Kõik, mis Toivoku postitas
-
Lobamokkade rubriik
ei ole võimalik kasutada e34 tulesid, kuigi nad on väga sarnased siis kinnitusedon teistsugused.
-
Lobamokkade rubriik
pakun,et koos kõigi asjadega umbes 4-5k euri
-
Lobamokkade rubriik
Hahaha just räääkisime sellest
-
Ei jää käima 🤔
äkki hoopis uputab üle? küünlaid oled vaadanud,et mis nägu need on? tagant tuelb musta ka?
-
Lobamokkade rubriik
ei saa arvele? mul 185/65 15" pakkuda, lamellid
- Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
minu pakkumine 324td radikale endiselt kehtib.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
kui see maksab 5k siis mis ma võin enda roika eest 3k küsida?
-
e30 ei käivitu
aku pealt tulev peenem juhe on korras?
-
O: kütusepaagi
uus 63L paak veits alla 250.- kätte saaks täna tellides, homseks. 55l maksab samapalju ja hind sama.
-
Lobamokkade rubriik
NRF 85 NIssens 90
-
o: kandilised esituled
Lootus küll väike, aga kunagi oli neid autosid selliste esituledega nii mitmeidki, et noh ma tahaks enda omale nüüd ka selliseid võredega koos siis ikka
-
Lobamokkade rubriik
nissens 100.- NRF 95.-
-
Lobamokkade rubriik
MIllele vaja?
-
Sadulsepp/Polsterdaja`?
sadulsepp24.ee
-
Lobamokkade rubriik
seda,et mõni eelsüüteküünaldest on ära väsinud ja ei tööta enam, vahetad välja siis roheline ringike tuleb tagasi
-
no see kes kolalst myyb on seda ohtrasti paremaks teinud, see oli ennem kui montanaga värvitud. Mind ärritas lihtsalt hind, ag anoh nagu öeldakse, loll pole see kes kysib vaid see kes maksab.
-
jah esimesed tiivakaared samamoodi rellakat näinud:( sest komplekt ei tahtnud istuda vägahästi kokku facelift auto põllega.
-
esimese originaal bbs spoila lõikas kohalik spetsialist juppideks ja viskas hiljem vist lõkkesse.
-
hea hind ära pedereeritud 324 eest? siis see kupee mis mul garaazis vedeleb originaal mtech2 ringiga ja korraliku sisu ja varustusega oli ju vabsjee soodus diil (5k)
- Kojmehed
-
Kojmehed
see peab niisama välja mahtuma, ma vahetaisn nii enda rullil kui sõbra facelift ja paaril kliendil alles hiljaaegu hoovastikke ja mootorit
-
Kes, kus ja keda nägi
mis esistange põll see selline on?
-
TAGAOTSITAV! E32 pooltelg!!! ja muud osad.
hellista parem Laurile, see internetis kirjtuamine kyll ei aita sul kiirelt varuosi saada Veljemeistri taavi teeb sul velje korda Lauri annab ka maalri kontakti sulle.
-
TAGAOTSITAV! E32 pooltelg!!! ja muud osad.
Lauril ju ääsmäel peaks olema kõik sulel vajalikud detailid.