12.2 kuskil koos tarbijatega.(tuled, makk, puhur) Kas hakkavad harjad otsa saama ? Paar pilti ka siis hetkel. Lähiajal teeb uued ja paremad Sisu pilt eelmiselt omanikult Temapoolne tsitaat ka ( Korralikum kunstnahk äärtes, keskel Jaguar tüüpi riie, ehk midagi alcantara sarnast keskel ) Hakkan ka siin esimeses postituses arvet pidama juppide ja tegemiste kohta Läbisõit ostes : 331 438km ----------------------------------------------------------- Kindlustus 3 kuud : 71€ Karteri põhi + genekas : 40€ Toe Camber tagasilla tallad : 30€ Ristid tuledesse 2 komp : 20€ Udutule klaas vasak : 16€ Velgede + Karteripõhja klaaskuulprits : 35€ Õli poolsünt (10W40) 8L : 35€ Roolilatt E36 : 30€ Sillastend : 30€ Vedrud orig korralikud : 30€ Veel õli 8L : 35€ LSD Differ 3.25 : 300€ LSD Õli 2L : 60€ Püsika kang orig uus : 45€ Turbo Rõhu reg jubin : 15€ Rõhukell : 75€ Parem udukas : 30€ Chip : 100€ (hetkel veel lõpule viimata) ---------------------------------------------------------- Kütuse paak El katuseluugi mootor + juhtmestik jms Mootorialune plastik/kate Tõmbekonks keeratav ette B piilar, C Piilar Pagasi luugi kõik plastikud Jalamatid orig tumedad Orig neerud Kokku 110€ ---------------------------------------------------------- Kütusepaagi Vedrudee Liivaprits : 30€ ---------------------------------------------------------- Pagasi kõik ilusad/puhtad uued katted (väljaarvatud akukate) Pagasi ruloo kaardin Esipõll 2 ribiga Parem esitiib Kokku 65€ ---------------------------------------------------------- Udutuled 2tk Esi V piduri support Neerud (kinnised) Orig rattavõti Uksepolstrid kõlarikohtadega (AudioFoocus.e kätetöö) Kokku 100€ ---------------------------------------------------------- Esimesed orig (A) tiivad 2tk : 20€ Esimesed tumedad suunatule klaasid : 20€ Kojamehe hoovastik : 15€ Spido plokk : 15€ Tiibade, esipõlle klaaskuulprits : 30€ Käigukst : 35€ ---------------------------------------------------------- Eelsüüteküünlad 6tk Pingeregulaator/harjad Geneka rihm Tagasilla suured puksid Kokku 110€ ---------------------------------------------------------- käigukast 40€ lainurk peegliklaas kõrvalistuja oma 5€ laesangasi, peeglisirmid jms 2€ kohtvalgustiga peegel 150€ M-Tech 2 spoileriring 650€ El kat luugi süsteem 70€ Kõrgsurvepump 60€ Pumba kontroll 60€ Need vidinad kokku : 1037€ ------------------------------------------------------------ Esitiivad (klokkerholm) 2tk Juhiuks kasut Klaaskuulpritsiga nende puhastus Valuveljed 18" Uksetihendid Need vidinad kokku : 348€ KOKKU : 2932€ + 450€ (umbkaudne summa allpool mainitud osade hinnast) Kõike seda nodi siis ostetud pmst klubikaaslastelt Tänaks siinkohal siis teid kõiki kellelt midagi saanud olen. GTA, Eix22, Siim, Leks, Renxx, Elav ---------------------------------------------------------- Hetkel veel täpne arveldus tegemata kuid olemas ka juba: Uued esituled (depo) Xenon kit lähikatesse 4300k H2 tellitud ja juba kohal. Kojameeste all olevad plastikud Uued BMW märgid ette/taha Uus õlikork Tulede tagused plastikud + sinna kuuluvad kinnitustüüblid Neerude/võrede kinnitus klambrid Käsipiduri rem komplekt (vedrud jms jubinad)
  5. Nüüd siis ametlikult E30 ridades tagasi. Päris kaua otsisin ja jahtisin FL cabriot. Küll oli võimalus leedust osta, küll külastas mõte saksamaa reisist. Vahepael oleks äärepealt ostnud Kerti (m20b20) cabriot, kuid lõplikult kokkulepele me ei saanud (tegelt auto on ju PFL, mis mulle üldse ei meeldi) Talvel ma loobusin, kuna polnud eriti aega otsida. Seda autot käisin eile vaatasin, täna oli juba minu nimel. Autost siis lähemalt: Mootor autol on päris hea. Tiksu pole, minek ka hea. Käike vahetab korralikult. Istmesoojendused töötavad, soun system tundub et töötab ka, pole eriti süvenenud sellesse, eks varsti uurin lähemalt. Vahetamist tahab diffri puks, esi kondid. Plaanid autole siis suured. See suvi vist midagi erilist ei toimu, aga sügisel talvel läheb vist suureks tegemiseks. Hetkel ei hakka kirjeldama mis plaanis, vaatame mis saab. Esimene pilt siis nende velgedega millega autot ostsin. Kohe õhtul kruttisin teised veljed alla ja jäi päris hea minu arust. Auto on madal ka, ring siniseid vedrusi, ja nende velgedega veits riivab tagakoobast. S210A ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS ) S240A LEDERLENKRAD S300A ZENTRALVERRIEGELUNG ELEKTRISCH S354A GRUENKEIL-FRONTSCHEIBE S375A STOFFVERDECK ELEKT.MECH.SCHWAR S380A HARDTOP-VORBEREITUNG S423A FUSSMATTEN IN VELOURS S428A WARNDREIECK S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER S510A LEUCHTWEITENREGELUNG ABBLENDLICHT S556A AUSSENTEMPERATURANZEIGE S660* BMW BAVARIA REVERSE RDS S675A BMW SOUND SYSTEM S682A RADIOANTENNE AUTOMATISCH L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG
  6. Tere Nüüdseks kui mitu kuud olen E30 foorumis olnud kasutaja, tekkis mõte teha ka teema. Eks ikka selleks, et endal hea ülevaade ja samuti teistel tore lugeda. Alustan algusest.. Miks neiu üldsegi huvitub/tegeleb autodega? Kuna olen väikesest saadik kõrvalt vaadanud, kuidas vend ja sõbrad autosid putitavad, tekkis ka endal suur tahtmine teha näppe õliseks ja proovida midagi, mis paneb silmad särama. Niisiis, alustasin autospordiga ja käisin võistlusel kuskil 4-aastat (autoks ei olnud E30 vaid Honda Civic) - sealt on ka tulnud minu autohullus! E30 sai soetatud 2015.aasta kevadel ning siis oli üldsegi esimene sõit mul sellise isendiga. Ausalt öelda, esimene reaktsioon oli, et järgmisel päeval läheb auto müüki, kuna teises kurvis tahtsin juba liiklusmärke maha sõita.. Kuid see mõte kadus järgmisel päeva, kui sai proovida E30 tõelisi palesid Tegu siis 325e 1986.aasta kupeega.. et siis mootoriks 2.5, 141kw. Värvuseks on tumehall. El lisasid pm pole - ainult peeglid. Vigu leidub, mis vajavad tegemist, aga sellest räägib juba jooksvalt
  7. Tervist! Kriban vähe oma liikuri kohta kuna sõber cabrio omanik Pärnust väitis, et teema foorumis pidavat tõstma oluliselt masina aktsiaid. Tegemist siis mikromootoriga sedaan E30 fl-ga. 75kw. Saksast toodud 09.2003a ja siin olnud valdavalt vanema härra kasutuses. Viimane TÜV on olnud masinal 2010 aastal. Ls. on mnt-ameti kodukalt vaadates 211700km. Seda ma ei oska õelda kas läbisõitu enne Eestit on keritud või mitte. Masin oli nagu üks vana E30 olema peab. Tiivad, karbid, katuseluuk ja paljud muud kohad roostes ja ka mõningad augud siinseal. Autol oli ka kesklukk mille otsustasin eemaldada kuna mootorid nägid kahtlased välja. Iseenesest igasugune manuaal tehnika mulle meeldib sellise klassikalise auto puhul rohkem kui elektrooniline. Auto uute velgedega üpris kõrge ja nii see jääbki. See minu kiiks Võimalik, et tulevikus mingisugune jõhvikas ka kapoti alla, aga selleks tuleb ennast veel veidi harida. Õnneks siin foorumis tarkust kuhjaga. Masinal tehtud tööd: Vahetatud on: *parempoolne esisilla õõtsa -kesk sarniir -otsa sarniir -sisemine rooliots -sisemise rooliotsa kaitsekumm -välimine rooliots -stabika varda ots *vasaku poole -sisemine rooliots -sisemise rooliotsa kaitsekumm -välimine rooliots -stabika varda ots -tagalaagrid -parem tagumise piduri survesilinder. -karteripõhi -karteripõhja alumine tihend -mootori õli -taga diffriõli -õlifilter -bensiinifilter -õhufilter -õhutoru (see jäme kummist..) -jagaja kaas -jagaja rootori ots -kõik kõrgepinge kaablid (5) -küünlad (4) *kereplekkidest vahetatud: -uus "esipõll" -uued esitiivad -vasak,parem karbid (täispikkuses) -esiuste alumised servad -keevitatud parem ja vasak tagakoobas -juhi jalgade alune vasak nurk -kõrvalistuja poolne jaglealune nurk. -esi koobaste nurgad vasak,-parem. -aku alune koht -tagumise veoaasa ümbrus -ustesse ja karpidesse on lastud korrosioonitõrjet -kivikaitse kiht -põhjaalune mastiks -uus "esipõlle" alumine plastik servaliist -esiamortide laagrid -esiõõtsade puksid -valged suunatuled -vasaku poole sarniirid -käigukastiõli -generaatoririhm
  8. Masinale sai mõnda aega tagasi ka liistud, polstrid ja muud vidinad külge timmitud, aga laepolstri paigaldusega kaasnes suuremat sorti motivatsiooni kriis. Pärast kahte nädalat garaazist eemal olemist on seis selline, et põhimõtteliselt oleks auto sõiduvalmis kui tagumised piduritorud külge saaks ja mõni jupp veel, aga no see laepolster...Tule taevas appi!!!
  9. Ei viitsi varuosalehtedel siblida - ega ei mäleta mis need tweeteritega kolmnurgad ustele maksid? Mul küll selliste asjadeni veel väga pikk maa minna aga ikkagi.
  10. Päris palju uusi ja ilusaid detaile.
  11. Lisan veel enda poolt seda, et mõni droonimees võiks kindlasti drooni kaasa võtta. Nagu olen osadele maininud, siis võiks autodest teha kirjapildis E30 ja teha drooniga sellest video/pilte (muidugi kui seal leidub nii palju ruumi, et bemmidega selline asjandus moodustada).
  12. 1. Ma uurin, kas vectorid alles, siis saab ikka. Eelmine kord olid kleebised Pro Bono, seekord kahjuks ei saa. Seekord võiks olla ka need special kleebised (parima häälega, originaalseim jne). 2. Kas selle suure telgi saame ka? 3. Kõik võtke oma GoPro'd, droonid, hiina GoPro'd, kaameramehed kaasa. Eriti vinge oleks, kui saaks selliselt, et kõik, kes (nt Tlnast või Tartust või Pärnust) koos tulevad, saaks sõidust ka mõne klipi. Ma eelmine aasta telefoniga proovisin filmida, aga no paha hakkas kvaliteedi osas.
  13. Midagi sellist nägin viimati "Viimses reliikvias", aga kui funktsionaalsus on peamine ja mugav, siis mis seals ikka. Istmed on E36?
  14. Miks sellist nalja keegi teeb üldse Kujutan ette, et need on vabavoolufiltrid, mitte suure läbilaskevõimega ,kus 3bar koguaeg seljas. Mis takistab normaalse asja kasutamist?
  15. Esimesed sõõmud värkest kevadist õhku. Lae poroloon läks kere kermeetikuga lakke tagasi, sellepärast need kaikad seal toestamas. Mõõtsin natuke ratta asetusi ka. Esimesed kambri plaadid tuleb keerata ringi, ehk viia ratast natuke taha poole. Esiotsa kuskil 2cm madalamaks ning tagaotsa 3cm madalamaks. Taha 8mm flants tuleb asendada 15mm flantsiga, siis peaks jääma väga hea. Panin küll vana mootori juhtmestiku hetkel peale aga süda ei anna rahu....ning lasen siiski teha täiesti uue juhtmestiku.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.