Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Nii ta on, peame ikka seda ka meeles, et modede käes on võim ja nad on kõikvõimsad.. meil kasutajatel pole mõtet sõna sekka öelda.

Aga jah, vaakumvõimendi klapp puudub üldse :D M20 oli teine süsteem seal, tuleb meelde, pean sealtküljest klapi noolima.

Igatahes,niipalju selgunud,et see m50b25 mootoriga tumesinine touring,mis myygis oli,kuulus isikule,kellelt dimon4ik asjad sai,sellel touringul minult varastaud filter ka kyljes.auto eelmise omaniku kirjeldust kuulates oli see sama,mis politsei mulle raakis kunagi,et neil kahtluse all ja istub eeluurimises kinni,aga kuna tookord asju ei saadud temalt,lasti ta vabaks,eks nyyd ole naha,mis saab.

Teinekord tuleb nalja tehes näpp püsti tõsta. Mind taheti siinsamas foorumis analoogse nalja eest ära skalpeerida aastad tagasi. Kohatu nali lihtsalt. Anna andeks kui Su tundeid riivasin. Eks ma järgmine kord katsun vähe suurema huumoriprisma võtta läbi mille vaatan. :beer:

img8871v.jpg

Kuhu Renxi vana hea bat-mobiil jäänud on?

Muudetud , muutis Aigar

Viimati oli see suve lõpus kasutaja Hendri käes veel, aga nagu ma aru sain müüs ta selle edasi, aga siia pole see omanik ära eksinud :D

Muudetud , muutis Magnus

Audi vs BMW

2009 aastal ilmus Audi a4 bänner, mille sõnum oli "Sinu samm, BMW".

Kõrvuti ilmus BMW bänner, mille peal oli M3. Bänneri sõnum - "šahh ja matt" :)

ad.jpg

on jah. 2k euri ja esimesed uksepolstrid olemas. ehk tagumises saab poole hinnaga :D

Homme vaatan enda kastid üle, mul ka vedeleb 2tükki.

Mille alla neid 260 kaste pandi?

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus