-
Postitusi kokku
33 -
Registreerus
-
Viimati külastas
-
Võidetud päevi
3
kimberlyader päevavõit oli viimati 11. mai 2020
kimberlyader sai oma postitustele kõige rohkem meeldimisi!
Foorumi reputatsioon
16 meeldimistKasutajast kimberlyader
-
Tiitel
Mininokk
Profiili info
-
Minu autod
E30 '89
-
kimberlyader alustas M: sedaani uksed, M: 3osalised Act sx veljed, M: 16” Kerscher Carmona veljed ja 2 veel jälgimist
-
16x9 ET17 - 195/45/16 16x10 ET3 - 215/40/16 Nankang Ultra Sport NS-II Hind 1900€ Asuvad Läänemaal kuid saab ka Tallinna transportida
-
16x8 ja 16x9 peal on Nankang Sportnex NS-2R 205/55/16 Hind 450€ Asuvad Läänemaal kuid saab ka Tallinna transportida
-
Mul on 2 uut Tallinnas olemas 17€
-
Ainult coilid veel alles
-
O:salongipuhuri katet ning m20b25 väljalaskekolded
kimberlyader vastas kasutaja HaininaE28 teemale asukohas Varuosad
Tallinnas kate olemas -
Müüa E30 veermiku detailid 1. Liivapritsitud ja läikivaks mustaks pulbervärvitud sillatalad, stabikad, ketasõõtsad. Tagumisel sillatalal camber/toe komplekt küljes. Kõik puksid punased Strongflexid. Uued rattalaagrid. Komplekt 700€ 2. Liivapritsitud ja läikivaks mustaks pulbervärvitud supportid uute kolvide, liugurite ja niplitega. Uued piduriplekid, uued Speedmax kettad ja uued Ferodo klotsid Komplekt 450€ 3. Uued keevitatud D2 Racing coiloverid Komplekt 800€ Detailid asuvad Läänemaal/Tallinnas
-
Müüa sinine sportsisu müün kõik koos Juhi istmel riie katki. Muus osas täitsa viisakad. Ühel esiismed on tagumine osa puudu Hind 600€ asukoht Laagri
-
kimberlyader muutis oma profiilipilti
-
3 ust endiselt alles!
-
Müüa sedaanilt uksed VE uks müüdud PE leidub roostet 80€ VT roostevaba 120€ PT riostevaba väikse mõlgiga 100€ klaasid jne jäävad külge asuvad Tallinnas
-
Mul on Tallinnas pakkuda
-
Korralik lipiga tagaluuk pakkuda. Roostet ei tuvastanud kuid kunagi on vist mingi suurem spoiler olnud ja seetõttu augud. Hind 140€ Asub Läänemaal kuid homme saaks Tallinna kaasa võtta.
-
Uus kvaliteetne vahetükk on olemas kui pole veel leidnud. 49€
-
Ostan e30 (4x100) tagumised ketastega õõtsad. Pakkumised palun kohe koos hinnaga.
-
Korralik terasest uus strutbar 96€ (Pilt) Alumiiniumist iluasi 59€
-
Siit saab: www.facebook.com/stance.ee
- 1 vastus
-
- 1
-