Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Pühapäeva õhtupoole sõitis üks ilus punane M-tech touring 325i embleemiga Tallinn-Tartu mnt-l mööda minust, keegi foorumist? Hääled olid maitsekad.

Sinu postituse sisu koosneb küsimusest ja väitest "Mis kell ja mis suunas? Ise samuti liikusin mingi aeg sel trassil Tallinnasuunas"

Selgelt ju pakud enda autot võimalikuks huviorbiidiks, mida Indrek võis näha.

Pealegi minu postitus väidab ainult sinu kuudi 325 embleemi puudumist...

Tra,

Ostad E30 sõidad ooradesse.

Järgmine päev oled siin autahvlil ja loodad, et ema ei loe seda foorumit.

Tahaks ikka kodus ka tussiall käija.

mingi kirja viga on kuskil vist...

Keegi madaldusvedrusi ei taha vahetada? Sai enda autola alla pandud, aga madaldas rohkem kui vaja, umbes -60 arvan. Mul oleks -40 vaja. Nii, et madaldushundid teeme vahetust. Ainult tagumisest jutt.

Muudetud , muutis antc

typ 188 tiffer käis liivapritsis ja paistab et flantsi vahelt on ikka liiva nätuke sisse läinud ja se paha paha..

pesen tiffrit diisliga seest või milline teguviis ennast õigustaks?

lisaks soovitage mõnda simmeri poodi tallinnas

Mario: Jh tal on siin foorumis ka kasutaja. Pärisnimi on Tanel Tõrvik ;) pärit ise tallinnast. Muru olevat seal katusel vähemalt 600km vastu pidanud ilma, et oleks pidanud kastma :)

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus