Kõik, mis eix22 postitas
-
M: E30 teisaldatav kärukonks
Terv Kas pakkuda ainult see mis fotol?
-
E36 roolilati install DIY
Neid kardaane liigub küll veel, mul on nüüd üle ja foorumiski müügis näinud.
-
Milline jahutusvedelik ja miks?
Siis on piraatkaup
-
O: fl kupeele juppe
Teematõste 1x nädalas! Selliseid asju tahaks igaüks siin foorumis, ei ole ju võtta ja paljusi asju ei eksisteerigi väga (ilma roosteta tiivad jne) kellaplokk olemas, 50. vähese roostega kupee ustest olen ka nõus loobuma teatud summade eest.(pre uksed, sobib fl ka) värvitud variandis (originaalis) pagassilippe leiab ka. kotid ja nupud tuleb uuena osta, nende otsimisega ei ole mõtet vaeva näha.
-
O: taga parem tuli ja gaasipedaal. Lõuna-Eesti
Kindlasti kõik teavad, mis masin sul on? Mul pakkuda, number ei toimi sellisel kujul.
-
E30 Baur Varuosadeks voi tervikuna.
Kus masin asub? Kontaktid ei teeks paha! Mis katuse eest küsite?Terve masina hind?
- O:
-
M: M40 mootori osi
Sul soome rull, kindlasti oli plokisoojendus peale pandud, ega küttekeha alles pole?
-
Siis on vuhvel, kui värvus ja koostis standardile ei vasta See erinevatega jantimine rohkem Šhow värk nagu tänapäeval absoluutselt iga asja ja tootega, kõike peab olema palju eri variante, et ikka pea sassi ajada.
-
Mis need bmw tihendid erinevad on teiste autode tihenditest? Mul enamuses punane sees. Vana aja piltidelgi näha, et punane jahutusvedelik on uue e30 paisupaagis. Tosooli nime all müüakse valmis segu ,kuhu näiteks vett juurde panna ei tohi. Antifriisile pole keelatud juurde lisasa, külmataluvus muutub nõrgemaks lihtsalt. Reaalselt on jh tosool vene aja kindla jahutusvedeliku nimetus. (a`la nagu kõiki kahvelkärusi kutsutakse roclateks, kuigi see on kindel kaubamärk ,mitte üldine nimetus) siin pisut infi erinevatest jahutusvedelikkudest http://www.eava.ee/opiobjektid/mto/automkytused/81_jahutusvedelikud.html
-
Lobamokkade rubriik
mõlemad on facelifti sobivusega juba.
-
O:Põhjamatti kupeele
Pole seal midagi aretada, põhi on kõikidel keretüüpidel täpselt sama. Teatud iseärasused ja modifikatsioonid on kabriol ja 325ix-l ,kuhu tava e30 vaip ei istu ja vastupidi (tava e30 = sedaan,kupee,touring) Samuti on vaibad erinevad kolmel eri e30 ajastul ja omakorda r4 ja r6. (sobivus ikka sama) See jutt kehtib põhiosa kohta, tagumine väike osa on kõikidel keretüüpidel erinev. Touringu vaip oleks pakkuda, see = kupee/sedaani r6 auto variant
-
m10 juhtmestik, m20 mootoriga??
Räägin kerejuhtmestikust (armatuuri alune osa) Kas see pildil on uue mootori juhtmestik? See on ka siis pre oma ja samasugusele kolmesele pistikule peabki vastus olema kerejuhtmestikus (armatuuri alune osa) Kui sellist pole, siis tuleb ise vedada või juhtmestik välja vahetada. Peaks mainima jällegi , et väga haruldane auto selliseks solkimiseks. 1982a m10 meh. pritsega.
-
Teema tõstsin ju kohe õigesse kohta Mitte mootorijuhtmestikus ,vaid kerepoolses armaturialuses juhtmestikus aju asukoha juures.
-
Selliste teemade jaoks on eraldi koht olemas! ühenda vea salongist aju juurest 3 puudu olevat otsa kapotialusesse mootoripistikusse ja asi korras sädemepoole pealt. m10 77kw nüüd kindlasti ilma ajuta pole, isegi karpadel on aju.
-
o: fl udukaid, uduka augu katteid, põllelisa,
t
-
O: Pre detaile
terv, kõik peale uksejuhtmestiku leiaks. mt stangenurgad on erinevad, neid ei ole küll võtta!
-
Lobamokkade rubriik
Mul palju e30 raamatuid, enamuses on mingit "jura" ja vale infi ka sees omajagu So wirds gemaht on üks asjalikumaid. Ix pole ilmselt sealmaal eriti populaarne, kuna seda parempoolse rooliga ei tehtud, nagu 324td ja m3-gi.
-
O: 325 lõdvikuid, paisupaaki
mul lõunas paar asja olemas. õhulõdvikut pead täpsustama, seda vähemalt 3 eri varianti olemas ( lihtsalt infoks, mul üle pole neid)
-
m20b25
Miks tervet teist alumist otsa ei pane? Eelmisel lehel kirjutati kolbide teemal väheke.
-
O: Valuveljed originaal BMW325ix
Need veljed on juba müüdud. ix bbs tahtjaid rohkem, kui pakkujaid. Kohe peab jooksma, kui reaalne huvi.
-
m20b25
"Projekt" ongi otsast lõpuni auto ehitus, väiksed tagasilöögid mootoriga juba moti maha tõmbavad, mis siis tõsisemate asjade korral veel saab? Kui ise ehitada või palju kulutada ei taha, siis odavam uus mootor võtta. See vana mootori ehitus on samamoodi risk nagu uus mootor.
-
ok, viska summa ja konto andmed ps, kui viitsid saata.
-
prooviks veel enne ebayd..
-
M:E30 varuosi
see on fl alus. Kuidas esistangega siis on saadavus?