Kõik, mis kurikristjan postitas
-
V: väike M-technik I rool
Kodus kapi peal seisab viisakas väikse diameetriga MT1 rool. Uus nahk peal, millega sõidetud pole, töö korralik. Vahetuseks sobiks erinevad muud lisad: Hi-Fi juhtmestik, võimendi ja vähemalt kaks kõlarit Konditsioneeri süsteemi olulisemad osad (M20) El. katuseluugi süsteem kristjangsxr@gmail.com 53858447
-
Probleemsed ostjad/müüjad foorumis.
Petturite nimi võiks vabalt avalik olla, sest kasutaja saab uue registreerida. Paraku saab ka raha vastuvõtuks õe/venna/ema/naabritüdruku kontot kasutada, seega jälle mitme otsaga asi. Liigub nii kirjeldusele mittevastavat kui ka olematut kaupa, silmad peab ikka suht lahti hoidma kaubeldes, ärikaid on igal pool ja tundub, et eriti lõustaraamatus.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Kas see pole see Kaarovite kunagine müügipill? Kameeleonvärv, võib olla küll. Mingi noor kutt ostis ära.
-
Head muusikat autosse :)
Viskan ka vahelduseks paar lugu, mis rullikas kaasa sõitnud plaatidelt leidsin.
-
318i kupee ´88 - Eff
ATF kastidel oli ka õlikork välise kuuskandiga, teistel sisekuuskandiga, kui ma nüüd õigesti mäletan. Minu autole läks ATF. Muidugi tahaks teada, mis ühel või teisel kastil siseselt teisiti, et erinevat õli on soovitatud.
-
316 '90 sedaan - Midaasja
TrvP, 100 häda on siis, kui hindab pedant, kes soovib filigraanset tulemust. Enamik inimesi ei ole sellised. Kes teab ja oskab vigu näha, see neid ka näeb. Uued A-tiivad vist pole ka täiesti veatud?
-
M audi 80 b4 1.9 tdi MÜÜDUD
Äri äriks, kuid võiksid ehk hakata kunagi ka kirjavahemärke kasutama, seda siis lausete sees ja vahel. Lihtsalt soovitus.
-
316i '89 - KUUL
Tervitusi koolivennale! Tore, et tutvusringkonda veel E30-d tekib. Ei oska öelda muud, kui pikka iga vanakesele ja jõudu-jaksu temaga jändamisel. Kas see auto jääb pigem originaali peale või hakkad tuunima?
-
M43 mootori paigaldus E30-le
Mõtlen, et seda klappi äkki saab üldse ajust elimineerida, üleliigne s**t kuskil ripakil võiks ju olemata olla.
-
m20b25
Silindrite hoonimine ei muuda neid taas ümmarguseks, selleks on vaja puurida ja remontkolvid panna. Vähekulunud silindris aitab ülehoonimine uuel kolvirõngal sobituda, aga kas sul või su asjatundjal on üldse tööriista, millega silindri kulumist mõõta? Minu auto sai novembris 30, tahaks loota et minul küll seal selliseid kepsu- ega raamlaagreid ei ole.
-
m20b25
Mis põhiline - vanadest, kulunud juppidest korralikku uut mootorit ei ehita. Kolbe võib ju ühest plokist teise tõsta, aga kuidas sa nad tihedaks saad, kui silindrid ellipsis ja rõngas ei hakka istuma. Hea asi maksab palju raha, nii ka mootoritega. Bang for buck lahendus ilmselt teine mootor, soovitavalt selline, kus ei ole asjatundjad veel sügavustes kallal käinud.
-
m20b25
Fotodel ju selgelt näha, et miski peale klappide on seal veel täristanud, vähemalt viiendas silindris - kui just klappe juppideks ei löönud, või juhtpuksi, mille tükid silindrisse pudeneks ja väljaspool klapiala oma tööd teeks.
-
2.7 stroker ehitamine
Kui sul on 885 kaas, siis B25/super eta kolvid, sest need on ainsad, mis selle kaanega sobivad. Kasuta otsingut, saad väga paljudele miksidele vastuseid.
-
316i kupee '89 - eix22
Selle rahajutu võiks kõrvale lükata. Me kõik teame, et kui tegeled hobitehnikaga ja ehitad endale, siis raha kulub. Igaüks matab pappi vastavalt sellele, kui tõsine on tema haigus ja kui pedant ollakse. Paremini ja kallimalt saab alati. Võrrelda maaharimisriistu sõiduautoga on labane, tingimused ja materjalid ei ole ju samad. Kuidas üldse tulla saab sellise asja peale?
-
Lobamokkade rubriik
Kas keegi on ka uurinud tagamaid, mis siis kastidel vahet on, et nt ühte G260 kasti käib ATF ja teise nn. manuaali-õli? Olen kuulnud varuosapoes väga erinevaid arvamusi sellest ja kohalikus poes üks sell helistas ka mingile kastimehele, kes ütles, et vahet pole, käib GL4 ka sinna ATF-i kasti.
-
Vahetatud. FL udutuled
- M: mõned osad
Keegi on tuuninud seda jep. Tagatulede seis selline, et talverümbale käivad kah, pole ideaalid.- Vahetatud. FL udutuled
Soovin vahetada facelifti udutuled uuema pre udutulede vastu. BMW logod peal. Üks klaas mõraga ja ühel alumine luuk puudu. Seisnud aastaid garaazis. Raamid terved. Asun Põltsamaal. 53858447- Lobamokkade rubriik
Väidetavalt stroker. Vaatamas käisin, siis kapotialune oli lohakas (lahtine vaakumvoolik jne), üht eelmist omanikku tundsin ja tema rääkis, et dünos tulid mootorist originaalkilovatid. Nukk olla kulunud olnud vist ja ma ei tea, mis kõik veel. Lühidalt, ilmselt mitte midagi head.- 320i kupee '88 - JTL
Tundub, et enamik inimesi ei ole perfektsionistid, kes iga pisiasja auto surmaks peavad. Alles uurisin ühe auto kohta, millel kõik peale tagumiste koopaäärte pidi tip-top olema, no laske või kaks kuuli pähe, aga isegi nende kuuliaukude abil ei mahuks pähe ära selline jutt. Mul on oma autogagi raske leppida, olgugi, et enamus kiidavad. Aga laitjatega olen 100% nõus ka.- Lobamokkade rubriik
Ilusat vana aasta lõppu ja head uue algust kõigile e30 sõpradele!- Lobamokkade rubriik
Tuttav lasi hiljuti mersu kere täies ulatuses pritsida ja kruntida. Välja tuli hunnik pahtlialust roppust, mis oli vaja korda teha, ning kere sai enne värvimist labidatega pahtlit, sest oli kõveraks tõmmanud siit-sealt. Kas ikka tasub kõigele pritsiga läheneda? Arvan iiski, et kui korralikku roostekollet pole, siis why bother? Minu seisukoht sellest saati on, et käsitsi uurida nii palju, kui võimalik, ning pritsida vad kohad, kus seda tõesti vaja. Sest nt traatkettaga puhastatud koht ei tõmba tunniga rebaseks, nagu pritsi saanud metall, vaid võib seista silmaga vaadates muutumatu kuid, olevenalt tingumustest. Pritsi ruutsentimeeter, ja see mädaneb nädala pärast silmnähtavalt.- Lobamokkade rubriik
Ei. 323 on ju sama 2,5 mis e39-l. Ma pole ajaloolane, aga kas e30 316 polnud ka mitte M10B18 karpamootoriga, 325e on raudselt 2,7, samuti meenub turbomootoriga 745, nii et see vist ei kehti juba kaua.- Lobamokkade rubriik
- 316 '86 - Sören
Tuleb karter ümber keevitada, saab mõne cm veel pigistada. - M: mõned osad
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus