Hüppa postitusse

hiis

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. Ma arvan ka et norm kere ikka,eks tegemis vajavad nad k6ik m6ni vähem m6ni rohkem .
  2. Loodame et saab siis liikuma ikka.
  3. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Pekkis päev ikka olnud jälle pagan koju ei sa ka ennam sõita soossimäest alla nii et 300 m.läbimise eest 100 eur trahvi ei sa.Turvavöö trahv on ka ikka üllemõistuse juba ,unustad ei mingit hoijatust ja lataki 100 eur. Õeldi et sain veel pool trahvist muidu vist 200 ja aastas veel unustad siis 400 normalsed raha masinad .
  4. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Raske jah vahest ikka nendega ,ma kysisin et kus mu bensutorude kinnitused on v6i saadate raha tagasi nad saatsid mulle opis bensupumba pealmise klambri raha tagasi ja tühistasid selle tellimuse mida juba 2 kuud oodanud olin .Normalsed,toruklambrite raha siiani õhus .
  5. Ma oleks küsinud kas Tallinnast saab ka kuskilt käestkätte v6i ise järgi tulla.
  6. Varsti yks j'aale liikluses tagasi .
  7. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Tallinnas minu arust E-30 pyyab rohkem t'ahelepanu kui uuemad autod v6i siis yldtse vanemad korras autod .Vanaliinas on ju ulme kallis parkimine ja seda veeel 24 h sa Magnus ikka rikaspoiss .
  8. Ma arvasin et mu sillatala oli m'ada ,aga see veel hullem olnud .Miks ketastega 66tsi ei panud juba kui nii lajali oli ? Keret'oodega tegid siis need esimesed nurgad ka 'ara ikka ,hea t'oo . Veokonks on kyll kuidagi kuumaliselt kinnitatud kas see teine ots kinnitub kuhugu sillatala kylge v6i keres kinni.Minu teada see peaks stange aukudes kinni olema selline mega kolakas teina mul isegi tolkneb jalus siis org konksu tala. Muidu aga edu selle liikumas hoidmisega .
  9. Hm kuidas sa need kinnitad kui need kinnitus kohad j'aaid sina plastiku alla.
  10. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Oleneb kaubast tavaliselt lubavad kyll 7-10 t'oop'aeva aga vahest veenib see ka kuu ja ennamgi veel.Muidugi siis ka kysitakse et kas ootad v6i lased teistel jubinatel 'ara tulla ja maksavad selle juppi raha tagasi.
  11. Liimist said ka nii kähku lahti klaasilt we? Kui nii siis millega mul ka vaja kortsus kille sealt eemaldada .
  12. P'aris suur ettev6tmine olnud .Polegi veel n'ainud et keegi nii suuri auke viitsinud lapida . Loodame et ta saab siis ka selle v'arvi ikka peale ,keevitus k'ais kyll k'ahku teil . Edu j'aame j'arge ootama .
  13. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Hm miks sa juppideks teed selle auto on nii otsas we?Pildilt ei paista nii hull ju et juppideks peaks t6mbama .
  14. Ausalt raske valida l6dvalt saaks 2 head kalendrit . 1.10 2.1 3.13 4.59 5.60 6.33 7.36 8.13 9.55 10.69 11.48 12.38
  15. Mida kuradid selle armatuuriga tehtud on et see nii sodi on tavaliselt neil mingi paar pragu sees.
  16. 3 silindrile oma turbo we?
  17. Oh kurja mul on kuri kahtlus et see auto l'aheb varem v6i hiljem Soome
  18. Ma ei sa aru kui tahate leegalselt ostke ketastega sild v6i siis selline auto .Kui 5x120 soovid leegalselt osta E-36 .Mure murtud. :D
  19. Mind huvitaks alumiiniumist 66tsade hind eraldi .
  20. Edeneb j6utsalt nagu aru saan .
  21. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=PlpmC8xBx8g

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.