Hüppa postitusse
Postitatud

nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib :) et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia :)

• Vastuseid 1,8tuh
  • Vaatamisi 283,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Ühineks ka, kui plaanis miski miiting teha. Niiet, kas üürime suure villa või keegi sheerib oma maja, kus ees ilmselgelt suur parkla, saunad jne?

• Polnud matut seekord 

• Loodame, et järgmine nädal on rohkem osavõtjaid 😉

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Mõned inimesed ikka olid, aga samas kui pole väga kirjutatud kes mis tuleb siis korra võib ikka läbi sõita pea iga nädala on keegi ikka kohal.

Käisin poes ja imestasin,et niipalju rullikaid.Siis aga meenus,et kolmapäeval kuskil kogunete vms.

Kuna aga kedagi ei tea ilmselt seltskonnast ja pole suuremasi hängija ka siis seekord sai edasi koju sõidetud.

Ander,järgmine kord astu sekka sest keegi ei ole paha ja ära ei aja :)

Vaatan mõtlen :D kui kaaslane ka huvitatud on siis äkki tulen.

Aa et sellel üritusel kõlbab käia jh :lol:

Ma VIST kah homme viitsin end liigutada ja kohale tulla, polegi tervelt kuu kohalt käinud, kui välja arvata eelmine nädal :D

Kus kõik olid juba kella 21-ks lahkunud, peale ristot-i :lol:

Ma VIST kah homme viitsin end liigutada ja kohale tulla, polegi tervelt kuu kohalt käinud, kui välja arvata eelmine nädal :D

Kus kõik olid juba kella 21-ks lahkunud, peale ristot-i :lol:

No ma ei tahtnud alla anda ja nii vara koju minna :lol:

Keegi nõmme kandist läbi ei tule? Oleks küüti vaja Mustikapoole? täpsemalt siis kuskilt nõmme keskuse juurst vms.

Kui täna mingi kogunemine on kas kellegil on üle esilisa kinnitus klambreid :D

Oleks soov ikka nende vastu :lol:

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus