Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 06.03.2016 kõikidest kohtadest

1. 4 punkti
    Tehke see ka kleebisena, et saaksime oma teiste autode külge panna, siis pole nii häbi sõita
  2. 2 punkti
    Äkki keegi soovib vahetada. Huvi korral saab täpsemat infot, auto pole uus. Sobib nii juurde maksmine või odavam pluss teie poolne komp. E30 peab olema R6 mootoriga. Pakkumised PS.
  3. 188-d peaks nagu kestma. Need väikesed lähevad katki. Minu käes hakkab sinna nüüd 4. differ alla minema, see teeb keskmiselt 1 - 12 000km peale. Nagu õli vahetus Armatuuris kollane põleb siis differ undab ka. Sel aastal oli jälle nii..
  4. 2 punkti
    Selliseid võtaks mitu tükki, saaks rullikate peale kleepida Eix ka ilmselt
  5. Rahakoti raskusest sõltuvalt võib isetegemise asemel tolle vidina lausa osta http://www.ebay.ie/itm/Adapter-with-Polyurethane-Bush-90-ShA-Large-Differential-BMW-E34-to-E30-Drift-/182016842092?hash=item2a610c996c:g:rsIAAOSwabhUV4OB Usun, et tulevikus saab E30 kaante lõppedes sellest hädavajalik toode. Lihtsalt teadmiseks, ma ei aja peale midagi
  6. E30 diffrite tabel: http://www.e30zone.net/e30zonewiki/index.php/Differential Oleneb kumb 188 e34 diffri korpus see on - kas kinnituspoldid on küljepeal või üleval (nagu e30-l) Tagumise kaane peab niikuinii e30 diffri oma panema, mis maksab rohkem kui see differ. Grimes müüb (müüs?) siin foorumis 3.91 lsd koos õige kaanega 200€. Ma millegipärast arvan, et tegu on visko lukuga mõne ix-i alt.. aga mine tea, võib-olla on tõesti torsen..
  7. Typ 188 otsa lõpevad sis alati saab ka panna ju typ210 diffri alla
  8. 1 punkt
    Äratan selle teema taas üles! Saatke oma ideid ja kavandeid. Joonistage kasvõi põlve otsas või saatke juba valmis logosid, mis meeldivad ja ehk tuleb kuskilt hea idee millegi tegemiseks. PS! Keretähise kirjas logo soovitan ära unustada. Seda ei saa kasutada riietel ja üldse piiratud kasutus sellel.
  9. Kui kellelgi huvi siis pakun jälle pildistamist. Peamiselt Tallinna ja Tartu kandis. (Saaks ehk 2017 kalendrisse mõned lumised pildid)
  10. Arvestades tagakaante hinda siis polegi ulme kallis midagi
  11. Kui mingi 3.91 või 3,73 ülekande otsa komistad ja korpus pealt nelja poldiga, siis vahetaksin hea meelega samaväärse E34 kaanega 3,46 ülekande vastu :P See mulle natuke liiga kiire. E34 pooltelje flantsid sobivad otse E30-le, erinevalt E28-st näiteks. Tagakaane kinnituse võiks meisterdada näiteks selle halli diiselkupee näitel mis siin foorumis on, ei pea tingimata originaalkaant miljoni euroga ostma. Grimesi müüdav differ oli visko, ja müügis enam pole ka.
  12. Eix, mis ülekandega diffrid muidu 325i all käivad originaalis sa paned peast kindlalt ? http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=56&t=247197&p=15146182&hilit=TYP188#p15146182 50.- on sihuke aga see veidi aeglane. Läheb e34 oma otse alla ?
  13. Meil on erinevad käigukastid, seega otsime õnneks erinevaid diffreid Ma soovitan võta see 2,79 ära, mis pakuti sest see teeb sama välja kui minu autol oleks 3,44, ehk see sama mis mul praegu ongi. Sinu auto on võimsam ka ja see minuarvates ideaalne ülekanne Ma olen eelmised diffrid kõik EBK-st saanud tõesti 20-30 vahel, aga väikesed. Ma ei loodagi, et siit nüüd otseselt midagi tuleb, aga paljud loevad mu teemat ja on mullle alati teada andnud, kui sellist kraami kuskil liigub Selle eest olen loomulikult nõus tunduvalt rohkem maksma. Ülekanne võib jääda 3,45 ja 3,73 vahele.
  14. Oujeeee Meil igatahes kuupäev bronnitud ja ootame edasiseid juhtnööre
  15. 1 punkt
    Ilmselt jääb kasutusse pikaks ajaks siiski vana logo, kuna siiani pole mu arust ühtegi mõistliku ideed tulnud. Kuid ka vana logo on selline, mida ma enda autole ei kleebiks mingil juhul. Siiani olen arvamusel, et üks parimaid logosi, mis e30ne puhul erinevates maades palju levinud on taoline, ja ühtlasi teeb ka klubi foorumi leheküljele reklaami ja annab teada, et mis maalt masin on:
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.