Hüppa postitusse

hiis

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. Miks kysiks lihtsalt miks sa need audi v6i mis iganes istmed need on sina sise panid neid org.tavalisi koralike istmeid saab siit foorumist ju kommi raha eest .
  2. Sul ikka mega tempo peal ,ilus asi tuleb kui valmis saab nagu tehasest v'alja s6itnud .
  3. Mina isklikult ei ostaks 3000 eur eest rulli selle raha eest saab ikka hulga mugavama ja vaiksema auto.Kui raha nagu raba siis ostaks
  4. P6hi on kyll heas seisus ,hea lausa vaadata .
  5. Ongi terved aga sellised pisikesed nagu liivtera suurused . Pagan ma igap'eva liikuriga 1,5 aastat esiklaasi praoga s6itnud ,juhipool ka ylevalt alla tulema ,nyyd kyyl l'aks vahetuse aga et keegi selle eest mul trahvi oleks teinu WTF.Sa oled vist mingiks raha autoomadiks neile mentidele seal we ,kordus THYV oleksid v6inud ainult saata aga mitte trahvi teha.
  6. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kynalde juhtmed on m6nusalt pikkad miski p'arast
  7. Mul on klaase aga t'kkeid leidub.
  8. Vii liivapritsi mis sa tast ikka nyhid see laseb sul need rooste kohad paremini puhtaks v6id ju p'arast ylle ka'aia need .!0 eur eest on puhas nagu uus .
  9. M6nus auto saab sellest ikka .
  10. Metall osa peaks neil k6igil samma olema see plastikust liist peaks just M-tech lisa jaoks teine olema .Vahe j'aai siise praegusel juhul kindlasti .
  11. Mis diffri hind on?
  12. Esimene sahtel ka tyhi autol.Keegi v'arvis siis tal m6lemad autod 'ara we v6i ostis ise ka 2tk korraga kelleltki kui ta ise v'arvinud pole.
  13. T'anks ,eks sinu abiga saab ikka head asjad neist.
  14. Mõnus lösutada nüüd seal .
  15. T'anud siis MairoG nende kokku lappamise eest. Sai siis voltas ka ring tehtud ja paar vidinat ka sealt enne 66tsade komplekteerimist 'ara toodud .
  16. Esituled on musta kilega we?
  17. See on ikka m6nus sahk.
  18. See pump ei tohiks kyll t'oodata siis kui ta plokkisoojendus pistikus on.Pole sellist asja kyll kohanud .Uuematel autodel muidugi pole see mingi ime nagu 7-sel paned salongist monitorist AUX IN aja peale ning hakkabsinu soovitud kella ajal ka salongi vent seda sooja ka salongi puhuma ja lisapump t'oole .See aga on paras aku surm,kuna vent ja pump t'ootavad auto aku pealt
  19. S6ites v6ib ju mina soojaks ,aga need tikksuvad mootod ongi teil nende kylm k'aivituste yks osalisi .See sul siis ikka elektriga soojendus kui pistikuga . See pole webasto tyypi sul et mingi pump sul seal t'oole hakkab.
  20. V'aart t'oo loodame et ei j'aa poolikuks .Kui t'oo puudus tuleb v6in ka t'ood tuua.
  21. P'aris hea jah stange paistab kyll taga sile olevat ,see vist laksust p'aasenud .Kevadel siis l'aheb keret'oose we?
  22. Edu autoga ega see plokki soojendus sul temp n'aidu peal jah n'aha pole eriti .Soojendab see ainult 35c.kui lumi kapotil ja 'oo otsa taga olnud siis ehk saad aru.Aga peaks piisama 2kuni 3 tunnist sammuti mina hoijan taimeriga seda peal aga soomid siin kypsetavad ikka terve 'oo oma autosi .K'aega l6dvikuid katsudes peale 2 tundi peaks ka tunda olema.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.