Hüppa postitusse
Postitatud
comment_2853

nädal aega tagasi toodi siis mulle õuepeale pusle :lol:

e30 kupee mis(mina sain nii aru)on kellegipoolt lahti võetud,keretööd on tehtud,siis on edasi müüdud ja järgmine inimene on autot edasi teinud. pannud peale mootori 2,7ETA ja käigukasti,vedanud ka ära juhtmed.siis sai ka temal vist jõud otsa ja nüüd üritan mina seda autot kokku panna.

reedel sai ta käima pandud ja tuli kohe suurem isu autot kokku panna.laupäeval käisin paar tundi ümber auto,lihtsalt ei osanud kusagilt pihta hakata,lõpuks jõudsin nii kaugele et põhjamati pesin enamvähem ära,lasin ära kuivada ja toppisin sisse,istmed ka(isegi juhi iste pole kulunud)

tekkis kohe mõte et proovisõidu võiks ära teha,kardaan alla ja sõitu

aga nii lihtne se ka ei ole.kahjuks ei sobinud kardaan leevendi otsa ja nüüd mõtlen et kumba uut vaja oleks kas kardaani või leevendit.

autol pole mitte ühtegi lisa :D vähemalt mina pole leidnud midagi sellist mida lisaks nimetada,vähemalt keskluku,el aknad aj vast ka el.luugi tahaks küll leiutada mingiaeg sinna.

siiamaani olen avastanud ja olen täiesti kindel et mul oleks vaja osta laepolster(must)

parempoolne tagumine tuli

siduri silinder mis käigukasti küljes on

bensupaagi luuk

esistange(kuigi tahaks mõlemad stanged mingi klaaskiud jama vastu vahetada)

summuti on ka puudu

usun et vajaminevate asjade nimekiri täieneb ka :D ja kindlasti jääb palju asju ka üle sest auto oli nii ääreni kraami täis kui ta sain.

pilte vast teen järgmine nädal mõne ja siis näitan teile ka enda autot.

äkki keegi teab,et kus tehakse odavalt piduri torusi sisi võib mulle õelda(pärnu,viljandi valgamaa) sest kõik piduri ja bensu torud lähevad vahetusse.

• Vastuseid 78
  • Vaatamisi 10,2tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

comment_1731
täna sai siis jälle eix22 juures käidud ja enda bemmile palju head ja paremat toodud.

starter,piduritorud stange ja veel väikseid jubinaid.

tänu sellele sai ka esimene sõit tehtud ;)

auto ehitamise tuju tuli küll tagasi nüüd.

nüüd peab summuti alla leidma

Mul endal vedelb summuti materjali. Ehk sobib http://foorum.e30club.org/viewtopic.php?t=20415&highlight=

Hinnd võiks kuskil 40.- kanti olla.

• Autor
comment_1265

täna tegin ka väga palju auto juures,panin juba ühe esimese piduri toru külge. siis avastasin et voolikuid pole veel ära tellind ja lõpetasin selleks korraks jälle töö.

siis läksin proovisõitu tegema,järsku tuli mõte et prooviks 5käiguga kiirendada,panin auto 1. käiguga liikuma,siis 5. sisse ja kaasi.

tekkis kohe mõte et miks sellel masinal üldse rohkem käike kui viies olema peab sest põhimõtteliselt kohapealt saab viiendaga minna ja kohe kiirendama hakata:D jube jõuloom ikka

comment_1258
täna tegin ka väga palju auto juures,panin juba ühe esimese piduri toru külge. siis avastasin et voolikuid pole veel ära tellind ja lõpetasin selleks korraks jälle töö.

siis läksin proovisõitu tegema,järsku tuli mõte et prooviks 5käiguga kiirendada,panin auto 1. käiguga liikuma,siis 5. sisse ja kaasi.

tekkis kohe mõte et miks sellel masinal üldse rohkem käike kui viies olema peab sest põhimõtteliselt kohapealt saab viiendaga minna ja kohe kiirendama hakata:D jube jõuloom ikka

Autost pilte ka leidub ? :)

• 3 nädalat hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...
  • 2 kuud hiljem...
  • Autor
comment_36231

päris kaua vedeles niisama ennem kui puudutatud sai,jut natuke aega tagasi sikutasin ta lumehangest välja ja panin puhuri sisse,vast sulab suurem lume jama maha pealt ja saab garaazi ära panna auto,siis nädalavahetustel tasakesti nokitseda ja loodetavasti ikka ennem lume sulamist ikka ülevaatus ja värvimine ka ära teha.

• 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_38180

siduril oli nii tühine viga et ei julgegi kõva häälega välja õelda mis viga oli :D häbi hakkab.

aga vähemalt on korras nüüd sidur. vast tuleb jälle tuju peale et ikka ehitama hakata.

aga asju on ka palju puudu.

summuti

laepolster

el.akna tõstukid

ja võiks olla tagumised lahti käivad aknad.

kui kellegil on midagi pakkuda nendest asjadest ja hind väga suur pole siis võib märku anda.

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_39359

augu puurimine oli 2 minuti töö ja ilusti sain sõrmega kätte selle pulga.

loomulikult sai täna esimest korda päris teepeal ka ära käidud (L):D

summutit oleks vaja,ei usu et külarahvale see hääl meeldib ja ega ei ole just kõige parem olla,kui kõik heitgaas salongi tuleb :lol:

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_40375

jälle 1 ilus üllatus, tahtsin netis kindlustust ära teha autole et külavahel julgem sõita oleks. aga ei saa teha ,ütleb et valed andmed aga kõik sisestan õigesti

(auto on veel minu nimele kirjutamata)

kas auto õige omanik saab auto maha kanda kui auto dokumendid ja paberid kõik on minukäes.

kas netis on mingi selline koht kus on kirjas ,et miks nii on :D

comment_40376

Kindlustuse värk ammu muutunud. Kindlustuse saad aind oma nime peal autole teha, või siis kindlustust vana omaniku nimel pikendada.

355AKD

Mark: BMW

Mudel: 316I

Esmane registreerimine: 1987

Kehtivad ülevaatused: Korraline (kehtib kuni 07.2010). Sõidukil puudub kehtiv korraline ülevaatus. Piiranguid ei ole.

Muudetud , muutis erxx

• 2 nädalat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.