Kõik, mis valgma postitas
-
Pagassi lipi paigaldamine
Kas porolon seib või pehme tihendinööri laadne kiti törakas.
- 316i '87 - Ats
-
Kes, kus ja keda nägi
Nähtud Türil tumesinist kupee kere kärul 😃
- Käsipidur
-
Käsipidur
5 on kallis aga 7 oli forsis mingi 11 euri kanti
-
324 TD Touring 1991 Hermu
El pump ja e30 fuse box otsingusse ja esimene pilt
-
Visko ja termostaat peavad korras olema ja ventika koda küljes,siis kestab ka aga mootor vana ja niikuinii kaanes juba praod sees. Iga projektika ehitus hakkab eraelu segama 😂
-
Kui el.pumbaga siis saab,muidu keerad mehhaaniliselt peale.
-
VAutosport grupitellimus.
Painutada kannatab ka teiste lippe niimoodi,otselöökiei kannata ükski ja vaevalt nende mt2 ring väga kvaliteetsemalt istub.
-
316i kupee '91 - MartinM
50:50 vabalt võib korda teha,mul kevadel väike kõks 124 coupega läks ka 1600-1700 maksma.
-
E30-le 2.5 tds?
Kast jääb ka nö vale nurga alla,padjad 36 omad?
-
Salongiradika erinevad suurused
2 vähemalt jah,vaata vini järgi orig kood ja ülejäänu googeldamis rõõm,torukohad erinevates kohtades.
- Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
Paar tuhat kilti ja mul ka esimene veovõll andis alla,peenike siis. Suured orikad tugevamad kõvasti kui beekas v peenike. Vahe tuleb ka diffrist ja sõidustiilist.
-
BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
Eilne päev oli kõigile pettumus,tegin 3 ringi,rohkem ei viitsinud,vaevalt vist pärastpoole ajavõtt korda saadi?
-
e30 touring tehase 2.0 95 kw varuosadeks
el akende seisukord ja mis hind koos juhtmetega? el luugi ja checkpaneeli polstrit pole?
-
Lobamokkade rubriik
Käigukangi lukk,kuhu ta jookseb?kardaanitunneli külge?arvatavasti kardaani tunneli seestpoolt poltidega kinni.
-
K: esiklaasi vahetus
110.- klaas koos vahetusega.
-
e30 ei käivitu
Mis anduri panid?b andur ei pruugi töödata.Säde on?
-
757BKJ 324D 1990 - rullnokk323
Ei mäleta enam aga kas mitte 0.25 polnud.
-
Kes kuskohast on ostnud m-tech2 laiendeid?
Gup tuning aga istuma saada klaaskiud on peavalu.kasutatud orig ringe vahest liigub ikka aga hinnad seal kilo+kandis.
-
K:kes mis turbosid on kasutand 2.4 td mootoril?
Üldiselt väga mõttetu mootor mida tuunida,tahad midagi mõnusat tänaval kruiisiks ja liiguks ka veits inimlikult ilma poole kilomeetrise londita siis oleks mõtekas m57 v uuem diisel. Nii suure plunseriga oleks sul vaja ala hx30-35 turbot aga siis alumine ots unusta ära.
-
320i (M50B25) '90 - RaidoM
Otsalaager erimõõdus(vist)enamus bemmi kastidel,laagrikeskuses 2mm paksem laager ainult saada sp selline orika hind ka. Kodustes tingimustes kasti lammutamiseks vaja spetstõmmitsaid, et otsakaas maha saada võlli otsast või need ise teha.Esimene kord võiks asjaga kokku puutunud inimese kõrval vaadata kuidas asi käib siis endal tehes juba 10x lihtsam,ei pea nuputama,iseenesest suht lihtne Mul muidu jäi üks uus laager üle kui huvi. Vanad veovõllid alles,proovi neid Diffri ülemised poldid kinni? Mul jooksevad need pidevalt lahti,a no kemppi ka ja jõud ka teised😂
-
M40B18 töötab kahe silindriga
Vaata üle pihustid,ja pihusti signaal,kui signaali pole,siis võib küll aju viga olla,ma arvan et ehk pihusti kinni jäänud.
-
M: E30 tavaar
Kus asuvad ja palju juhipoolse peegliklaasi eest küsid?