Hüppa postitusse

Kes, kus ja keda nägi

Soovitatud postitused

Postitatud (muudetud)

oo7 eile mitu korda õhtul linnas - pirita teel ja järvevanal, risto21 ülemistel, punane cabrio ülemistel ja kedagi nägin vist veel

Muudetud , muutis Leks
Postitatud

Kellegi roheline kabriolett vuras mulle täna vastu kuskil Türisalu lähistel, kui nüüd ei eksi. Ja Keila-Vasalemma vahel tuli samuti kabriolett vastu (ehk Leks ?). Viskasin käppa kah ja pandi samuti tähele  :) Lisaks oli keegi oma E30-ga Türisalu pangal aega veetmas. Kõrvalistuja taipas minu autost tervitada, kuid ma oma hajameelsuses sel korral õigeaegselt ei reageerinud. Suvel ikka liigub neid toredaid masinaid.

Postitatud

Kellegi roheline kabriolett vuras mulle täna vastu kuskil Türisalu lähistel, kui nüüd ei eksi. Ja Keila-Vasalemma vahel tuli samuti kabriolett vastu (ehk Leks ?). Viskasin käppa kah ja pandi samuti tähele  :) Lisaks oli keegi oma E30-ga Türisalu pangal aega veetmas. Kõrvalistuja taipas minu autost tervitada, kuid ma oma hajameelsuses sel korral õigeaegselt ei reageerinud. Suvel ikka liigub neid toredaid masinaid.

Mina olin pangal, tõstsin kipsis käpa kõrgele õhku :D Kabrio juhti ei jõudnud tervitada kahjuks.

• Meeldib 1
Postitatud

Eile roheline touring mingi maru bling-bling veljega Viljandis Tartu tänaval. Keerasin ise Mazdaga nina eest alla järve äärde...

Postitatud

Mõni nädal tagasi nägin Paides musta FL kupeed (606AYD) ja paar päeva tagasi jäi Järva-Jaanis silma must sedaan, mille pagasiluugil 325iX embleem.

Postitatud

Täna hommikul põristasin Jõgevatreffi laagrist minekut ja Kuremaa lossi taga seisis tumesinine/lillakas facelift cabrio, number polegi enam meeles, aga viisakas auto tundus... kuna tsiklijopest annab seda nutikat nutitelefoni kätte saada, siis ei viitsinud pilti ka teha.

Postitatud

Täna hommikul põristasin Jõgevatreffi laagrist minekut ja Kuremaa lossi taga seisis tumesinine/lillakas facelift cabrio, number polegi enam meeles, aga viisakas auto tundus... kuna tsiklijopest annab seda nutikat nutitelefoni kätte saada, siis ei viitsinud pilti ka teha.

See oli kohe päris kindlasti minu cabrio

Postitatud

Eile õhtul 20.30 paiku nägin Raplas HEPA tanklast mööda sõitmas punast cabriod. Viimasel hetkel märkasin ning tepselt ei saanud aru kuid, minu arust oli m-tech 2.

Postitatud

Ma nägin ka seda paarpäeva tagasi.Org.Alpine velg oli ka all veel .

Tume metallikroheline kupee hetkel Pärnu mnt-l Nõmmel. Päris kena.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus