Hüppa postitusse

Hetke hind on odav,tõenäoliselt alla 640.- seda kätte ei saa.Kas einar on seal juba oma pakkumise teinud? Hetke viimane pakkuja on einar111.

• Vastuseid 3,3tuh
  • Vaatamisi 790,7tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Tarisin selle auto oma garagesse ja head pole seal miskit !pole ûhtki tetaili mis pole tefektiga kaugelt jh viisakas aga tegemist vãga palju kel huvi võib kirjutada räägin lähemalt. Aga muidu jh kel k

• Pead ei saa soola perspektiivis anda, aga eks kere seisukord räägib enda eest ning kirikuõpetajast juttu polnud. Hinna määrasin selle alusel, mis kõige paremini liikurit mulle sümboliseerib. Mõnele me

• Miks sa iseendast kolmandas isikus räägid?

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Kahjuks jah olude sunnil peab masina maha müüma,vaja kiiremas korras suuremat masinat,universaali vms.

Järelkasv ? :roll: :P

se tuuning eemaldada ja tuli ottsa panna igaks juhuks,saaks ehk asja isegi sellelt,tundub et esipõll ka täitsa alles.

mida diislit, andke andeks aga kellel tuleb siuke idee valmistada selline p****s preparaat ja pärast julgeb sellise ka õue ajada et pite teha ja vähe sellest ka netti panna ja võibolla isegi julgeb ta sellisega ringi sõita, mina ei julgeks. Aga noh minupoolt oleks lühidalt...Ema, anna padruneid !

On selline auto siis las ta olla, maitseid erinevaid.

Ma ei tea kuidas teiega lood aga ise pean küll tunnistama, et endalgi selline eluperiood läbi elatud kui selliste masinatega uhkusega ringi sõitsin :P

To Lauri1: Su vana rulla on pika ringiga keila jõudnud:) hetkel põhja keevitamine ja kui tahad oma vanat masinat näha võid julgelt külla tulla:D

• 2 nädalat hiljem...
võtsin auto müügist maha ja müün parem s4 ja e30 jääb ikka endale.

Kamoon, loogi¹ ju? :D

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus