Oleks ka aeg enda rullist teema teha, et näidata teile ja ka jätta ülevaade endale mis tehtud on.
Sai kuu aega otsitud ja uuritud igalt poolt turult, sõpradelt, foorumitest kuni ühel heal päeval pakuti mu sõbrale ühte E30-t.
Kuigi mul olid enda kriteeriumid paigas missugust autot ma tahaks: Musta värvi, FL kere, kupee, ilma roosteta.
Saadeti pildid siis edasi mulle ja üldse ei meeldinud see auto piltidelt, kui mõtlesin, et lähen vaatan ta ikkagi üle. Sai samal päeval kell 11 õhtul vaatama mindud ja ega erilist tõmmet see auto ei tekitanud. Vaatasime ta üle pimedal Mustamäe tänaval, kahe auto vahel.
Kuna see värv ei meeldinud mulle väga siis sai mõeldud koha peal väga pikalt, et mis ma teen. Siis pakkus omanik välja, et saame järgmisel päeval kokku, et siis saan vaadata auto uuesti päeva valguses üle. Leppisime aja kokku ja nii ma läksingi järgmine päev autot vaatama. Jalutasin ma siis auto poole ja iga korraga kui lähedamale jõudsin hakkasin ma rohkem sellesse autosse armuma . Pikka mõtlemist enam siis ei olnud, sai raha kätte surutud ja tulema tuldud.
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus
Tere
Oleks ka aeg enda rullist teema teha, et näidata teile ja ka jätta ülevaade endale mis tehtud on.
Sai kuu aega otsitud ja uuritud igalt poolt turult, sõpradelt, foorumitest kuni ühel heal päeval pakuti mu sõbrale ühte E30-t.
Kuigi mul olid enda kriteeriumid paigas missugust autot ma tahaks: Musta värvi, FL kere, kupee, ilma roosteta.
Saadeti pildid siis edasi mulle ja üldse ei meeldinud see auto piltidelt, kui mõtlesin, et lähen vaatan ta ikkagi üle. Sai samal päeval kell 11 õhtul vaatama mindud ja ega erilist tõmmet see auto ei tekitanud. Vaatasime ta üle pimedal Mustamäe tänaval, kahe auto vahel.
Kuna see värv ei meeldinud mulle väga siis sai mõeldud koha peal väga pikalt, et mis ma teen. Siis pakkus omanik välja, et saame järgmisel päeval kokku, et siis saan vaadata auto uuesti päeva valguses üle. Leppisime aja kokku ja nii ma läksingi järgmine päev autot vaatama. Jalutasin ma siis auto poole ja iga korraga kui lähedamale jõudsin hakkasin ma rohkem sellesse autosse armuma
. Pikka mõtlemist enam siis ei olnud, sai raha kätte surutud ja tulema tuldud.
Auto andmed:
Mootor: M20B25
Kere: kupee
Aasta: 1990
Värvus: Calypsorot Metallic
Lisadest:
El aknad
Katuseluuk
Check paneel
OBC
Udutuled
Roolivõim