Kõik, mis hiis postitas
-
316i Touring Design Edition '93 - ///Mario
Ma arvan ka et norm kere ikka,eks tegemis vajavad nad k6ik m6ni vähem m6ni rohkem .
-
BMW 325e '85
Loodame et saab siis liikuma ikka.
-
Lobamokkade rubriik
Pekkis päev ikka olnud jälle pagan koju ei sa ka ennam sõita soossimäest alla nii et 300 m.läbimise eest 100 eur trahvi ei sa.Turvavöö trahv on ka ikka üllemõistuse juba ,unustad ei mingit hoijatust ja lataki 100 eur. Õeldi et sain veel pool trahvist muidu vist 200 ja aastas veel unustad siis 400 normalsed raha masinad .
-
Lobamokkade rubriik
Raske jah vahest ikka nendega ,ma kysisin et kus mu bensutorude kinnitused on v6i saadate raha tagasi nad saatsid mulle opis bensupumba pealmise klambri raha tagasi ja tühistasid selle tellimuse mida juba 2 kuud oodanud olin .Normalsed,toruklambrite raha siiani õhus .
-
KALENDER 2014
Ma oleks küsinud kas Tallinnast saab ka kuskilt käestkätte v6i ise järgi tulla.
-
318i kupee (M52B28) '87 - Sõge
Varsti yks j'aale liikluses tagasi .
-
Lobamokkade rubriik
Tallinnas minu arust E-30 pyyab rohkem t'ahelepanu kui uuemad autod v6i siis yldtse vanemad korras autod .Vanaliinas on ju ulme kallis parkimine ja seda veeel 24 h sa Magnus ikka rikaspoiss .
-
320i sedaan '86 - MaxofSix
Ma arvasin et mu sillatala oli m'ada ,aga see veel hullem olnud .Miks ketastega 66tsi ei panud juba kui nii lajali oli ? Keret'oodega tegid siis need esimesed nurgad ka 'ara ikka ,hea t'oo . Veokonks on kyll kuidagi kuumaliselt kinnitatud kas see teine ots kinnitub kuhugu sillatala kylge v6i keres kinni.Minu teada see peaks stange aukudes kinni olema selline mega kolakas teina mul isegi tolkneb jalus siis org konksu tala. Muidu aga edu selle liikumas hoidmisega .
-
320i (M52B28 turbo) - SIIM
Hm kuidas sa need kinnitad kui need kinnitus kohad j'aaid sina plastiku alla.
- 316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
-
Lobamokkade rubriik
Oleneb kaubast tavaliselt lubavad kyll 7-10 t'oop'aeva aga vahest veenib see ka kuu ja ennamgi veel.Muidugi siis ka kysitakse et kas ootad v6i lased teistel jubinatel 'ara tulla ja maksavad selle juppi raha tagasi.
-
318iS '90 - m20b20
Liimist said ka nii kähku lahti klaasilt we? Kui nii siis millega mul ka vaja kortsus kille sealt eemaldada .
- BMW 316i (2,0i) - ---ardo---
- 316i '88 - Henrik
-
BMW 316 (2.5) fl kupee
P'aris suur ettev6tmine olnud .Polegi veel n'ainud et keegi nii suuri auke viitsinud lapida . Loodame et ta saab siis ka selle v'arvi ikka peale ,keevitus k'ais kyll k'ahku teil . Edu j'aame j'arge ootama .
-
Lobamokkade rubriik
Hm miks sa juppideks teed selle auto on nii otsas we?Pildilt ei paista nii hull ju et juppideks peaks t6mbama .
-
KALENDER 2014 - HÄÄLETUS
Ausalt raske valida l6dvalt saaks 2 head kalendrit . 1.10 2.1 3.13 4.59 5.60 6.33 7.36 8.13 9.55 10.69 11.48 12.38
-
BMW 316i (2,0i) - ---ardo---
Mida kuradid selle armatuuriga tehtud on et see nii sodi on tavaliselt neil mingi paar pragu sees.
-
BMW 316i (m50b25) '93 - RocketBunny
3 silindrile oma turbo we?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Oh kurja mul on kuri kahtlus et see auto l'aheb varem v6i hiljem Soome
-
compact-i tagasild E30-le ?
Ma ei sa aru kui tahate leegalselt ostke ketastega sild v6i siis selline auto .Kui 5x120 soovid leegalselt osta E-36 .Mure murtud. :D
-
M: E30 kiiresõidu esisilla kmpl.
Mind huvitaks alumiiniumist 66tsade hind eraldi .
- BMW 316 '85 - Magnus
-
320i (M50B28 Turbo) '89 - Reimann
Edeneb j6utsalt nagu aru saan .
-
Head muusikat autosse :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=PlpmC8xBx8g