Hüppa postitusse
Postitatud

nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib :) et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia :)

• Vastuseid 1,8tuh
  • Vaatamisi 283,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Ühineks ka, kui plaanis miski miiting teha. Niiet, kas üürime suure villa või keegi sheerib oma maja, kus ees ilmselgelt suur parkla, saunad jne?

• Polnud matut seekord 

• Loodame, et järgmine nädal on rohkem osavõtjaid 😉

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• 4 nädalat hiljem...

Mul ilged töö-ikaldused kaela tulnud. Next week tuleks küll, siis puhkus :)

See kolmapäev? Ilm ilus ju 

Kui keegi suudaks stange naha ka sebida, siis oleks heameelega tulija homme :) .

Tere Tallinna rahvas

Täna vist päikest õhtul ei ole, aga kui ilm norm, kas keegi täna Le Coqile ka chillima? 

Tundub et inimesed olid valesti aru saanud ja tulnud valede pillidega kohale ja istunud millegi pärast tribüünidele. Ühtegi e30t ei näinud, silma jäi ainult üks kena E31. 

• 5 nädalat hiljem...

Harjumaa härrased, kas kõigil juba autod garaaži aetud ja katte all või jõuab veel 14. okt viimast korda see hooaeg kokku saada? Mis mõtted/ ideed?

Harjumaa härrased, kas kõigil juba autod garaaži aetud ja katte all või jõuab veel 14. okt viimast korda see hooaeg kokku saada? Mis mõtted/ ideed?

Olen käsi, aga paremad ideed puuduvad.

Kas on veel keegi huviline? Võiks ju korra veel kokku saada...

Kuna keegi rohkem ei ole huvi üles näidanud, siis võtan vastu kolmapäeva õhtuks muu pakkumise vastu ning Le Coqile ei tule.

Muudetud , muutis TrvP

Ma olen kahjuks kolmapäev tööl, muidu oleks käpp.

Nädalavahetus või 21.10 sobiks.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus