Hüppa postitusse
Postitatud
comment_55172

Hei e30 fanaatikud :) Olen ka juba suhteliselt lapsepõlvest peale omale e30 ihaldanud ja aastal 2007 üks mul ka oli, paraku siis olin veel ilma lubadeta tattnina ja müüsin ta maha peale poole aastast ringi paarutamist. Siiamaani sai sügavalt kahetsetud seda lollust, aga detsembris sai siis järgmine rull ligi võetud ja nüüd on sellega rahu majas.

Tegu siis 316i kupeega, millel 1.6 73kw mootor PEAKS olema, mina ostsin ta suht poolikuna siiski. Mõnesmõttes hea, kuna see mootor sinna poleks jäänud nagunii. Kindel veel pole mis mootor sinna tuleb, aga hetke pakkumistest domineerib 2,3 liitrine 110kw pada.

Aasta on vin koodi järgi 89 lõpp, aga kuna passis on 90 siis seda ka kasutan teema pealkirjas :D

Aga mis siin ikka, rohkem pilte, vähem möla.

Kuni üleeilseni ta veel seisis, kuid siis sai garaasi sulama aetud ja eile sai juba natuke tegutseda. Kuna ehitan seda tööjuures, siis mingit igapäevast updeiti siia tulema ei hakka, aga nädalavahetuseti üritan ikka tegutseda maksimaalselt.

0100982095a04ef.jpg

010098212701849.jpg

0100982177c87cb.jpg

Sai siis kohe nina laiali tõmmatud, et hakata vaikselt roostet likvideerima.

0100982243c2c49.jpg

Nina vasak pool on õnneks suhteliselt heas korras ja paistab, et piisab vaid korralikust harjamisest ja rooste eemaldamisest, parem pool tahab rohkem keevitamist. Sai kohe relakas sisse löödud, et asja liikuma saaks :)

0100982295e30fd.jpg

0100982343df092.jpg

0100982379fa83b.jpg

Eilsega paraku rohkem ei jõudnud, niiet järgmiste uuendusteni ;)

Nii hea kui halb kriitika oodatud kuid arvestage sellega, et ma teen üldiselt ikkagi nii nagu ma ise tahan :D Kui just pole mingi tõsiselt hea soovitusega tegu.

• Vastuseid 82
  • Vaatamisi 8,9tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Ma millegipärast ei usu, et uut e30 kusagilt osta saab   St okei, ostan a'la 3k euri eest selle väga sileda ja korraliku e30.. sellist värvi nagu mul plaanis on, ei ole rulla selga pandud ehk siis

• Mul ka hea meel, et selle auto omale ikka lõpuks said, see E30 haigus on suht parandamatu ja pole mõtet vastu punnida Et siis rahapuu kasvaks ja vilju kannaks, viitsimise taha sul tegemised õnneks va

• So.. sai siis viimati välja lõigatud ussitus ka plekiga asendatud. Ja töökaaslase tehtud kaunistus ka..

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_56735

Koristasin eile garaasi.. täna ajasin bemmi garaasi.. ja siis tulid pätid ning lükkasid auto külili :(
01012984856d50a.jpg

Kui ta juba külili oli :D siis sai hakatud altpoolt lahti harutama teda
01012984337bab4.jpg

Paagis loksus isegi midagi.. niiet valasin kanistrisse
0101298447c0555.jpg
Esmapilgul vaatasin, et keski sinna apelsinimahla valanud aga pikemal vaatlusel jõudsime järeldusele, et ilmselt tegu seisnud bensiiniga :D

Tagasild :D Hetkel selline mõte, et hakkan vaatama e34 silla poole :)
0101298489ef7b8.jpg

• Autor
comment_56796
Pildid võivad petvad aga näha küll ei ole et auto ja põranda vahel midagi oleks.

Hoolikalt vaatad siis näed telliskive, ees karbi juures ja taga koopas poolraami vastu. Teiseltpoolt on rehvid katuse serva all, niiet jah, polegi nagu muud öelda :D

• Autor
comment_56800

Ei ole neil häda midagi seal, tellis ei ole otseselt karbi all vaid karbi otsa all, st seal on siuke sirge koht mis jääb esitiiva taha peitu, tundub, et ongi mõeldud telliskivi jaoks :D

Tundub, et inimestel pole ikka loomingulist mõtlemist kuidas autot toestada külje peal olles nii, et auto viga ei saaks. Kes arvab, et külgepidi maha visatud ja mis sada imet veel :D

• Autor
comment_56852

Täna sai natuke põhja puhastatud
0101327963b11c1.jpg

Sai compacti paak ostetud prooviks, et äkki istub alla :D Muidu oleks timm, aga raibe on natuke paksem rulla paagist ehk siis jääks ülejäänud põhjast allapoole välja ulatuma..
0101327967deef6.jpg
0101327965def46.jpg

Ei teagi nüüd veel mis teha.. paaki kõige madalamaks kohaks ei tahaks ja  sügavamale paigaldamiseks oleks tööd ülemõistuse palju, samas originaal on üpris mäda ja korralikku leida suht võimatu normaalse raha eest :roll: Tuleb mõelda natuke.

• Autor
comment_56950

Ma millegipärast ei usu, et uut e30 kusagilt osta saab :D

St okei, ostan a'la 3k euri eest selle väga sileda ja korraliku e30.. sellist värvi nagu mul plaanis on, ei ole rulla selga pandud ehk siis üle värvida tuleb niiehknaa, sama ka minu 400 eurise pilliga. Veermikuosa on tavaliselt ikkagi juba vana, kulunud(linnatsilliks ju ok aga kangutamise tuju tuleb siis ju vedel ikkagi), ehk siis see tuleks täpselt samamoodi üle käia nagu ka minu omal. Mootor stockiks ei jää niiet ka see vajab üle tegemist mõlema variandi puhul.. täpselt sama lugu ka salongiga.

Niiet andke andeks, aga ma pigem ostan 400 euriga endale auto mille ma ehitan üles nagu lego ja täpselt nii nagu ise tahan, mitte ei osta kordi kallimat pilli mille alla tuleb ikkagi sama kogus raha laduda :D Lisaks muidugi fakt, et minu jaoks on jupikaupa auto ehitamine oluliselt lihtsam kui see 2-3 kilo kokku ajada. Juba selle 400 euri pärast pidin sente kraapima aga e30 on seda väärt :)

See, kas tuleb odavam või kallim, on juba täiesti individuaalne stuff enivei, sest sõltub kui palju ise tehakse ja mis hindadega asjad kätte tulevad jne.

Muudetud , muutis Joel

comment_56970

See kere on niigi üle keskmise :D Kui vaadata teema alguses pilte siis oleks mõni ärikas näiteks selle mingi suvalise mootoriga komplekteerinud, veidi käepäraste vahenditega roostet peitnud ja võinuks seda ka ~mingi 1500e hinnaga müüa. Teine mees ostab siis selle suht kalli "korraliku" auto, tunneb rõõmu mõnda aega kuni avastab siiski ka roosteauke, auto hakkab rändkarikana järjest omanikke vahetama ja lõpetab kahe-kolme aasta pärast emeksis. Hetkel aga on aga võimalus kõik nii pedantselt teha kui omal viitsimist ja vahendeid jätkub, pole mingeid vabandusi võtta a'la, et mis ma sõitvat autot ikka lammutan :D

Teine hea asi on ka see, et ei lammutata mingit rariteetset masinat. Valus oleks ju mootoreid vahetada või relakas lüüa näiteks originaalkomplektsuses kollektsioneerimisväärtusega keresse et sellest oma nägemuse järgi midagi ehitada. Hästi säilinud iS näiteks või midagi taolist.

Kahju, et mu vana hall sedaan sinu kätte ei jõudnud ikkagi, see oleks ka hädasti taolist kereremonti tahtnud ja mine tea, ehk on ta elupäevad juba lõpetatud :D

• Autor
comment_57087

Sai siis veel üks suurematsorti roosteuss välja sõelutud karbist.
Ilgelt kulus aega, et sealt ümbert ilusti puhtaks teha kõik ja välja mõelda, kuidas asi teha, aga nüüdseks juba loob.

Kõigepealt siis relakas sisse
0101362167abc46.jpg

Esimene uus tükk külge
010136216974488.jpg

Enda elu lihtsamaks tegemise huvides sai üks kõvem tõstekoht tekitatud..
01013621733c3ea.jpg

Siis juba uus serv.. kahjuks selle alla jäävat serva ei jäädvustanudki enne uue tüki peale panemist :(
0101362177714fb.jpg
010136217927d7f.jpg
01013621897944e.jpg
0101362193fc357.jpg
0101362197b1c86.jpg

Homme tuleb siis see osa ära lõpetada ja saab edasi liikuda uute kohtade poole :)

comment_57156
Oi kui kaunis! Kui minul ka nii ilusti keevitus jookseks.. ja keegi nii häid tükke valmistaks ;)

Keevituse kohapealt ütleks, et enamvähem, aga alati saab ka ilusamat. Ja eks see harjutamise asi on, mida rohkem teha, seda ilusamaks saab tulemuse.

Töötan ettevõttes, kus rohkem õhema materjali keevitamist on (1.5-3mm enamus) siis ütleks, et elukutseliste keevitajate keevitus ikka ilus ja suht raske sellist tulemust saavutada...

Aga auto koha pealt tore vaadata, et keegi viitsib tegelda ja et asi ka edasi liigub :)

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.