Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

oli vää?

igast viskod ei kontrolli iga ratta pöörlemiskiirust teiste suhtes. ainult mina ise olin veojõukontrolliks.

natuke lollusi ka, e30le liiga kõrged vanad rehvid vajasid hävitamist

Kes iganes Sa oma rulliga mulle täna Laagris vastu sõitsid ja lehvitasid, siis võta arvesse, et ma ei jõudnud reageerida. Just olin ärganud.

Ma ausalt oleks vastu lehvitanud, aga ei näinud ka pointi aknast välja kargamisel ja siis lehvitamisel.

Kes iganes Sa oma rulliga mulle täna Laagris vastu sõitsid ja lehvitasid, siis võta arvesse, et ma ei jõudnud reageerida. Just olin ärganud.

Ma ausalt oleks vastu lehvitanud, aga ei näinud ka pointi aknast välja kargamisel ja siis lehvitamisel.

Ega ma märkasin ka Sind viimasel minutil :D jõudsin käpa veel kiiresti visata :D.

Vist oli see reedel pigem :D

Muudetud , muutis MairoG

Kas 316 TEV vms must tuuring valgete mim velgedega on foorumi pill :D? Sai vanaaasta õhtul valga Maxima ees nähtud :)

Kas nüüd võib rpm maha lasta vaikselt juba?

Mis päev träna on üldse ja mis päev oleks okei maha lasta.

Korra olin kaine ka tegelikult hommikul, hästi korraks.

Mis siis muidu uudist?

Oi kurja hommikul tegin silmad lahti kerisin kardina üles kokku ja ossa kurja :D taveast sajab drifiti mida on paksult maas juba :D oujeee.

KRT mix Tüv tegemata on tahaks hullama minna :D

oih ,sorri,minu viga,,link jäi lisamata :)http://www.rtsauto.com/ ja see eelmine jutt siis juurde. Ei tea kas on siit juba läbikäind,kindlasti osad teavad osad mitte, aga tundus suht huvitav lehekülg-eriti see DIY osa ning Interesting stuff.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus