Hüppa postitusse

Hetke hind on odav,tõenäoliselt alla 640.- seda kätte ei saa.Kas einar on seal juba oma pakkumise teinud? Hetke viimane pakkuja on einar111.

• Vastuseid 3,3tuh
  • Vaatamisi 790,7tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Tarisin selle auto oma garagesse ja head pole seal miskit !pole ûhtki tetaili mis pole tefektiga kaugelt jh viisakas aga tegemist vãga palju kel huvi võib kirjutada räägin lähemalt. Aga muidu jh kel k

• Pead ei saa soola perspektiivis anda, aga eks kere seisukord räägib enda eest ning kirikuõpetajast juttu polnud. Hinna määrasin selle alusel, mis kõige paremini liikurit mulle sümboliseerib. Mõnele me

• Miks sa iseendast kolmandas isikus räägid?

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

õtleme nii, et minu masin läks ka sinna auko koos toomisega niiet soovitaks kui kere ja katus OK on

muidugi see, et 2x el istmed ja 4x isme soojendus :D see nüüd küll reaalne vist pole, mina ei tea et oleks aga jah :D

http://www.auto24.ee/used/1012943

Miks keegi ei osta?

Ise käisin aasta algul seda Leedus vaatamas. Tol hetkel jäi äri ära, kuna differ oli nii õhtal, et koju ma sellega poleks kuidagi tulnud. Aga nüüd pidavat differ vahetatud olema ja mootorgi hooldust saanud. Kere oli üle keskmise hea, kergeid roosteplekke leidsin eest alt tiivanurgast. Sisu oli nagu keskmine e30 sisu ikka, iste narmedas. Tol momendil oli summuti ka veidi lõrr ja õhulõdvik mootorisse mõrane, mis pani ta tühikäigul veidi raputama. Roolilatt lekkis. Muide, masinal olid kunagi nivooamoridid, süsteem pidi väidetavalt peal olema, amordid ise vahetatud.

Aga toorik on hea ja hind on hea, mis see roolilati vahetus siis ära ei ole. Ostaks ise, aga kolmas auto ei hakka rahakotile. Paha oleks ka, kui varuosadeks läheks...

Mille poolest viimased kaks huvitavad pakkumised müügiplatsilt on?Või keda need huvitavad?

viimane roheline oli mingihetk oraanzide plekkvelgedega,auto oli hõbedast värvi, 2.0 automaat ja väga roostene...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus