Hüppa postitusse
Postitatud
comment_117281

*Eimene registeerimine 1994

*Registeerimine eestis 2017

*Must lagi

*Pool sport istmed musta/lilla niidiga

*Katuseluuk

*Manual 

(*Near zero rust. Ok vb 1% kokku)

-----------------------------------------------------

Next goals:

60/40 madaldused✔

Bbs rs style veljed 16"

Toonklaas✔

Tumedad esituled 

-----------------------------------------------------

received_1402652986463157.jpeg

Muudetud , muutis Raix

• Vastuseid 91
  • Vaatamisi 9,1tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Tagasi tartu vahel   More than 13000km  PARANDAN 13K OLI SEE TRIP MAPI PEAL AGA KOKKU TULI 21K KMSja ... veepump andis saba s6itu segavatest vigadest. See et tagarattaid pidin vahetama tihti

• Vahepeal siis sai spainist jeed lastud ja saksamaale mindud. Pärast kuu aega seal olemist tuli väike puhkuse m6te ja nigunii oli objekt läbi saamas. S6itsime saksamaalt k6igepealt Rotherhami ja siis s

• Streets @ monaco ... 

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor
  • Populaarne postitus
comment_125160

Ei sheeri kuskil mujal lihtsalt siin e30 foorumis ja olen siit foorumist igast nippe ja asju teada saand auto kohta. Siit saab tarka n6u ja abi, fesari laikidega pole midagi peale hakata 😁 Nyydseks siis oleme kohale j6udnud ja tegemist oligi nii6elda relocationiga nii minimaalselt 6 kuuks jääme esialgu siia. 

K6ik oli improviseeritud, teadsime, et mis kanti tahame tulla spainis ja siis veel see et läbi saksamaa ei viitsi ka otse kohale lennata. Ja plan oli max tee peal olla poolteist nädalat aga kokku läks u 8 päeva. 66bimised said sebitud 1 öö ette airbnb'st ja nyyd siis tuleb hakata siin uut chapterit elama. Varem olin 5 aastat austraalias , aastake eestis ja nüüd siis hispaania. Kuidagi ei seedi seda eesti halli ilma ja päikesevaest kliimat 😐 

Enne s6ittu sai autol mootoris suht palju juppe välja vahetatud et tiginat poleks, õlid puksid isegi käisin ülevaatus punktis,et vaadake yle mis vaja oleks fixida kuna kaugel maal ei taha juppe vahetama hakata kuna venna garages sain t6stuki abiga k6ik kondid ja sarniirid ja puksid ära vahetada ühe hooga....  

20180331_172311.jpg

comment_125343

Kas mitte see vedrudega reostat või mis nime ta nüüd kanabki mitte läbi ei olle kui 4 aaste töötab ainult ja siis lõppuks sureb ka see . See on ka vendi mootori juures seal ,mootor ise võib täitsa elus olla minul oli igimuistsel ajal selles prob.

• Autor
comment_125346

Ma tegin siis natuke youtube researchi ja sealt v6is ja välja lugeda et mootor v6ib terve olla aga mingi asi(reostat?)mootori all? mis seal kontakte edasi annab v6ib oksudeerund v6i siis omadega läbi olla... siin kaugel maal veel see jama et mul pole t66riistu, ja pole väga kohand inimesi kes ingliskeeles räägiks seega selle parandamine v6ib olla kaugel veel 😀 aga one day it will be done 😁

• Autor
comment_125542
5 tundi tagasi, hiis ütles:

Said vendi tööle või?

Ei ole saand. 😂

K2isin täna lammutuses kysivad 50 euri selle eest. Eks peab maha v6tma ise selle ja siis talle näitama et ta saaks samasuguse anda. Kuigi ta kysis, et kas kindel et mootor on katki, äkki on nupp vigane? Aga nupp peaks terve olema, sest kui ma nuppu keeran siis nagu mingised klickid hakkavad käima kuskil armatuuri taga/sees iga teatud intervalli tagant.. seega tuleb kuskilt need v6tmed sebida ja maha kakkuda salongi mootor 😁

• 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_126206

Such as victim!

Et siis parkisin auto ära ükspäev ja üllatus üllatus kui auto juurde läksin next day siis oli suprise motherfucker 😠!  Haigelt kettasse ajab ikka kui hit and run tehtud.. uks täitsa m6lkis nyyd pole enam sile rullikas 🤕

20180531_175407.jpg

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_126447

Täna oli siis "dude whers my car" olukord 

Siin k6ik pljat tänavad yhesuunalised ja parkimist vapsee pole, aga leidsin mingi koha siis kus polnud väga palju autosi. Plix-plax parkisin auto ära ja tipa-tapa kodu poole.. läksin siis u 4 ajal tagasi et tahaks auto kodule l2hmale parkida ja wtff auto läinud tänava pealt.. siis alles nägin fuking tow away zone ja märk kuskil tänava l6pus 😒 ... ma oma 0 spaini keele oskusega siis koos google translatega sain teada et pean menti minema auto paberitega, 40euri trahvi maksma ja siis tsekiga tagasi menti minema, siis uute menti kus auto seisab ja veel 76euri maksma 😁😐 .... see k6ik kokku u 120 euri... selle m6lgi parandamine u 180 et 300 mingi lambi lükked aga no elu 6petab 😀 nüüd uus mission sebida kuskile maja alla private parking ja hoida pill ilusti luku taga siin rajoonis aknad majadel lahti ja pmst üle päeva on kuulda mingit pauku- plekim6lkimist oma r6dult jne... jube noh.. tänaval ka u 85% autodest on krdi m6lkis ja kriime kraapse täis fukin hell kuhu ma sattund olen 😂 

• 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_127310

Andke n6u 🙄

Siin on u +30c ja tavaliselt kui seisan kuskil liikluses siis vaatan,et temp vaikselt t6useb yle keskmise (uus termostaat on) ja kui s6itma hakkan siis temp läheb alla tagasi normi, aga täna ei läinud vaid hakkas täitsa punasele lähenema ja siis s6idu ajal tundsin tosoolikat ja kui auto seisma jätsin siis nägin,et radiaatori paisupaagi korgi alt pressib välja tosooli. 

Kontrollisin voolikuid, mingit survet nagu sees ei olnud, mootori 6li korgi alt valget plesmi ka nagu ei pastnud.... 

Veepump ära väsinud? 😒

Kusjuures mingi nädal aega tagasi panin tähele mingit k6hedat häält mootori ruumi juurest, aga väga ei saanud aru kus kes mis kus kus .... 😕

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.