Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

guugeldasin sellist sõnaühendit nagu "asi on maitses" ja kaheksas pildiotsingu tulemus andis sellise vahva nostalgilise pildi.

Palavad tervitused Eixile :D

11f614790366.jpg

Igal talvel ju mingi kogus sõidukeid ära uputatakse värske jää peal- täiesti normaalne talve algus :D

E30l tahavaatepeegli küljes kohtvalgustid mingi väga levinud asi vist ei ole??? Kui üldse tehase asi olemas selline?

Selle peegliga käib komplektis juhe peeglijuurest juhi kõlari taha (läheb katuseraami ja A piilari seest)

Sai selline asi Eesti juurde veetud :)

kellegi is rändas soome ja kellegi m tech toodi asemele,loodus tühjakohta ei salli :)

Muudetud , muutis sass

Kui kellelgi on huvi oma autost pilte teha, siis võib minuga PM-i kaudu ühendust võtta ;) Enamus ajast olen Tartumaal, kuid liigun ka mööda Eestit ringi :)

Muudetud , muutis karlk

Kui kellelgi on huvi oma autost pilte teha, siis võib minuga PM-i kaudu ühendust võtta ;) Enamus ajast olen Tartumaal, kuid liigun ka mööda Eestit ringi :)

Jätame meelde.

Üldiselt olen ma vägivalla vastu, aga mõnes olukorras on see suisa möödapääsmatu.

Pmst küll, aga väga edukalt ja kiiresti kütab soojaks. Omal suurele mersu veokale vahele pandud, millel eelsüüteküünlaid pole.

Ma arvan, et sellega peab päris kaua kütma, et mingi soe sisse saada. Mootori saab selle vidinaga võib-olla isegi aja peale soojaks, aga ma kardan, et salongi sa sellega küll ei küta. Mul on e46-l Webasto peal ja see 5,2kW energiat, mis lubatakse, et eraldub näeb ikka kurja vaeva, et mingigi soe tuppa/mootrisse saada. Peale poolt tundi Webastot on mootor kergelt leige ja salongki mitte just väga soe, aga aknad sulatab lahti. Salongivent jõuab praeguste külmadega selle jahutusvedeliku päris korralikult maha jahutada mida soojendatakse. Kui salongi ette soojendada pole eesmärk siis võiks isegi proovida.

E46-l ei saa salongiventi kinni ka panna, sest see sulgeb ka need kuramuse elektrilised klapid ja ringlust pole. Siis kuumeneb webasto üle ja lülitab end välja.

Mul pole tähtis kas salongis soe on jne. käima pannes hakkab kohe ju ringlus tööle ja kui auto on juba 200m sõitnud puhub sooja kindlasti juba tuppa ka.

Lihtsalt mootorit ennast vaja soojas hoida.

Kui see vidin tõesti ok on siis võin selle rahus osta ja ära proovida.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus