Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Raul on tuhvlialune :D

MÖLA! :D

juhtus hoopis nii 1210295749.jpg

väärtuslikum kraam läheb juppidena minema ja ülejäänustega saab lumel libiseda :D

m-tech nodi päris korralik peal. stanged, liistud, sisu(sportivnõje poolnahk), must lagi, 16" velg, valged suunad jne.

Muudetud , muutis RaulA

jep...müüjale pakuti isegi rohkem plekki...aga olevat öelnud, et on sõnapidaja ja müüs küsitud, ehk siis 350euroga :)...väärt ost!

Norm vana, mitte nagu paljud(ka siin foorumis liikunud selliseid jobusid). EBK lõi see auto huvitavate müügipakkumiste teema kihama korralikult :)

Kuulutuses küsitud hind oli 380€. Täna kui ma helistasin ütles 400€ ja võta dokumendid kaasa, et saaks kohe ümber vormistada. Küsisin mis kellaaja kokku lepime(kuna naine autoga tööl)? Ütles :"tunni jooksul". Ja kuna ma olen täiskohaga hästi teeniv lapsevanem, siis 5 minutiga sebisin hoidja teispoolt linna kohale ja autojuhi, kes mind Tartusse vedas. Terve tee peksis pulss iga € eest mis ma välja käisin. Joppas tõesti.

Appi!

Kuskohast ma saan vin koodi järgi tehase varustuse teada?

WBACA91090JF25646

viimasel ajal kõik müüvad autot aga seda, seda, seda kaasa ei saa :D

Muudetud , muutis pcdj

Hm miks sa juppideks teed selle auto on nii otsas we?Pildilt ei paista nii hull ju et juppideks peaks t6mbama .

Hm miks sa juppideks teed selle auto on nii otsas we?Pildilt ei paista nii hull ju et juppideks peaks t6mbama .

välimistest plekkidest pole midagi järel. Karbid on kõvad ja pagassipõhi ka enam-vähem normaalne. All pole veel käinud.

Tahtsingi talveks põllupeale lõhkumiseks tagavedust, aga originaal M-tech stangedega poleks eriti mõistlik. Tuled-klaasid kõik terved, loodetavasti jäävad ka selliseks :D

matuuu - saatsin vastuse.

Rahvas. Kas keegi on tellinud või teab kedagi, kellel on DARE RS replika veljed ?
Või pole keegi neid veel Eestimaa pinnale tellinud ?

Huvitab just vastupidavus ja kvaliteet..

http://www.ebay.co.uk/itm/BBS-RS-STYLE-ALLOYS-STAGGERED-8-5-9-5J-4X100-4X108-5X112-5X120-15-16-17-18-/170969563988?pt=UK_CarParts_Acc_Wheels_tyres_Trims_Car_Rims_ET&hash=item27ce948354

Muudetud , muutis 001WSK

Kas kellegil on laenata rulli vedamiseks jäika ühendust ? Või auto vedamiseks mingit huvitavat asja ? 

Rahvas. Kas keegi on tellinud või teab kedagi, kellel on DARE RS replika veljed ?

Või pole keegi neid veel Eestimaa pinnale tellinud ?

Huvitab just vastupidavus ja kvaliteet..

http://www.ebay.co.uk/itm/BBS-RS-STYLE-ALLOYS-STAGGERED-8-5-9-5J-4X100-4X108-5X112-5X120-15-16-17-18-/170969563988?pt=UK_CarParts_Acc_Wheels_tyres_Trims_Car_Rims_ET&hash=item27ce948354

pidid normid olema,kuskilt kõrvu jäänud siuke jutt.aga millega eesti saad need? seal kirjas et eestisse ei saadeta,inglismaa sisene kuller vms.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus