Hüppa postitusse

Toivoku

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Toivoku postitas

1. Toivoku vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    ei ole võimalik kasutada e34 tulesid, kuigi nad on väga sarnased siis kinnitusedon teistsugused.
  2. Toivoku vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    pakun,et koos kõigi asjadega umbes 4-5k euri
  3. Toivoku vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Hahaha just räääkisime sellest
  4. Toivoku vastas Koit Laur postitusele asukohas Probleemid
    äkki hoopis uputab üle? küünlaid oled vaadanud,et mis nägu need on? tagant tuelb musta ka?
  5. Toivoku vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    ei saa arvele? mul 185/65 15" pakkuda, lamellid
  6. Toivoku vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    jep
  7. Toivoku vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    minu pakkumine 324td radikale endiselt kehtib.
  8. kui see maksab 5k siis mis ma võin enda roika eest 3k küsida?
  9. Toivoku vastas Tomzz postitusele asukohas Probleemid
    aku pealt tulev peenem juhe on korras?
  10. Toivoku vastas Tom90 postitusele asukohas Varuosad
    uus 63L paak veits alla 250.- kätte saaks täna tellides, homseks. 55l maksab samapalju ja hind sama.
  11. Toivoku vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    NRF 85 NIssens 90
  12. Toivoku lisas postituse asukohas Varuosad
    Lootus küll väike, aga kunagi oli neid autosid selliste esituledega nii mitmeidki, et noh ma tahaks enda omale nüüd ka selliseid võredega koos siis ikka
  13. Toivoku vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    nissens 100.- NRF 95.-
  14. Toivoku vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    MIllele vaja?
  15. sadulsepp24.ee
  16. Toivoku vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    seda,et mõni eelsüüteküünaldest on ära väsinud ja ei tööta enam, vahetad välja siis roheline ringike tuleb tagasi
  17. no see kes kolalst myyb on seda ohtrasti paremaks teinud, see oli ennem kui montanaga värvitud. Mind ärritas lihtsalt hind, ag anoh nagu öeldakse, loll pole see kes kysib vaid see kes maksab.
  18. jah esimesed tiivakaared samamoodi rellakat näinud:( sest komplekt ei tahtnud istuda vägahästi kokku facelift auto põllega.
  19. esimese originaal bbs spoila lõikas kohalik spetsialist juppideks ja viskas hiljem vist lõkkesse.
  20. hea hind ära pedereeritud 324 eest? siis see kupee mis mul garaazis vedeleb originaal mtech2 ringiga ja korraliku sisu ja varustusega oli ju vabsjee soodus diil (5k)
  21. Toivoku vastas renxx postitusele asukohas Probleemid
    vabalt
  22. Toivoku vastas renxx postitusele asukohas Probleemid
    see peab niisama välja mahtuma, ma vahetaisn nii enda rullil kui sõbra facelift ja paaril kliendil alles hiljaaegu hoovastikke ja mootorit
  23. Toivoku vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    mis esistange põll see selline on?
  24. hellista parem Laurile, see internetis kirjtuamine kyll ei aita sul kiirelt varuosi saada Veljemeistri taavi teeb sul velje korda Lauri annab ka maalri kontakti sulle.
  25. Lauril ju ääsmäel peaks olema kõik sulel vajalikud detailid.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus