Hüppa postitusse

iknowthatfeelbro

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    107
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    1

iknowthatfeelbro päevavõit oli viimati 13. september 2017

iknowthatfeelbro sai oma postitustele kõige rohkem meeldimisi!

1 jälgija

Hiljutised profiili külastajad

2 394 profiili vaatamist

Kasutaja iknowthatfeelbro saavutused

Panustaja

Panustaja (7/14)

  • Pühendunud
  • Esimene nädal tehtud
  • Üks kuu hiljem
  • Üks aasta foorumis
  • Esimene postitus

Hiljutised märgid

17

Reputatsioon

  1. Viimane aeg jõulukinke hankida! Palju pole enam alles jäänud ja võite oma hindasid pakkuda.
  2. Eks nende kasutatud asjadega hangeldamine natuke riskantne vahel võib olla küll
  3. @325RED See kast pole vist mul endal all käinud, kui õigesti mäletan. Küll aga mingeid ülemääraseid lokse tal polnud. Kui su 325-l on originaal M20B25 mootor, siis sinna peaks ilusti istuma. M50 mootoril peab olema aga ZF. Kui sul sellega ei põle, siis saan selle ise ka sulle Tallinnasse tuua millalgi.
  4. Nagu näha siis KaKa inflatsioon on tõstnud hindu ka siin foorumis. Seega tuleks müügiga ka oma õnne katsuda ja teemat tõsta.
  5. Ma regasin endal Tartu böroos mõni aasta tagasi. Ainult heitgaasitesi taheti näha ja küsiti, et kas mootorikäpad on ikka BMW originaalid vms. Mootori koodi vaadati ka plokilt. Enne kõike esitasin ka mootorivahetuse taotluse. Ei läinud tuimalt uus moto aiste vahel kohale. Naljakas seik oli muidugi see, kuidas ARK-i mees mind seal manitses, et mul olid vales mõõdus rehvid (185/65R14 oli all, aga passi järgi peaks olema 195/65R14) ja et tegelikult nende rehvidega ei tohiks ta üldse mootorivahetust regada. Nii, et mingit erilist peedistamist küll polnud, kuid samas päris nii libedalt ei lähe nagu mõnes kohas lugenud olen a'la "Meil siin {insert väiksem provintsilinn} küll mingeid rehve ega auto kaalu keegi ei kontrolli!"
  6. iknowthatfeelbro

    Mure Co normidega

    Ei juhtu midagi lühiajaliselt kasutades. Kindluse mõttes peale ÜV-d oleks muidugi hea see segu välja lasta või siis vähemalt paak tavalist bensiini täis lasta. Ma olen e39-ga isegi 70-80% seguga proovinud, kuid siis läks lambdanäit paigast (CO ja HC näidud saab aga kätte ilma katita ). Ma ise panekski 30% selleks piiriks - kui see ei aita, siis on midagi muud ikka totaalselt paigast - kas pole katti nt vms.
  7. iknowthatfeelbro

    Mure Co normidega

    CO on isegi üllatavalt paigas arvestades, kui ulmeline sinu HC on. Samas ma endal sain suht sama metsas näidud alla segades kütusesse piiritust (20-30%) ja keevitades lisakatalüsaatori kohe väljalaskekolde lähedale (originaalis on katt kusagil keskel ja seda peab ikka korralikult kütma enne kui ta tööle hakkaks). Katt ise oli vist mingi lamp universaalikas, mille ma ühe winterbeateri alt ära lõikasin ja annab paremaid näite kui kallis BMW originaal lihtsalt oma parema asukoha tõttu
  8. Ma arvan, et turbodiislile sa otsid ikka typ188 ehk suurt diffrit. Mul oleks keevitatud 3.25 pakkuda, mis peakski originaalis TD ülekanne olema, kuid see jääb natuke sinu soovitud rangest muidugi välja.
  9. iknowthatfeelbro

    Lobamokkade rubriik

    Just, mina olen see kes teemast aru ei saa, kui sa ei taju isegi seda miks ma üldse terve "sarnaste adapterite/keermete K-Rautast" teema tõstatasin Mõte oli lihtsalt näitlikustada, kui levinud tükiga on tegu, kui SARNASEID (ühest keermest teise minevaid) adaptereid on müügis isegi kõige tavalisemates ehituspoodides. Ehk siis sellistele asjadele spetsialiseerunud poel on täiesti lubamatu hoida tööl klienditeenindajat, kes pole nii elementaarsest adapterist kuulnudki ja kellel pole mõistust seda kataloogist välja otsida. See oligi kogu point. Aga no ju siis Eestis pole "klient on kuningas" mõttelaadini veel jõutud ja selline klienditeenindus ongi meil normaalne
  10. iknowthatfeelbro

    Lobamokkade rubriik

    Ju siis on tollmõõtmes keere K-Rauta adapteritel vms, ma ütlesin ju lihtsalt sarnased. Ja mis 10 cm sa räägid? Isaste otstega M12x1.5 to M14x1.5 adapter + pikem mutter ühele poole otsa, et andurile ka muidugi keeret jääks (mutter siis max 2 cm, vb lühemgi). Ega ta ei tule pikem, kui see e30goodiesi adapter. Ongi kogu lugu - miks seda ei saadud soovitada siis kasvõi? Ilmselgelt on kõik need asjad tootekataloogis olemas, neil ei jagu lihtsalt mõistust või viitsimist seda üles otsida. Aga no see selleks. Ma saan aru, et siin on tegemist mingi Hydroscandi PR-operatsiooniga nii, et pole mõtet siin vaielda
  11. iknowthatfeelbro

    Lobamokkade rubriik

    LOL @ treimistöid. Elementaarsest adapterist ju käis jutt, mille sarnaseid võib leida K-Rauta santehnika osakonnast. Ja kui konkreetset adapterit pole kohapeal, siis saab kombineerida. Miks mitte lihtsalt tunnistada Eestis lokkavat ebapädevat klienditeenindust?
  12. iknowthatfeelbro

    Lobamokkade rubriik

    @HenryH Miks mitte tellida lihtsalt? Kas kardad koroona pärast pikka transpordiaega? Kui läheb kuu, siis läheb. Ise ju ka näed, et Eestis pole inimestel pädevust sellist asja teha / sellega tegeleda.
  13. Ma olen kuulnud, et võimsam e34 pump tapab pika peale nõrgemale survele mõeldud roolilati ära (e34 roolikarp kannatab/vajab suuremat survet).
  14. Visco LSD on alles jah. Protsenti ei oska öelda, aga asfaldi peal sai korralikult sõõrikuid teha nii, et mõlemad rattad veavad kogu aeg.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus