Hüppa postitusse

Rjando

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    27
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    1

Rjando päevavõit oli viimati 28. jaanuar

Rjando sai oma postitustele kõige rohkem meeldimisi!

Hiljutised profiili külastajad

Hiljutiste profiili külastajate paan on keelatud ja ei näidata teistele kasutajatele.

Kasutaja Rjando saavutused

Avastaja

Avastaja (4/14)

  • Esimene postitus
  • Kaasalööja
  • Vestluste alustaja
  • Esimene nädal tehtud
  • Üks kuu hiljem

Hiljutised märgid

1

Reputatsioon

  1. Rjando

    Lobamokkade rubriik

    Tänud info eest, mõõtsin tõesti valesti. Õigest kohast mõõtes oli vool ilusti olemas. Sellest piisaski, et käima saada, tänud 😊 Mure lahendatud.
  2. Rjando

    Lobamokkade rubriik

    Tänud, saan proovida. Auto seisnud mõne aasta tõesti.
  3. Rjando

    Lobamokkade rubriik

    Kellelgi kogemust 1986a m10b18 mootoriga? Põhipihustid ei pihusta ükski. Kütuserõhk olemas ilusti, mõõdetud Käivituse lisapihusti töötab - selle pealt läheb ka auto sekundiks käima, kuniks kütus otsa saab ja välja sureb Niikaua kui kütust (brake cleanerit) sisselaskesse lasta, niikaua käib mootor ka, seega süüte ja õhu pool võiks korras olla. Multimeetriga pihusti pistikust mõõtes kõikus seal 0,5V juures pinge starteri käitamise ajal
  4. Tere, mõned küsimused tekkinud ajapikku. Mida kasutatakse uksepolstri all uksekilena, või saab seda originaal kile veel uuena osta? Mis ainet mastiksina kasutada? Bituumeni baasil pidi ära kuivama, kes toodab kummi baasil head ainet? Terosoni olen leidnud mõne toote, kuid kellelgi kogemusi? "IS" lip spoileri kinnitusavade puurimiseks õpetust on kuskilt saada? Googlest vanasti leidis, kuid piltide lingid aegunud ning suuri pilte ei ole näha. Mida poltide ümbruse tihendina kasutada? Millega vahust spoilerit parandada ja värvida? Kuidas ukse alumiste valtsiäärtega peaks käituma? Teatavasti väljast puhtaks tegemisest ei piisa, sest ääre vahel rooste endiselt. Mis eesmärk on ees "roostenurkades" karpidel? Logari kinnitus ainult või veel midagi? Pulbervärvi kestvus sillaosadel? Kas värv pole rabe ja ei kooru maha löökide peale?
  5. Rjando

    O: 1986 prefl sedaani osi

    Rool olemas, muid asju võib veel pakkuda. Samuti otsin lip spoilerit, IS või m-tech 1.
  6. Rjando

    Lobamokkade rubriik

    https://www.autovaruosadonline.ee/hella-7159578.html Oskab keegi öelda, kas tegu on ka sellise osaga, mille saab bolt-on autole panna ja mis omab ka mingit kvaliteeti? Iseenesest peaks olema udutuli koos korpusega päris hea hinnaga.
  7. Otsiks siis erinevaid osi 1986 sedaanile: Roolivõimuga variandi kardaan Tagumised ketasõõtsad Pagassi polstrite komplekt(istmetagune võib puudu olla) Vasakpoolse kroom katuseliistu liiteklamber M-tech 1 rool, seisukord ja dia pole oluline Tagastanget võib pakkuda Elektriakende, kesklukkude komplekte 15 tolli orig bbs kapsleid 168 diffrit või ainult sisu Udutulede kinnitusi, udutulesi
  8. Rjando

    Müramati eemaldus

    Ka praeguste ilmadega on ta tugevalt põrandas kinni ja murdub vaid see, mis peitli otsakesele jääb, plekki välja saada on väga raske. Aga mis seal ikka, tuleb siis tasapisi kakkuda.
  9. Kellelgi nippe, kuidas originaal müramatte eemaldada? Samuti põhjaalt originaal mastiks?
  10. Otsin prefl sedaani pagassi viite polstritükki. 2 külge, põhi, tagumine sein ja väike jupp aku koha kõrval. Peaksid olema hea väljanägemisega puhtad ja terved.
  11. Milliseid eeliseid annavad 51mm püstakud ning miks oleks mõtekas 45mm välja vahetada 51mm vastu?
  12. Ostan originaalvelgedele kapsleid, 4tk vaja.
  13. Rjando

    M: 1986 318i 75kW pre-face e30.

    Ei jupita hetkel.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus