Hüppa postitusse

kruusmann

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis kruusmann postitas

1. Veljed ilusad. Kelle toodang? Mis mõõdud?
  2. Tere. 324td-le paigaldasin m57. Tahokas ilmselgelt valetab. Kas leiad lahenduse.
  3. Mul 324td millel m57 vahel ja pole kardaaniga midagi juhtunud. Pole meeletult piinanud ka.
  4. Sõitsin 2,4td motoga pea 4aastat. Ei juhtunud selle motoga midagi, kõrveta kohapeal palju tahad, kui kõik jahutusega seotud asjad korras, visko, radiaator jne. Määravaks selle moto töös minu jaoks sai kõrgsurvepump. Sai ostetud hiina sisu mis kestis pool aastat ja mis ei olnud ka odav. Kui jahutuse kontrolli alla saad ei juhtu sellega midagi. Tuttaval e34tdsa millel bi-turbo, vesi-metanol pritse ja korralik seadistus. Ei ole mingit probleemi kui kõik korralikult teha. (2,5tds sama jahutus probleemiga). Vkm-i stendis rattast 280kw. Eks need mootorid kestavad täpselt sama kaua palju nende ehitusse raha panna. Ja maailmas raha palju.
  5. Õlifiltrijala tihendid vaheta ka kindlasti ära, ei maksa need pm midagi. Suht levinud probleem nendel.
  6. Tagumised suppordid? Ligikaudne hinnasoov?
  7. No mehed kas pean tõesti ostma poest uued??? kõigil siis taga trummel pidurid ja ees 500mm kettad. Ostan sedaani juhipoolse suppordi või mõlemad kui vaja. Ostan touringu mõlemad suppordid. Raske.......
  8. kruusmann vastas taavibmw teema asukohas Vaba teema
    Tänapäeval aitab sind google ja youtube
  9. Millal m57 oma ette võtad?
  10. Kas siis tõesti mitte kellelgi ei ole tagumisi suppordeid müüa???
  11. Miks müügis juba???
  12. UP. Kui ühte ei taha müüa ostan mõlemad ära.
  13. Mis mootoriga kaasa tuleb? Kolded, õhulugeja, starter, genekas? MIngi ligikaudne hinnasoov ka olemas???
  14. E34 typ 188 ja e30 typ 188 diffrite sisud on samad, korpused erinevad.
  15. Lasin enda autole esimesed sport istmed ja tagumised nahatada. Kokku läks 600eur.
  16. Mõõda mootori surved ära, saad ka äkki natukene targemaks.
  17. Pump paigast ära.Kütuse kogused valed või süüde paigast. Minu omal oli probleem sellega seotud ja peale reguleerimist sai korda.
  18. Mul on tahokaga sama kala. Bensuka oma näitab siis õigeid asju???
  19. Kui hästi mäletan siis see e30 oli mõni aasta tagasi müügis. Pilt jube tuttava kohapeal tehtud.
  20. MIna ostsin cooleri biltemast maksis äkki mingi 60eur ja mõõtude poolest täitsa hea. Lisa etteande pumpa ei ole tarvis, see mis nendel originaalis istme all see ajab asja ära. Minu omal vähemalt töötab.
  21. Sul jäi siis automaadi juhtmestik??? Kas sellega probleeme ei tule kui aju ei näe käigukasti?
  22. Mul m21 andur ja näitab ilusti tempi. Nende pihustitega on nendel mootoritel kogu aeg jama. Kui üks natukene peetis siis kohe mootor avariis.
  23. Järgmine fantastiline teema tehtud.
  24. See mu kunagise kursavenna oma. Auto on saanud 2011 aastal endale uue värvi, ei tea palju seal detaile välja vahetati aga mäletan hästi kui seda värviti. Selle turbo juhtimise kohta endalgi kahtlus. Suits taga selle pärast ongi et kas turbot ei juhita korralikult või on üldse peetis. Aga jõudu ja jaksu autoga. Td sedaane niigi vähe alles.
  25. Enda oma ostsin ka miki käest koos kasti ja asjadega. Pidin saama komplektse asja nagu tal kuulutuses kirjas oli. 3 pihustit oli peetis, genekas, starter, turbo olid peetis. Lisaks oli alguses mootoriga kaasas automaadi juhtmestik ja aju, pärast käisin ise tal õue peal mingil bemmil juhtmeid maha keeramas. Suht tüütu oli selle vennaga asju ajada. Hooratas mis mootoriga tuli oli ka peetis. Aga jah kui keegi sellist projekti tahab teha siis julgelt soovitan: LIHTSAM ja ODAVAM on osta komplektne auto.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.