Kõik, mis kurikristjan postitas
-
318i Rappold Cabrio '84 - M20b20
Mulle see imelik masin väga meeldib. Ei jää muud üle, kui ehitamiseks paksu rahakotti ja kuhjaga kannatust soovida. Vanast ajast ikka leiab igasugust erillist, kahju kohe, et kaasajal kõik nii "normaalne" peab olema.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Selline vigur Saksas: http://www.ebay.de/itm/BMW-325i-Pickup-E30-EINMALIG-Sonderanfertigung-mit-Gutachten-Gelegenheit-/161954330824?hash=item25b53af8c8:g:TGQAAOSw5dNWl9cO Omamoodi isegi päris äge, kuid praktilist otstarvet täitma ilmselt kõige paremini ei sobiks.
-
Lobamokkade rubriik
Roostevaba polti ei tasu kindlasti panna ja põhjuseks pole ainult poldi väsimine.
-
Müüa IX juppe ja muud vajalikku O:2d katuseluugiga lage
Kehv reklaam, tagaveolise kerele mingit iX swapi naljalt ikka ei tee küll... väga kõva meistrimees peab olema.
-
Lobamokkade rubriik
Keskkonna säästmisest rääkides - kui hakataks mingist võimsusest või suurusest sõiduautosid (eriti suuri ja maastureid) maksustama, oleksin 2 käe ja jalaga poolt. Äkki äratab eputistes, riigijuhtides endis ja muidu rikkurites veidi praktilist meelt. Selle asemel aga tegeletakse mingite märgistega.
-
318i - 1991 - Vengerfeldt
Üksikutel vist tõesti salongiõhufilter eksisteerib. Huvitav asi, kohtab harva. Temperatuurikontroll peaks siiski eraldi teema olema.
-
Pealtnäha küllaltki söödav 316: http://www.auto24.ee/used/2153748 Porilapatsidki küljes...
-
Lobamokkade rubriik
Mul maja eest ja 50m kauguselt tanklast päris mitu kohalikku driftikunni viimasel ajal läbi käinud, pollarid ka valvavad pidevalt. Kohati käib tegelt närvidele ka see paarutamine, aga eks see võib-olla seepärast, et ise ei saa...
-
2016 Suvine kokkutulek?
Juuli algus on hea mõte, sel ajal on tavaliselt ilm ka talutav. Asukoha suhtes oskan vaid ükskõiksust väljendada, kuna vahemaa (elan siiski keset Eestit, igale poole üks maa) ning ööbimisvõimalus pole minu jaoks kumbki kuigi olulised. Ma tsikliga üritustel käies pole mõnikord telkigi kaasa võtnud. Eelarve kohalt võin lihtsalt öelda, et tore, kui on saunad ja värgid, aga igaüks ei pruugi hoolida.
-
Uut tänapäevast autot võrrelda 35 aastat vana tehnoloogiaga on surmapatt. E30 on "oldskool", oma aja staar mis tänasel päevalgi veel veidi erutab. Aga - mulle meeldib rullikas igatahes rohkem, kui hetke Eesti ostetumate uute autode pingerea tipus figureerivad isendid. Ning, kui raha oleks ja ELMO endiselt toetaks, soetaksin tõenäoliselt üldse bensiini ja diislit mittepõletava i3. Rull on ja jääb hobikaks.
-
Tööriistad, mis firma jms?
Kui vähegi tõsisemalt asja võtta, siis lisaks padrunikomplektile kindlasti soetada ka momentvõti ja seda ka kasutada auto juures. Mitte väga kalleid asju võimalik alla 100 kätte saada. Kasutasin mingi aeg siin kuskilt saadud Würthi toodet, suvel ostsin tutika KS-Toolsi võtme, tegi vist kümnest sajani jõudu (tsikli juures polnud enamasti rohkem vajagi) ja hind oli ka veel kahekohaline. Ütlen ausalt, et 15-eurosed praakisin mõtlemata valikutest välja, nii odavatele vist ei pakuta isegi sertifikaati ega midagi - pole uurinud. KS-i võtmel oli igatahes kaasas.
-
325e 11/1986 - kuri
Käisin täna garaazis sügelemas. Panin pistikujutuga veidi pange, tegelikult on ikkagi sama asi ju, doh. Igatahes makk töötab ja heli on üsna asjalik. Võimu olemasolu muidugi ei kontrollinud, pimedaks läks, arvan ikkagi, et pole. Auto krapsas ka kohe käima, sõita muidugi ei saanud. Muretsema paneb, et garaaz niiskevõitu, samas ilm on ka vastav. Ventilatsiooni siiski tuleks parendada.
-
Lobamokkade rubriik
Mul on komplekt rattalaagreid rullile seismas, sest auto, millele soetatud said, müüsin suvel ära. Toprani omad, siit foorumist kellegi käest sain. Kui on soovi, võin ära müüa, mul vist niipea tarvis ei ole.
-
325e 11/1986 - kuri
Vana panen oma teiste BMW kassetikate juurde sahtlisse hoiule. Mine tea, ehk meel muutub ja leian häid linte.
-
325e 11/1986 - kuri
Mõtled mitmekomponentset Bavaria Electronic CD-d? Selle leidmine tundub poolenisti ulme, et töötav komplekt oleks.
-
325e 11/1986 - kuri
Originaaljuhtmed on juba kord läbi lõigatud ja õige ots pistikuga lahtiühendatav, seega vahetus üsna lihtsaks tehtud juba ja kaotada pole juhtme poolelt praktiliselt midagi. Üks ära, teine külge. Tõsi ta on, et autos tehase "paremad" kõlarid, kuid VIN järgi paketti ei näita. Korraks kiikasin polstri taha, kui antenni uurisin, kuid ei süvenenud sellesse, kas võimendi ka seal oli või mitte. Peaks ta ju asetsema pagasiruumis vasakpoolse küljepolstri taga, eks tuleb minna ja järele vaadata. Olen nõus, et müstilist kvaliteeti ei saa originaalist, aga see ei tähenda, et peaks valutavate kõrvadega sõitma. Kui kõige algelisem 2 kõlariga süsteem ei ole, siis midagi võiks sealt kosta ka korras elementide puhul. Ma ei ole nüüd asjaga kursis, aga kas originaalvõimendi sööb mingit madalamat inputi, et vajab mõne muu raadioga eemaldamist, või läheb speaker level sinna sisse?
-
325e 11/1986 - kuri
Ei oska seda seisukohta kuidagi hinnata, sest need juhtmega kassetid teevad mistahes heli lihtsalt õudsaks, nagu ka igasugused odavad FM transmitterid. Võib-olla olen lihtsalt kehva kaupa katsuda saanud, kuid minu silmis see on täielik jura. Kassetikad võivad toas kummutisahtlis oma aega oodata vabalt. Mul neid lausa mitu.
-
325e 11/1986 - kuri
Kuna mul kassetikogu praktiliselt ei ole ning lemmikraadiojaama mul ka ei ole, siis sai soetatud ultramoodne CD-raadio kaasaegsemat tüüpi helikandjatelt kisa kätte saamiseks. Nüüd tuleb sinna taha veel sobiv pistik leida. Kui antenni ka sisse ning välja sõitma saaks, kuulaksin ehk veidi raadiot ka. Pagana kahju, et auto hoidmiseks kasutatavas garaazis voolu ei ole, nii palju väärtuslikku talvist vaba aega läheb kaotsi. Teise garaazi ka ei saa minna, pool garaazi on tsiklirümbanduse all + aiatööriistad ja muu prügi. Teha ju ikka midagi oleks. Ehk saan järgmiseks sügiseks sellele murele mingit leevendust, oehh.
-
E30-le 2.5 tds?
Induktiivanduriga peaks tõesti olema 994 pump. Minu E34 oli peal. Õhulugeja tuli E39-ga (kuid vist ka E36-l peal). Immo vist tuli hiljem siiski peale, äkki 95ndast. Vanemad autod ei pruugi vist jällegi 994 pumbal käia. Viimaseid kahte lauset ei kinnita ega lükka ümber.
-
KALENDER 2016 - HÄÄLETUS
14; 7; 29; 37; 42; 54; 57; 67; 56; 47; 12; 40
-
O: 1 või 2 14'' pudelikorki [lukku]
Mul on üks ära anda, kui soovid. 53858447
-
Lobamokkade rubriik
Kui see 129 rattast on, pole sugugi kõige hullem seis, tehas annab ju numbrid väntvõllilt. Reaalsus on aga, et dünost dünosse number muutub ning softis annab ka manipuleerida numbritega, et näitaks vähem või rohkem. Inertsdüno muidu?
-
Ma oleks seda valget küll kaalunud, kui poleks juba autot olemas. Nüüd hakkan "järelmaksu" maksma.
-
316 '90 sedaan - Midaasja
Esitule tagakatete kinnitusvidinatest võin sind vabastada, ma vist olen ühe ära kaotanud ja pikemas perspektiivis võiks mõni tagavaraks ka olla. Kurat, kuidas mulle meeldivad need porilapakad. Ei tea kas pre jaoks ka olemas on, siiani pole sirvides silma jäänud.
-
Lobamokkade rubriik
Selleks, et autol säiliks pidurid, kontrollitakse torustikku aeg-ajalt ja vajadisel vahetatakse. Mootorratta manual isegi ütleb, et voolikud vahetatakse mõneaastase intervalliga. Arusaadav, keskkond ja päike teeb oma tööd.