Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 17.02.2016 kõikidest kohtadest

1. Mul oli üks nädalavahetus au vanema ZJ Jeep Cherokeega sõita. Ulme. Üle 90 maanteel kurvides tundus kahtlase väärtusega ettevõtmine, kallutasin niigi vastu. Kütusekulu ehk 5,4L moto vms kohta norm (30,3 linnas), maanteel sain mingi 250km jooksul 13-14 peale, kui ökotada. Väänet oli meeldivalt, aga kuskil allosas linnas foori alt foori alla tallates. Rohkem väänas ikka kütust paagist, kui asi seda väärt. Sellise tarbimise juures peaks summutites põleva kütusega juba lisareaktiivjõud olema. Kojameeste nuppu otsisin vihmaga päris pikalt ja tundus üldse ohtlik kogu see nupupaigutus. Üks asi meeldis ka - väike laekompu näitas kompassi kui peaks ära eksima
  2. Kuna mul hetkel peale E30 muud autot ei ole ja ma seda soolaga ei retsi, siis sõidan juba teist päeva töökaaslase Patroliga. Õudneeeee! Vett, vilet ja metsa näinud vana 4x4 ei ole ikka minu rida, aga tuleb ära kannatada vist., ega jalgrattaga parem ei ole tööl käia.
  3. Internetis müües on pildid olulised, eriti veel kasutatud kaupa müües.
  4. mõnus kabi oled, et müüd :/ katsu ikka alles hoida
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+03:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus