Hüppa postitusse

Hetke hind on odav,tõenäoliselt alla 640.- seda kätte ei saa.Kas einar on seal juba oma pakkumise teinud? Hetke viimane pakkuja on einar111.

• Vastuseid 3,3tuh
  • Vaatamisi 790,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Tarisin selle auto oma garagesse ja head pole seal miskit !pole ûhtki tetaili mis pole tefektiga kaugelt jh viisakas aga tegemist vãga palju kel huvi võib kirjutada räägin lähemalt. Aga muidu jh kel k

• Pead ei saa soola perspektiivis anda, aga eks kere seisukord räägib enda eest ning kirikuõpetajast juttu polnud. Hinna määrasin selle alusel, mis kõige paremini liikurit mulle sümboliseerib. Mõnele me

• Miks sa iseendast kolmandas isikus räägid?

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Minu silmis ära rikutud auto.Okei, arusaadav, et ringraja söiduks tehtud, kuid milleks see E46 "stail" M3 stange oli vaja sinna ette pookida ? 30000.- $ on palju selle eest.Oleks tegemist originaaliga, siis vöibolla jah.Kuigi originaali vist nii odavalt ei saagi enam ?

Sõber müüs oma selle zenderi ringiga pilli maha. Uus ostja ei saanud midagi head, sest transportides lagunes bemmil esisild ära. Eks ta nüüd juppidena müüki läheb.

Sõber müüs oma selle zenderi ringiga pilli maha. Uus ostja ei saanud midagi head, sest transportides lagunes bemmil esisild ära. Eks ta nüüd juppidena müüki läheb.

No ootame siis kuna nokkima saab hakata...

Pole sõpra kätte saanud, ma ise kahtlustan, et see "ostja" ei kasutanud või tal ei olnud seda keeratavad konksu. ja pani kuhugi halva kohapeale kinni. Täpselt ei ole veel kuulnud.

No ootame siis kuna nokkima saab hakata...

See kolmene minu käes nüüd.Sillatala on läbi mädanenud,auto soojas garaasis ja läheb taastamisele.

See kolmene minu käes nüüd.Sillatala on läbi mädanenud,auto soojas garaasis ja läheb taastamisele.

Edu sulle selle pilliga, sõbral seisis ta aias ikka väga mõttetult. Kahju oli vaadata.

huvitavad stanged. Mingi Hartge, Alpina vms edition? Või home-made edition?

Piltidet tundub tõesti kere väga heas korras olevat ja välimusel pole ka väga viga. Kui bussi müüdud saan siis lähen vb vaatama. :)

Äkki on lihtslt flantsidega nii palju velge väljapoole toodud, et kui keerata käib ratas rohkem koopasse.

Muudetud , muutis Chulo

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus