TrvP Postitatud 2. juuli 2015 Jaga Postitatud 2. juuli 2015 Kes? Mis? Kus? Ma pidin varem lahkuma, sry. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Riho Postitatud 2. juuli 2015 Jaga Postitatud 2. juuli 2015 mitte sina vaid punane kuut Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
TrvP Postitatud 28. juuli 2015 Jaga Postitatud 28. juuli 2015 Kui homme ilma on, kas saame Le Coqil kokku ka? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
oo7 Postitatud 28. juuli 2015 Jaga Postitatud 28. juuli 2015 Mul ilged töö-ikaldused kaela tulnud. Next week tuleks küll, siis puhkus Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
TonT Postitatud 29. juuli 2015 Jaga Postitatud 29. juuli 2015 Järgmine nädal oleks tulija, hetkel auto värvis. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
TrvP Postitatud 29. juuli 2015 Jaga Postitatud 29. juuli 2015 Ma ise ka täna siiski ei jõua. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Riho Postitatud 5. august 2015 Jaga Postitatud 5. august 2015 Hetkel pole siin kedagi Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
matu665 Postitatud 11. august 2015 Jaga Postitatud 11. august 2015 See kolmapäev? Ilm ilus ju Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Kassu321 Postitatud 11. august 2015 Jaga Postitatud 11. august 2015 See kolmapäev? Ilm ilus ju Kui keegi suudaks stange naha ka sebida, siis oleks heameelega tulija homme . Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
-vr6- Postitatud 11. august 2015 Jaga Postitatud 11. august 2015 Oleks ka kindlasti tulnud,aga olen tööasjus lõuna osariikides. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Crawity Postitatud 12. august 2015 Jaga Postitatud 12. august 2015 Ma veeren peale 9 sat läbi. Varem kahjuks ei jöua. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tiit Postitatud 19. august 2015 Jaga Postitatud 19. august 2015 tulen täna ja võtan paar aknavänta ka kaasa Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
RaidoM Postitatud 19. august 2015 Jaga Postitatud 19. august 2015 Kedagi pole siin vōi ma olen vales kohas. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tiit Postitatud 19. august 2015 Jaga Postitatud 19. august 2015 Pool tundi istusin, siis arvasin, et igav pidu ja läksin koju. Rollumehed ei suutnud piisavalt meelt lahutada Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
RaidoM Postitatud 19. august 2015 Jaga Postitatud 19. august 2015 no selge. Siis ma ka rohkem ei oota. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Crawity Postitatud 26. august 2015 Jaga Postitatud 26. august 2015 Täna toimub midagi? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
-vr6- Postitatud 26. august 2015 Jaga Postitatud 26. august 2015 Võin ka läbi veereda,ning kutsun sõbra ka oma rulliga platsi Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
sass Postitatud 26. august 2015 Jaga Postitatud 26. august 2015 veeren ka ehk läbi Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
TrvP Postitatud 2. september 2015 Jaga Postitatud 2. september 2015 Tere Tallinna rahvasTäna vist päikest õhtul ei ole, aga kui ilm norm, kas keegi täna Le Coqile ka chillima? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
khaner Postitatud 2. september 2015 Jaga Postitatud 2. september 2015 Tulen vaatama. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
khaner Postitatud 2. september 2015 Jaga Postitatud 2. september 2015 Tundub et inimesed olid valesti aru saanud ja tulnud valede pillidega kohale ja istunud millegi pärast tribüünidele. Ühtegi e30t ei näinud, silma jäi ainult üks kena E31. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Crawity Postitatud 9. september 2015 Jaga Postitatud 9. september 2015 Täna toimub midagi? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
TrvP Postitatud 9. oktoober 2015 Jaga Postitatud 9. oktoober 2015 Harjumaa härrased, kas kõigil juba autod garaaži aetud ja katte all või jõuab veel 14. okt viimast korda see hooaeg kokku saada? Mis mõtted/ ideed? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
maxofsix Postitatud 12. oktoober 2015 Jaga Postitatud 12. oktoober 2015 Harjumaa härrased, kas kõigil juba autod garaaži aetud ja katte all või jõuab veel 14. okt viimast korda see hooaeg kokku saada? Mis mõtted/ ideed?Olen käsi, aga paremad ideed puuduvad. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
TrvP Postitatud 12. oktoober 2015 Jaga Postitatud 12. oktoober 2015 (muudetud) Kas on veel keegi huviline? Võiks ju korra veel kokku saada...Kuna keegi rohkem ei ole huvi üles näidanud, siis võtan vastu kolmapäeva õhtuks muu pakkumise vastu ning Le Coqile ei tule. Muudetud 13. oktoober 2015, muutis TrvP Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse