Kõik, mis kruusmann postitas
-
320i Touring '90 M20B25 "Rullkebab" - Ollu
Veljed ilusad. Kelle toodang? Mis mõõdud?
-
Custom spidomeetri koodipulk
Tere. 324td-le paigaldasin m57. Tahokas ilmselgelt valetab. Kas leiad lahenduse.
-
318i M57N touring '91 - erxx
Mul 324td millel m57 vahel ja pole kardaaniga midagi juhtunud. Pole meeletult piinanud ka.
-
324TD Touring '91 - ellu796
Sõitsin 2,4td motoga pea 4aastat. Ei juhtunud selle motoga midagi, kõrveta kohapeal palju tahad, kui kõik jahutusega seotud asjad korras, visko, radiaator jne. Määravaks selle moto töös minu jaoks sai kõrgsurvepump. Sai ostetud hiina sisu mis kestis pool aastat ja mis ei olnud ka odav. Kui jahutuse kontrolli alla saad ei juhtu sellega midagi. Tuttaval e34tdsa millel bi-turbo, vesi-metanol pritse ja korralik seadistus. Ei ole mingit probleemi kui kõik korralikult teha. (2,5tds sama jahutus probleemiga). Vkm-i stendis rattast 280kw. Eks need mootorid kestavad täpselt sama kaua palju nende ehitusse raha panna. Ja maailmas raha palju.
-
316i kupee '91 - MartinM
Õlifiltrijala tihendid vaheta ka kindlasti ära, ei maksa need pm midagi. Suht levinud probleem nendel.
-
M; e30 erinevaid varuosi
Tagumised suppordid? Ligikaudne hinnasoov?
-
O: Pidurisadul
No mehed kas pean tõesti ostma poest uued??? kõigil siis taga trummel pidurid ja ees 500mm kettad. Ostan sedaani juhipoolse suppordi või mõlemad kui vaja. Ostan touringu mõlemad suppordid. Raske.......
-
Mig keevitus
Tänapäeval aitab sind google ja youtube
-
Lukku
Millal m57 oma ette võtad?
-
Kas siis tõesti mitte kellelgi ei ole tagumisi suppordeid müüa???
-
316i kupee '89 - sullllll
Miks müügis juba???
-
UP. Kui ühte ei taha müüa ostan mõlemad ära.
-
Müüa m50b25 mootor + pudipadi
Mis mootoriga kaasa tuleb? Kolded, õhulugeja, starter, genekas? MIngi ligikaudne hinnasoov ka olemas???
-
325i kupee (m20b25) '87 - Hannes
E34 typ 188 ja e30 typ 188 diffrite sisud on samad, korpused erinevad.
-
K: nahksisu uuesti nahatamine
Lasin enda autole esimesed sport istmed ja tagumised nahatada. Kokku läks 600eur.
-
324TD Touring '92 - Sander
Mõõda mootori surved ära, saad ka äkki natukene targemaks.
-
324TD Touring '92 - Sander
Pump paigast ära.Kütuse kogused valed või süüde paigast. Minu omal oli probleem sellega seotud ja peale reguleerimist sai korda.
-
325i '88 M-Tech2 - Raitz330
Mul on tahokaga sama kala. Bensuka oma näitab siis õigeid asju???
-
Lobamokkade rubriik
Kui hästi mäletan siis see e30 oli mõni aasta tagasi müügis. Pilt jube tuttava kohapeal tehtud.
-
324td Touring '89 - grimes
MIna ostsin cooleri biltemast maksis äkki mingi 60eur ja mõõtude poolest täitsa hea. Lisa etteande pumpa ei ole tarvis, see mis nendel originaalis istme all see ajab asja ära. Minu omal vähemalt töötab.
-
324td Touring '89 - grimes
Sul jäi siis automaadi juhtmestik??? Kas sellega probleeme ei tule kui aju ei näe käigukasti?
-
Mul m21 andur ja näitab ilusti tempi. Nende pihustitega on nendel mootoritel kogu aeg jama. Kui üks natukene peetis siis kohe mootor avariis.
-
318 kupee '86 - ValgeRullikas
Järgmine fantastiline teema tehtud.
-
324td '90 - harcore
See mu kunagise kursavenna oma. Auto on saanud 2011 aastal endale uue värvi, ei tea palju seal detaile välja vahetati aga mäletan hästi kui seda värviti. Selle turbo juhtimise kohta endalgi kahtlus. Suits taga selle pärast ongi et kas turbot ei juhita korralikult või on üldse peetis. Aga jõudu ja jaksu autoga. Td sedaane niigi vähe alles.
-
Enda oma ostsin ka miki käest koos kasti ja asjadega. Pidin saama komplektse asja nagu tal kuulutuses kirjas oli. 3 pihustit oli peetis, genekas, starter, turbo olid peetis. Lisaks oli alguses mootoriga kaasas automaadi juhtmestik ja aju, pärast käisin ise tal õue peal mingil bemmil juhtmeid maha keeramas. Suht tüütu oli selle vennaga asju ajada. Hooratas mis mootoriga tuli oli ka peetis. Aga jah kui keegi sellist projekti tahab teha siis julgelt soovitan: LIHTSAM ja ODAVAM on osta komplektne auto.