- Vastuseid 119
- Vaatamisi 12,7tuh
- Loodud
- Viimane vastus
Teemas enim postitanud
-
grimes 40 postitust
-
eix22 14 postitust
-
extreme327 7 postitust
-
GTA 5 postitust
Populaarsed päevad
Kõige populaarsemad postitused
-
Lisan paar pilti mis said hilisõhtusel ajal suht pimedas tehtud.. Ei ole jõudnud uusi valges teha ei ilma ega vabaaja puudumuse tõttu. Paar pilti ka tegemise hetkel
-
Buumer ka peaaegu et nüüd siis valmis Sai siis omaloomingut tehtud ja miskit proovitud
-
Mõni värske tänane pilt
Terekest klubikaaslased..
Sai siis vahepeal soetatud siin veel üks E30.. tegelt lausa kaks, kuid ühe jõudsin juba maha müüa.
Kuna mu teine rull seeaasta valmis ei saa, hakkasin pahaaimamatult teisi rulli kuulutusi vaatama.. siis juba autosid endid vaatamas käidud ja kuidagi see Ix siis sai ära toodud.
Nimelt see isend E30 325IX oli samast foorumist. Müüs teda " Kaarel "
Sai vaatama mindud.. hind sai parajaks räägitud ja ära ta toodud saigi.
Auto oli pool aastat seisnud.. Summuti rippus ja üks tagauks ei jäänud kinni jms. Tõin ta siis treilapeal ära esialgu kuna üv ja kind ka puudu. Mõne tunnijooksul sai kiirkorras sumbuti kuidagi taas ülesse ja ukselukusti maha kakutud ja ära puhastatud/õlitatud. Hääled sisse ja proovitiirule.. Veermik täitsa vaikne kuid miskit undab ainult.. pole jõudnud täpsemalt süveneda.
Järgmisena mis kohe imelikuna tundus, et kohapeal manööverdades kukub rattaid kakkuma. Nagu oleks ala kempi differ.. aga ta teeb seda nagu kõigi ratastega ( kas vahekasti torson vms tal seal ka on.. kokku keevitatud ? )
Kuna ma üleelmist omanikku teadsin (sõbranna) siis temakäes oli juba siuke lahendus tükkaega olnud.
Lisadest 2x el aknad
El Katuseluuk
Kohtvalgustitega peegel (ei tööta tulukesed)
Bensupaak lekib.. üle 20L ei kannata väga panna. (kui kellegil pakkuda uut paaki siis võite teada anda)
Külge on siis pandud ette M-tech 2 replika stanks.. tagumine orig M-Tech 2
Nagu ikka Ix-i laiendiring.. Orig tiib kaheosaline (M-tech või mis ta ongi ???)
Sõites tundub ,et see 2.5 on kuidagi natukese uimasevõitu.. ei ole nii terav kui nad muidu on. Seda täheldas ka mu sõbranna kes temaga kunagi sõitis.. et on erksamatega sõita saanud nagu ma isegi.
Algselt arvasin siis et mootor järelikult hõre.
Sai siis komp ära mõõdetud silindrites...
1 - 12.75 bar
2 - 12.10 bar
3 - 12.40 bar
4 - 12.75 bar
5 - 12.40 bar
6 - 12.75 bar
Kuna näidud tunduvad üllatavalt ilusad siis peab kuskil miskit muud peituma.
Kas nukkvõll ümmarguseks kulunud.. hammasrihm miski hambavõrra mööda..
Või kuskil kütuse süsteemis mingi puudujääk.. kuna avastasin ka võõrkeha bensurõhuregulaatori.
Lisaks siis veel tühikäik kadunud. Lonkab kuskil 500-800 pöörde vahemikus.. Külmast peast käima pannes kuskil 10-20 sekundit suudab viisakalt käia.
Kuna arvatavasti sõidan ma temaga ka talvel.. Siis hetkel oli veel aega tegeleda natukese roostega.. Väljast oli päris palju juba pindmist roostet välja roomanud. Tuli see veel õigel ajal peatada.
Sai siis lahti kakutud ja eeltöö eelnevalt ära tehtud.
Kuna endal on väike värvitöö firma siis saab seal vähe teise värviga ta üle värvitud. Värv siis vedelal kujul peale kantav kuid kuivab kummiseks/kileks.. Hiljem on eemaldatav (maha tõmmatav) Kuna endal on siin pikemat aega olnud mõttes, et teha üks auto vähe teistsugusema värvilahendusega. Ala erinevad värvid/mustrid jms... Seega kui kellegil on põnevaid värvilahendusi pakkuda võiks jagada ideid
Lisan lõpetuseks mõningad pildid ka.
Algsed pildid siis kohast kust ära sai toodud.. (muidu seisis taustal oleva katuseall)
Tagantpoolt
Ära tuues..
Jõudis garaasi lahkamisele ja eeltöödele
Miski eeltöö käigus
Juba lõppfaasis
Kodulehte selle sildijärgi ei ole veel mõtet otsima hakata kui keegi peaks huvi tundma. See veel valmimisel... Kuid on olemas firmalehekülg hetkel juba FaceBookis nimega " PlastiPaint " Saab jälgida veel mõningaid teisi töid.